Şimdi Ara

Kızlarla neler konuşulur, kızlar nasıl güldürülür?(Liseliler gelmesin)(GÜNCEL) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
186
Cevap
31
Favori
54.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Assassino!

Ya arkadaş biri çıkıp da ''Ben sevgilimle şunları yapıyorum, şöyle güldürüyorum, şöyle eğlendiriyorum, sen de öyle yapabilirsin'' dememiş. Bana lazım olan bu. Yanlış anlamayın ne konuştuğunuzu değil genelde nelerden bahsettiğinizi bilmek istiyorum.

tamamda hocam biraz düşünürsen istediğin şeyin çok mantıksız olduğunu anlarsın her insanı bir dünya olarak ele al ve öyle düşün herkesin farklı karakteri , farklı zevkleri eğlenceleri var ezbere gidip nasıl konuşacaksın ki belki karşındaki insan bizim verdiğimiz tavsiyelerin hiç birinden haz etmiyor ? bence herkesin konuştuğunu konuşursan akılda kalıcı olmazsın yada farklı olamazsın , burada söylenenler seni girişken konuşkan yapmaz sana en büyük tavsiyem arkadaş ortamıyla olduğun kızlarla sohbet et zaten tecrübeyle anlarsın neler konuşman gerektiğini , bende lise başlarında tutuk davranırdım kızlar karşısında yani ulan şimdi kızla takılsam yanında ne diyeceğim diye düşünmekten yanaşamaz kalırdım sonra arkadaş ortamımdaki elemanlarla kızlar gezerdik öyle konuşa konuşa hem güven hemde rahatlık geldi lisenin sonuna doğru kaymağını yedim üniversitede zaten sürekli bir ortamın içinde oluyorsun en sap adamlar laf yapmaya başladığı yer olur birazda sende bitiyor mevzu içine kapanık olma eğer tipin yerindeyse kızlar ilgi gösterir ama öyle durgun dışa kapalı takılırsan yanaşmaz uzak dururlar

• Genel kültürünü gelistir dostm
  • quote:

Ya arkadaş biri çıkıp da ''Ben sevgilimle şunları yapıyorum, şöyle güldürüyorum, şöyle eğlendiriyorum, sen de öyle yapabilirsin'' dememiş. Bana lazım olan bu. Yanlış anlamayın ne konuştuğunuzu değil genelde nelerden bahsettiğinizi bilmek istiyorum.

Alıntıları Göster
    Assassino! 20 yaşında, arkadaşları ona tom cruz diyor
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kendini çok beğenmişsin Tom Cruise gibiyim ne demek abi ya ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanhiziroglu -- 25 Aralık 2012; 12:52:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cagataii

Hocam liseliler gelmesin demissin kimse gelmez ki o zaman

• Mesajı ben yazmısım gibi hissettim valla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Tipim yerinde Lise 2'deyim. 2 kız bana teklif etti "Bildiğim" 7 kızda benden hoşlanıyor şuanda. Sınıfta tam bir çocuk sınıf dışında tam bir ağır abi oluyorum. Sınıf ortamımız çok farklı herkes birbiriyle rahatça konuşabiliyor falan. Ağzım çok iyi laf yapar denemez ama kızlar benle sohbet etmeyi çok seviyor. Esprilerim kalitelidir. Sevmediği dersi olan bi kız olursa o ders yanıma oturur falan. Esprinin biraz yetenek işi olduğunu düşünüyorum. Sınıf günde sayemde 3-4 kere kahkaha atar. Benim gibi 2 tane daha var her ders güleriz her öğle arası her tenefüs eğlencelidir bizim ortamımız. Öncelikle ukala olacaksın herşeyden ötesi bu. Saçlarımı her sabah yaparım mesela bakımlı ol. Kesinlikle abaza olma. Kendine güven. Özgüven dolu ol mesela kız arkadaşlarımdan birisi gel sana şu kızı ayarlayalım dediğinde haha.. ayarlayacak olsam kendim ayarlarım sana ihtiyacım yok derim. Bir kızın senden hoşlandığını anlamanın en iyi yolu kötü espri yapmaktır. Kötü espri yaptığın halde gülüyorsa o kız senden hoşlanıyodur burdan anlayabilirsin. Kızı tavlamak için ilgi göster ama büyük bir ilgi değil. Facebook-Twitter aracılığıyla önce beğen yava favorilere ekle sonraki gün twitine cevap durumuna yorum at mesela birgün güzel bir fotoğraf yüklerse onu beğen ardından "Sende gelişme var." gibi bir mesaj at. Konuşmayı ilerlet ve o kadar ilerlesin ki her sabah günaydın yaz. 2 hafta sonunda birden mesajı ilgiyi alakayı kes. Senin yokluğunu yaşasın ilgisiz kalsın birkaç gün. 3-4 gün sonra bir bahaneyle geri dön. Beraber sinemaya gidin, eğlenin en sonunda artık buna bir isim koyalım de. Hiç teklif etmekle uğraşma. En sağlam taktiğimdir hiç şaşmaz. Mükemmeldir,Harikadır.

Liseliler gelmesin demiştim? :S Ben üniversite 1.sınıf öğrencisiyim, liselilerin önerilerine ihtiyacım yok. Ayrıca liseli kızları tavlamak kolay ama tabi o zamanlar çekingen olduğum için ben ayarlamadım. Keşke liseli olduğunu belli etmeseydin de şu dediklerine kulak assaydım ki kendini övmekten başka birşey yapmamışsın. Bu yüzden liselileri istemiyorum!!!

Ben de üniversitedeyim ve ilk yılım. Sen üniversiteye geçince insanların bir anda değiştiğini mi zannediyorsun ? Bundan sekiz ay önce falan herkes liseliydi. Ne oluyor anlamıyorum ki. Üniversiteye geçince seviyenin yükseldiği, insanların düzgünleştiği falan yok. Kendinizi kandırmayı bırakın. Birisi lisede nasıl karakterli ve ne ise üniversite de aynı oluyor. Çoğunluk böyle. Elbette değişenler de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: KeanAtay

quote:

quote:

Tipim yerinde Lise 2'deyim. 2 kız bana teklif etti "Bildiğim" 7 kızda benden hoşlanıyor şuanda. Sınıfta tam bir çocuk sınıf dışında tam bir ağır abi oluyorum. Sınıf ortamımız çok farklı herkes birbiriyle rahatça konuşabiliyor falan. Ağzım çok iyi laf yapar denemez ama kızlar benle sohbet etmeyi çok seviyor. Esprilerim kalitelidir. Sevmediği dersi olan bi kız olursa o ders yanıma oturur falan. Esprinin biraz yetenek işi olduğunu düşünüyorum. Sınıf günde sayemde 3-4 kere kahkaha atar. Benim gibi 2 tane daha var her ders güleriz her öğle arası her tenefüs eğlencelidir bizim ortamımız. Öncelikle ukala olacaksın herşeyden ötesi bu. Saçlarımı her sabah yaparım mesela bakımlı ol. Kesinlikle abaza olma. Kendine güven. Özgüven dolu ol mesela kız arkadaşlarımdan birisi gel sana şu kızı ayarlayalım dediğinde haha.. ayarlayacak olsam kendim ayarlarım sana ihtiyacım yok derim. Bir kızın senden hoşlandığını anlamanın en iyi yolu kötü espri yapmaktır. Kötü espri yaptığın halde gülüyorsa o kız senden hoşlanıyodur burdan anlayabilirsin. Kızı tavlamak için ilgi göster ama büyük bir ilgi değil. Facebook-Twitter aracılığıyla önce beğen yava favorilere ekle sonraki gün twitine cevap durumuna yorum at mesela birgün güzel bir fotoğraf yüklerse onu beğen ardından "Sende gelişme var." gibi bir mesaj at. Konuşmayı ilerlet ve o kadar ilerlesin ki her sabah günaydın yaz. 2 hafta sonunda birden mesajı ilgiyi alakayı kes. Senin yokluğunu yaşasın ilgisiz kalsın birkaç gün. 3-4 gün sonra bir bahaneyle geri dön. Beraber sinemaya gidin, eğlenin en sonunda artık buna bir isim koyalım de. Hiç teklif etmekle uğraşma. En sağlam taktiğimdir hiç şaşmaz. Mükemmeldir,Harikadır.

Liseliler gelmesin demiştim? :S Ben üniversite 1.sınıf öğrencisiyim, liselilerin önerilerine ihtiyacım yok. Ayrıca liseli kızları tavlamak kolay ama tabi o zamanlar çekingen olduğum için ben ayarlamadım. Keşke liseli olduğunu belli etmeseydin de şu dediklerine kulak assaydım ki kendini övmekten başka birşey yapmamışsın. Bu yüzden liselileri istemiyorum!!!

Ben de üniversitedeyim ve ilk yılım. Sen üniversiteye geçince insanların bir anda değiştiğini mi zannediyorsun ? Bundan sekiz ay önce falan herkes liseliydi. Ne oluyor anlamıyorum ki. Üniversiteye geçince seviyenin yükseldiği, insanların düzgünleştiği falan yok. Kendinizi kandırmayı bırakın. Birisi lisede nasıl karakterli ve ne ise üniversite de aynı oluyor. Çoğunluk böyle. Elbette değişenler de var.

Alıntıları Göster
    Şu kızlar için bi taraflarını yırtan erkeklerden nefret ediyorum. Bırakın kardeşim bunları, kasmayın ne konuşacağız diye. Aklına gelen her şeyi konuşabilirsin kızlarla, onlarda insan merak etme. Onlarda tuvalete gidiyor, onlarda uyuyup kalkıyor, onlarında yalnız olduğu günler oluyor. Doğru yerde, doğru zamanda olursan, kazanırsın.

• quote:

Alıntıları Göster
    Hem üniversiteli hem kız olarak cevap vereyim :D

Bak şimdi, Tom gibi adam olsan sadece tipe bakan kızlar olurdu hayatında. Yani her kız da öyle ağzı laf yapana bakmaz. Hatta çoğu kız ağzı laf yapana bakmaz.
    Önemli olan o kızın yanında ağzının laf yapması, esprili olman vs. değil, çevrende de öyle olman.

Bende zamanında her şey tip diye dolanırdımi, kendim prensesim ya böyle bir sınırlama koymuştum. Tabi zaman geçince, insanları tanıdıkça bu salakça olan düşünme tarzı değişiyor.

Boş konuşan ve recep ivedik esprilerini ağzından düşürmeyen, orda burda kızların göğüsleri hakkında konuşan, sürekli el şakaları yapan çocukları (yetişkin adam böyle şeylerle uğraşmaz) kızlar ne yapsın.

Kızlar çok konuşur o yüzden az konuş çok dinle :D :D
    Bir arkadaş grubu içerisindeyken kızla sürekli bakışma olayına girme. 1 bak, 2 bak. Sonra şımarıp 'o ne yaaa sürekli bakıyooduuuu' diye egoları tavan yapar. Cool takıl azcık, sevgili arıyorum imajın olmasın. Mesela konuşuyorsunuz sende o gün futbol oynadın yoruldun diyelim. Kız sana bugün ne yaptın deyince arkadaşlarla halı sahaya gittik demek yerine, bizim ordaki spor klubündeydik, futbol turnuvaları için antreman yaptık falan de. Ahaha ya bu aklıma nerden geldi bilmiyorum ama bir arkadaşım örnek vermişti

Genel olarak Türk kızları böyle. Sevdiğini söyleyen adamı ego tatmin edici olarak kullanırlar. Aman iltifat etsin, ilgi göstersin diye. Kendileri bir şey yapmazlar ama. Hep karşıdan beklerler. (Tıpkı sevgililer gününde, yıl dönümlerinde erkeklerden bekledikleri gibi) Baktı karşı taraf sıkılıyor, tribe başlarlar. Adam tamamen bırakıp başkalarına yönelince de ele geçirmek için ellerinden geleni yaparlar. Bu iş böyle.

Hala bi sevgilin olsun istiyor musun

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_rq7

Yaklaşık 6-7 aydır stajda 7-8 kızla bir aradayım bi erkek bile yok ben hariç devamlı onlarla takılıyorum sohbetler çaylar kahveler filan neler konuştukları hakkında bilgi vereyim az ;
    Erkekler hakkında en ufak detayları bile konuşurlar geçen gün iş yerinde çalışan bi adamın ne kadar güzel burnunu sildiğini konuşuyorlardı mesela
    Kızlar gerçekten erkeklerden daha abazadır sadece belli etmezler
    Cinsel konulara girmekten çekinme onlar çekinsin
    Kızlarla konuşurken soğuk ama komik espiriler patlat ilk başlarda dışlarlar sonradan alışırlar ve devamlı espiri yapmanı isterler
    Şimdilik bu kadar yardımcı olur dostum daha fazla istersen yazarım

Yaz yaz dostum, daha fazlası lazım :) Tabi destan gibi yaz demiyorum :)

• quote:

quote:

Yaklaşık 6-7 aydır stajda 7-8 kızla bir aradayım bi erkek bile yok ben hariç devamlı onlarla takılıyorum sohbetler çaylar kahveler filan neler konuştukları hakkında bilgi vereyim az ;
    Erkekler hakkında en ufak detayları bile konuşurlar geçen gün iş yerinde çalışan bi adamın ne kadar güzel burnunu sildiğini konuşuyorlardı mesela
    Kızlarla konuşurken soğuk ama komik espiriler patlat ilk başlarda dışlarlar sonradan alışırlar ve devamlı espiri yapmanı isterler

Alıntıları Göster
    farklı olun,burada yazılanların çizilerinlerin hepsini dışarıda yapan bir sürü erkek var zaten sizin onlardan ne artınız olacak,tipi gösterişi ikinci plana atıp önce bi karakterinizi oturtun kızları güldürcem eğlendircem diye kasmayın boşuna sizi doğal halinizle sevecek arkadaşlık kuracak birileri çıkacaktır illaki

• quote:

quote:

-Kızlara karşı ağırlığını koy arkadaş bile olsanız
    -Her dediğine evet deme ilerde çok sorun açıyor başına gerçekten
    -Onu kontrol et mesela o romantik filme gitmek istiyor sende komedi onu böyle tatlı bi dille komedi filmide zorla ama aşırı zorlama kendinden soğutma
    -Gayet kibar ol tabiki argoda konuş kız seni tırt zannetmesin ama genelde bi kızla nasıl konuşulacağını bil yani
    -Kızı en iyi kıskandırmanın yolu kızın en yakın arkadaşına ilgi duyuyormuş gibi göstermendir ama böyle çok hafif hafif,kızın kafası öyle karışır ki anlatamam ben daha güzelim nasıl ondan hoşlanır der kendi kendine ve oraya kadar geldiğinde kızın işini bitir dostum
    -Gerektiği yerde sesini çıkarmasını bil çıkar vur masaya gerekirse

• quote:

Orijinalden alıntı: G1991

Bak şimdi, Tom gibi adam olsan sadece tipe bakan kızlar olurdu hayatında. Yani her kız da öyle ağzı laf yapana bakmaz. Hatta çoğu kız ağzı laf yapana bakmaz.
    Önemli olan o kızın yanında ağzının laf yapması, esprili olman vs. değil, çevrende de öyle olman.

Bende zamanında her şey tip diye dolanırdımi, kendim prensesim ya böyle bir sınırlama koymuştum. Tabi zaman geçince, insanları tanıdıkça bu salakça olan düşünme tarzı değişiyor.

Boş konuşan ve recep ivedik esprilerini ağzından düşürmeyen, orda burda kızların göğüsleri hakkında konuşan, sürekli el şakaları yapan çocukları (yetişkin adam böyle şeylerle uğraşmaz) kızlar ne yapsın.

Bir arkadaş grubu içerisindeyken kızla sürekli bakışma olayına girme. 1 bak, 2 bak. Sonra şımarıp 'o ne yaaa sürekli bakıyooduuuu' diye egoları tavan yapar. Cool takıl azcık, sevgili arıyorum imajın olmasın. Mesela konuşuyorsunuz sende o gün futbol oynadın yoruldun diyelim. Kız sana bugün ne yaptın deyince arkadaşlarla halı sahaya gittik demek yerine, bizim ordaki spor klubündeydik, futbol turnuvaları için antreman yaptık falan de. Ahaha ya bu aklıma nerden geldi bilmiyorum ama bir arkadaşım örnek vermişti

Genel olarak Türk kızları böyle. Sevdiğini söyleyen adamı ego tatmin edici olarak kullanırlar. Aman iltifat etsin, ilgi göstersin diye. Kendileri bir şey yapmazlar ama. Hep karşıdan beklerler. (Tıpkı sevgililer gününde, yıl dönümlerinde erkeklerden bekledikleri gibi) Baktı karşı taraf sıkılıyor, tribe başlarlar. Adam tamamen bırakıp başkalarına yönelince de ele geçirmek için ellerinden geleni yaparlar. Bu iş böyle.

çok doğru yazmışsın

• quote:

Kendi türünü bu kadar eleştireni ilk defa görüyorum :) Ama dediklerin doğru genelde kızlar öyle. Ama olmayanı da var. Ben de zaten sürekli konuşayım demiyorum ama ilk başlarda hep erkekler konuşur. Benim için önemli olan başlangıç. Sonra ben susarım o konuşur öyle yani ama en önemlisi eğlendirmek benim için :) Son soruna gelecek olursak; Tabi ki istiyorum

• quote:

Lise 2 bebelerini ayarlamak kolay tabi çocuk. sübcü mü yapacan bizi

• quote:

Orijinalden alıntı: -Response-

Trabzon-Galatasaray nasıl 0-0 kaldı de kıza

sonra gözlerini kapat ve tokadı bekle

Hocam yemin ediyorum yüksek sesli kahkaha attım ALLAH razı olsun senden
  • quote:

Alıntıları Göster
    takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimscare -- 25 Aralık 2012; 13:50:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

farklı olun,burada yazılanların çizilerinlerin hepsini dışarıda yapan bir sürü erkek var zaten sizin onlardan ne artınız olacak,tipi gösterişi ikinci plana atıp önce bi karakterinizi oturtun kızları güldürcem eğlendircem diye kasmayın boşuna sizi doğal halinizle sevecek arkadaşlık kuracak birileri çıkacaktır illaki

Beni doğal halimle sevecek kızlar genelde çirkin oluyor be dostum :D Yani kültürsüz, fazla konuşmayan biri olsam bile beni bu halimle sevecek kızlar genelde çirkin oluyor :) Ya da şöyle söyliyim; benden hoşlanan kızlar çirkin oluyor :D Güzel kızlar kendilerini eğlendiren erkekleri, ne biliyim kültürlü, esprili olanları sever. Bende de bunlar fazla olmadığı için kendimi geliştirmem lazım. Tabi öyle sürekli eğlendirmek zorundayım demiyorum ama arada bir lazım olur. Dediğin gibi tabi ki doğal ve farklı olacaksın ama öyle suskun biri de olmayacaksın. Benim demek istediğim bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanhiziroglu

Kendini beğenmişlik demeyelim de mütevaziyim diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 25 Aralık 2012; 14:01:58 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkanhiziroglu

Kendini beğenmişlik demeyelim de mütevaziyim diyelim

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar söylemeyi unuttum. Benim önemli eksiklerimden biri de;
    Bir konu üzerinde fazla ''yorum'' yapamıyorum. Örneğin arkadaş bir şey anlatıyor, bende ''-evet, -anladım, -tamam.'' diyorum gerisini getiremiyorum. Genelde sessiz kalmamın nedeni bu.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.