Şimdi Ara

Kızlarla neler konuşulur, kızlar nasıl güldürülür?(Liseliler gelmesin)(GÜNCEL) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
31
Favori
54.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unregistered123

quote:

Orijinalden alıntı: tgbklnc131313

Bayan olarak soyliyim. Komik olun esprili ve gereksiz konuşmayın. Tabi her şeyi espriye vuranla da olmaz bilgili kültürlü konuşandan da etkilenir kızlar. Ve dış görünüş daha geri planda. Eğer kızları iyi hissettirirseniz dış görünüşün önemi kalmaz

Gerçekten kız mısın bilmiyorum belki de harun abisin. Herneyse ben bunu anlamıyorum, erkekler dış görünüşe önem verir yani bir erkek bir kıza yavşıyorsa ondan fiziksel olarak hoşlanmasındandır, bence kızlar da buna önem veriyor, önem vermiyor demek bana pek inandırıcı gelmiyor.

evet kızım. yakısıklı erkek gorunce ben de vayy be cocuga bak derim ama benim anlatmak istedigim daha farklı. Ben bundan once 2 kere asık oldum uzun sureliydi her ikisi de ve yakısıklı degillerdi çirkin de degillerdi tabi. normal

• quote:

Orijinalden alıntı: G1991

Hem üniversiteli hem kız olarak cevap vereyim :D

Bak şimdi, Tom gibi adam olsan sadece tipe bakan kızlar olurdu hayatında. Yani her kız da öyle ağzı laf yapana bakmaz. Hatta çoğu kız ağzı laf yapana bakmaz.
    Önemli olan o kızın yanında ağzının laf yapması, esprili olman vs. değil, çevrende de öyle olman.

Bende zamanında her şey tip diye dolanırdımi, kendim prensesim ya böyle bir sınırlama koymuştum. Tabi zaman geçince, insanları tanıdıkça bu salakça olan düşünme tarzı değişiyor.

Boş konuşan ve recep ivedik esprilerini ağzından düşürmeyen, orda burda kızların göğüsleri hakkında konuşan, sürekli el şakaları yapan çocukları (yetişkin adam böyle şeylerle uğraşmaz) kızlar ne yapsın.

Kızlar çok konuşur o yüzden az konuş çok dinle :D :D
    Bir arkadaş grubu içerisindeyken kızla sürekli bakışma olayına girme. 1 bak, 2 bak. Sonra şımarıp 'o ne yaaa sürekli bakıyooduuuu' diye egoları tavan yapar. Cool takıl azcık, sevgili arıyorum imajın olmasın. Mesela konuşuyorsunuz sende o gün futbol oynadın yoruldun diyelim. Kız sana bugün ne yaptın deyince arkadaşlarla halı sahaya gittik demek yerine, bizim ordaki spor klubündeydik, futbol turnuvaları için antreman yaptık falan de. Ahaha ya bu aklıma nerden geldi bilmiyorum ama bir arkadaşım örnek vermişti

Genel olarak Türk kızları böyle. Sevdiğini söyleyen adamı ego tatmin edici olarak kullanırlar. Aman iltifat etsin, ilgi göstersin diye. Kendileri bir şey yapmazlar ama. Hep karşıdan beklerler. (Tıpkı sevgililer gününde, yıl dönümlerinde erkeklerden bekledikleri gibi) Baktı karşı taraf sıkılıyor, tribe başlarlar. Adam tamamen bırakıp başkalarına yönelince de ele geçirmek için ellerinden geleni yaparlar. Bu iş böyle.

Hala bi sevgilin olsun istiyor musun

Universite liseli kizlarin ufkunu gercekten genisletiyor demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• halı sahaya gidiyom dönüşte okurum çaresizliğin bu kadarı
  • Hepinizin yorumlarını teker teker okuyorum arkadaşlar. Yorumlar çok fazla olduğu için alıntı yapmıyorum kusura bakmayın :)
  • Kızları güldürünce ne oluyormuş ki ?
  • adama bak 20 yasina gelmis hala elizabeth bi de liselileri begenmiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Tipim yerinde Lise 2'deyim. 2 kız bana teklif etti "Bildiğim" 7 kızda benden hoşlanıyor şuanda. Sınıfta tam bir çocuk sınıf dışında tam bir ağır abi oluyorum. Sınıf ortamımız çok farklı herkes birbiriyle rahatça konuşabiliyor falan. Ağzım çok iyi laf yapar denemez ama kızlar benle sohbet etmeyi çok seviyor. Esprilerim kalitelidir. Sevmediği dersi olan bi kız olursa o ders yanıma oturur falan. Esprinin biraz yetenek işi olduğunu düşünüyorum. Sınıf günde sayemde 3-4 kere kahkaha atar. Benim gibi 2 tane daha var her ders güleriz her öğle arası her tenefüs eğlencelidir bizim ortamımız. Öncelikle ukala olacaksın herşeyden ötesi bu. Saçlarımı her sabah yaparım mesela bakımlı ol. Kesinlikle abaza olma. Kendine güven. Özgüven dolu ol mesela kız arkadaşlarımdan birisi gel sana şu kızı ayarlayalım dediğinde haha.. ayarlayacak olsam kendim ayarlarım sana ihtiyacım yok derim. Bir kızın senden hoşlandığını anlamanın en iyi yolu kötü espri yapmaktır. Kötü espri yaptığın halde gülüyorsa o kız senden hoşlanıyodur burdan anlayabilirsin. Kızı tavlamak için ilgi göster ama büyük bir ilgi değil. Facebook-Twitter aracılığıyla önce beğen yava favorilere ekle sonraki gün twitine cevap durumuna yorum at mesela birgün güzel bir fotoğraf yüklerse onu beğen ardından "Sende gelişme var." gibi bir mesaj at. Konuşmayı ilerlet ve o kadar ilerlesin ki her sabah günaydın yaz. 2 hafta sonunda birden mesajı ilgiyi alakayı kes. Senin yokluğunu yaşasın ilgisiz kalsın birkaç gün. 3-4 gün sonra bir bahaneyle geri dön. Beraber sinemaya gidin, eğlenin en sonunda artık buna bir isim koyalım de. Hiç teklif etmekle uğraşma. En sağlam taktiğimdir hiç şaşmaz. Mükemmeldir,Harikadır.

Lise 2 bebelerini ayarlamak kolay tabi çocuk. sübcü mü yapacan bizi

Lisedekiler genel olarak tipe karizmaya ortamdaki saygınlığa bakar. Büyükler ise genellikle geleceğini garanti altına alabilecek erkek ararlar. Sizin işiniz daha kolay. Eğer paran varsa çirkinde olabilirsin. Fakat ben hergün saçımı başımı yapıyorum okula giderken. Ayrıca her erkeğin yakışıklı olabileceğini düşünüyorum. Markalara ihtiyaç duymadan giyinmeyi bilsin, bakımına özen göstersin, düzgün diksiyonu olsun ve kaliteli parfüm kullansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: A-S-M

adama bak 20 yasina gelmis hala elizabeth bi de liselileri begenmiyo

Benim gibi adamlar çok.
  • ben kimseyi güldüremiyorum. şaklaban olmak lazım bunu yapmak için. erkeklerle takılırken acayip komik espriler yaparım ama kızlarla konuşamam arkamdan hiç konuşmuyor falan derler ne bileyim saçma geliyor bu yüzden derslere verdim kendimi tip var boyda var olmuyor
  • Ne var bende19 yaşındayım çıkmadım kimse ile. Ağzımda laf yapıyor, ama abi ne uğraşacağım saçma, pek kültürleride olmuyor . Belki biraz da dini nedenlerle.
  • dostum bir kere tom cruise a benzesen senin konuşmana gerek kalmaz. kızlar sana karşı devamlı konuşur ve şebeklik edip seni güldürmeye çalışırlar bu 1.
    bazı arkadaşlar da konuşunca ne oluyor ki susun demiş. iletişim olmadan ilişki hiç bir şekilde yürümez bu da 2.
    ayrıca bu konuda iyi bilgi verebilecek arkadaşları bende can kulağıyla dinleyebilirim.

geçmişten bir edit :90 lı yıllarda bir forumda tanıştığım almanyadan bir kızla hemen hemen hergün msn den konuşuyoruz. artık o kadar çok konuştuk ki ben bittim kelime üretemiyordum artık. sonunda kız bu beklemelerden birinde napıyorsun neden hiç konuşmuyorsun mal mal ekrana mı bakıyorsun şu an diye fırçayı kaydı o an benim herşeyim bitti

arkadaşım mesela belediye otobüsünde bakıyosun kızla adam bi köşede birbirilerine bakıyorlar. adam anlatıyor sürekli. ve kız arada bir gülüp adamın yanağına öpücük konduruyor. ulan ne anlatıyosun kıza öyle ya, kulak misafiri olayım diyorum fısır fısır moduna giriyo o tip adamlar hayatta anlaşılmıyor dedikleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 25 Aralık 2012; 21:00:06 >

• hiç bir zaman kızın karşında ezilme, aksine kendini kızdan daha üstün gör, ilk başlarda kıza karşı ilgili ol sonra biraz ilgini çek, ondan sonra kız sana yaklaşmaya başlıcak
  • Rahat ol ve konuş başka birşey yok ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

dostum bir kere tom cruise a benzesen senin konuşmana gerek kalmaz. kızlar sana karşı devamlı konuşur ve şebeklik edip seni güldürmeye çalışırlar bu 1.
    bazı arkadaşlar da konuşunca ne oluyor ki susun demiş. iletişim olmadan ilişki hiç bir şekilde yürümez bu da 2.
    ayrıca bu konuda iyi bilgi verebilecek arkadaşları bende can kulağıyla dinleyebilirim.

Bence de yakışıklıysan ağzın ne kadar laf yapmasa da elbet biri bulur seni.
  • Eren nerdesin gelde aydinlat arkadaslari..Bu konuda uzman bir arkadas kendisi.

• 1) Aptalca da olsa mantıklı ama anlayamayacakları espri yapmalısın ( onlar anlamasa da gülerler )
    2) Değişik sürprizler yap
    3) Her zaman öv ama aşırıya kaçma, farklı şeyler söyle ( senin yerinde olmak isterdim gibi )
    4) Konuya girmeden önce örnekler ver ( Ayşe ablanın kızı da öyle yaptıydı )
    5) Sevdiğini veya hoşlandığını asla söyleme ama belli edecek hareketler yap
    6) Eğer ki bir kız seninle erkek arkadaş muhabbetine giriyorsa ve senden akıl almaya çalışıyorsa sakın sen de kız muhabbeti yaparak karşılık verme. Bu senin onu kıskanıp kıskanmayacağını anlama ifadesidir. ( Erkekler buna anlam veremez ama doğrusu budur ) Bunu yapan bir kız senden duymak istediği kelimeyi ( seni ben seviyorum bana böyle şeyler sorma ) demeyi bekliyordur.
    7) Eğer ki tepki vermezsen o kız bahsettiği erkekle konuşacaktır. Seni kıskandırmak için elinden geleni yapacaktır ama ayrılması çok uzun sürmeyecektir.
    8) İlişkileri her zaman kızlar başlatır ve kızlar bitirir.

• Arkadaslarin dediklerini yap ve idda ya falan gir hatta kaybet genellikle bu konuyla konusmaya baslarsin.

• Abi liseliler gelmesin demişsinde sen bu konuda liselilere göre daha cahilsin ben 17 yaşında 181 boyunda renkli gözlü e hafifte yakışıklı bir liseliyim ve kızlarla ben konuşmam kızlar benle konuşmak ister konu bulurlar e bende o konulara yorum yaparım yani olay bu yakışıklıysan zaten kızlar seninle konuşur sen sadece yorum yap. Kızlar konuşmuyosada sen git merhaba de tanış 5 dakika boyunca konuşursan zaten sonrasında kız sana sorular sorar falan filan arada bir espri yap mesela ben kötü espri yaparım sonrasında tamam kötüydü kabul ediyorum derim onlar gülmeye başlar iyi espri yaptığımdada zaten gülüyolar yani kızları güldürmek zor iş değildir sen biraz ukala ol ama aşırıya kaçma.

• Lisede 3'te arkadaşlarımın sayesinde bir kızın telefon numarasını almıştım. Kızı gerçekten seviyordum, konuşmaya başladık ama mesajlaşırken kendimi çok kasıyordum, yazdığım bir mesaj 3-4 kere okuyordum. Espri yapmadan önce 2-3 kere düşünüyordum acaba yanlış anlar mı diye. 4-5 ay konuştuktan sonra kız hayatımda özel birini istemiyorum dedi, ben de eyvallah dedim.

Lise 4'ün yazında ramazan günü sınıfça iftara gittik. İftardan sonra arkadaşlarla geziyorduk birden benim sevdiğim kızın sınıfının iftarı varmış. Tabi 2-3 tane hoca da onlarla beraberlerdi. Ben kızı gördüm, sadece 1 kere gördüm ve kafamı çevirdim. Ardından gece 11-12 gibi mesaj attı. Tekrar konuşmaya başladık ama benim hiç umrumda değildi. İstediğimi söylüyordum (küfür hariç tabiki), düşünmeden yazıyordum, espriler yapıyordum. Gel zaman git zaman 3-4 haftalık mesajlaşmanın sonucunda kızla sevgili olduk. 1 ay kadar çıktık sonra ayrıldım.

Aynı şey eski sevgilimle de geçerliydi. Ne zaman bana mesaj atsa, kızı hiç sallamadan konuşurum ve her seferinde kızla yakınlaşma oluyor.

Diyeceğim şu ki gözünüzü biraz karartıp mesajlaşırken, konuşurken kendinizi kasmayın, gerilmeyin. "Aman söylersem ne düşünür?" gibi sorular aklınıza gelmesin, kesinlikle düşünmüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Party Shaker

Lisede 3'te arkadaşlarımın sayesinde bir kızın telefon numarasını almıştım. Kızı gerçekten seviyordum, konuşmaya başladık ama mesajlaşırken kendimi çok kasıyordum, yazdığım bir mesaj 3-4 kere okuyordum. Espri yapmadan önce 2-3 kere düşünüyordum acaba yanlış anlar mı diye. 4-5 ay konuştuktan sonra kız hayatımda özel birini istemiyorum dedi, ben de eyvallah dedim.

Lise 4'ün yazında ramazan günü sınıfça iftara gittik. İftardan sonra arkadaşlarla geziyorduk birden benim sevdiğim kızın sınıfının iftarı varmış. Tabi 2-3 tane hoca da onlarla beraberlerdi. Ben kızı gördüm, sadece 1 kere gördüm ve kafamı çevirdim. Ardından gece 11-12 gibi mesaj attı. Tekrar konuşmaya başladık ama benim hiç umrumda değildi. İstediğimi söylüyordum (küfür hariç tabiki), düşünmeden yazıyordum, espriler yapıyordum. Gel zaman git zaman 3-4 haftalık mesajlaşmanın sonucunda kızla sevgili olduk. 1 ay kadar çıktık sonra ayrıldım.

Aynı şey eski sevgilimle de geçerliydi. Ne zaman bana mesaj atsa, kızı hiç sallamadan konuşurum ve her seferinde kızla yakınlaşma oluyor.

Diyeceğim şu ki gözünüzü biraz karartıp mesajlaşırken, konuşurken kendinizi kasmayın, gerilmeyin. "Aman söylersem ne düşünür?" gibi sorular aklınıza gelmesin, kesinlikle düşünmüyorlar.

Kesinlikle katılıyorum kızlar zaten bir erkeğin kendini kasmasını asla istemez. Hem düşünmeyin abi o da bir insan niye bu kadar kasıyorsunuzki kendinizi etrafa bi bakın hep tipsiz erkeklerin yanında taş gibi kızlar bunun nedeni o erkeğin rahat olması kızla rahatça konuşabilmesidir, kızı güldürebilmesidir e sen ben yakışıklıyım demişsin zaten bide rahat olsan tavlayamayacağın kız yok unutma kendini sakın kasma eğer kızla yanlış bişe söylersen sakın kızarma, utanma hemen ne diyorum ben ya falan de gülerek yada buna benzer bişe yani orayı ört.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.