Şimdi Ara

Kızlarla neler konuşulur, kızlar nasıl güldürülür?(Liseliler gelmesin)(GÜNCEL) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
31
Favori
54.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alacan bi şahin tamamdır bütün kızlar verirler
  • konu bomba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim buralarda bir laf vardır joe,

NO SS NO GÜVEN
  • Hadi arkadaşlar devam bende bir kızla arkadaş olmaya çalışıyorum dün tanıştım daha hadi bağalım söleyin ne konuşayım yanınap gidip ne diyeyim niye yanına gideyim bişeler bulun
    çekingenliğin allah belasını versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Hadi arkadaşlar devam bende bir kızla arkadaş olmaya çalışıyorum dün tanıştım daha hadi bağalım söleyin ne konuşayım yanınap gidip ne diyeyim niye yanına gideyim bişeler bulun
    çekingenliğin allah belasını versin.

git "seni seviyorum" de

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yakışıklı ve konuşkanım.Sohbetim masal gibidir,çekilir,seve seve dinlenir.En azından karşıdakinin hal ve hareketlerinden anladığım bu.Yani adam haklı beyler.Birde utangaç olmasam ahh ulan ah.Artık onuda aştım ama.Kimseyi takmamak en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrehan09

Bende aynı dertten yakınıyorum kızla konuşurken 5 dk sonra takılıyorum konuşacak konu bulamıyorum. Birisi lütfen kızı sıkmadan konuşmanın incelikleri anlatsın kızın yanında resmen hödük gibi duruyorum utangaçta değilim konu bulamıyorum

karşındaki kızın m*l olma ihitmalı yokmu neden tek hatayı kendinde arıyorsunki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: G1991

Hem üniversiteli hem kız olarak cevap vereyim :D

Bak şimdi, Tom gibi adam olsan sadece tipe bakan kızlar olurdu hayatında. Yani her kız da öyle ağzı laf yapana bakmaz. Hatta çoğu kız ağzı laf yapana bakmaz.
    Önemli olan o kızın yanında ağzının laf yapması, esprili olman vs. değil, çevrende de öyle olman.

Bende zamanında her şey tip diye dolanırdımi, kendim prensesim ya böyle bir sınırlama koymuştum. Tabi zaman geçince, insanları tanıdıkça bu salakça olan düşünme tarzı değişiyor.

Boş konuşan ve recep ivedik esprilerini ağzından düşürmeyen, orda burda kızların göğüsleri hakkında konuşan, sürekli el şakaları yapan çocukları (yetişkin adam böyle şeylerle uğraşmaz) kızlar ne yapsın.

Kızlar çok konuşur o yüzden az konuş çok dinle :D :D
    Bir arkadaş grubu içerisindeyken kızla sürekli bakışma olayına girme. 1 bak, 2 bak. Sonra şımarıp 'o ne yaaa sürekli bakıyooduuuu' diye egoları tavan yapar. Cool takıl azcık, sevgili arıyorum imajın olmasın. Mesela konuşuyorsunuz sende o gün futbol oynadın yoruldun diyelim. Kız sana bugün ne yaptın deyince arkadaşlarla halı sahaya gittik demek yerine, bizim ordaki spor klubündeydik, futbol turnuvaları için antreman yaptık falan de. Ahaha ya bu aklıma nerden geldi bilmiyorum ama bir arkadaşım örnek vermişti

Genel olarak Türk kızları böyle. Sevdiğini söyleyen adamı ego tatmin edici olarak kullanırlar. Aman iltifat etsin, ilgi göstersin diye. Kendileri bir şey yapmazlar ama. Hep karşıdan beklerler. (Tıpkı sevgililer gününde, yıl dönümlerinde erkeklerden bekledikleri gibi) Baktı karşı taraf sıkılıyor, tribe başlarlar. Adam tamamen bırakıp başkalarına yönelince de ele geçirmek için ellerinden geleni yaparlar. Bu iş böyle.

Hala bi sevgilin olsun istiyor musun

Bu kadar objektif kızlar da varmış. Takdir ettim.

Ayrıca konu

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

quote:

Orijinalden alıntı: serkanhiziroglu

Kendini çok beğenmişsin Tom Cruise gibiyim ne demek abi ya ?

Kendini beğenmişlik demeyelim de mütevaziyim diyelim

Hocam harbiden beceremiyormuşsun konuşma işini bu ne biçim cevap
  • Bunu çok iyi tecrübe ettim kardeşim. ama seninde etmen için çokça denemen gerek. her kız aynı şeye gülmüyor malesef. kızı tartmalısın yeni tanışıtıgında 1-2 espiri at ortaya baktın gülmedi , o zaman sen onun dediği 1-2 şeye yalandan gül , onun neye güldüğünü anlamak için biraz konuş. Yoksa Hasan mezarcı gibi kalırsın
  • eger sen onu o da seni seviyorsa konusucak bi konu illa bulunur
    zaten ne demisler
    "Eger sevdiginin yanindaysan konusmak gürültüden baska bisey degildir" L&M

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom Cruise gibi adamım 'dan sonra yav he he diyip okumayı bıraktım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Kızlar kapalı bir kitaptır , kimisi açar okuyamaz , kimisi açar bir solukta okur. Kızları anlamak için onları iyi tanımak gerekir. Her kız bir olmadığı gibi , her kızın alışkanlıkları ve sevdikleride farklıdır. Onun hoşuna giden şeylere odaklanmak her zaman yararına. Yoksa sıkılır ve monotonlaşır ilişki. İlişkiye başlamak içinse ilk adımı seven atmalıdır.

süper söyledin kanks.
  • Kızla zevkleriniz bir olacak ve aynı kafadan olacaksınız. Böyle olursa illa bir yerden başlıyorsun sohbete. Yoksa zorlamayla konuşulmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonchild

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Kızlar kapalı bir kitaptır , kimisi açar okuyamaz , kimisi açar bir solukta okur. Kızları anlamak için onları iyi tanımak gerekir. Her kız bir olmadığı gibi , her kızın alışkanlıkları ve sevdikleride farklıdır. Onun hoşuna giden şeylere odaklanmak her zaman yararına. Yoksa sıkılır ve monotonlaşır ilişki. İlişkiye başlamak içinse ilk adımı seven atmalıdır.

süper söyledin kanks.

Tenks buddy.
  • Tipin Tom Cruise gibi olsa kaş göz yapsan bile yaşın kadar kız toplarsın
  • böyle kıza laf yapayım yok güldüreyim diye uğraşanların üzerinde kocaman bir SALAK yazısı beliriyor. ve salak olduğu için eğlenceli oluyolar . yani demem o ki bir insan espirili ve güzel laf yapıyorsa yapıyordur yok yapamıyorsa uğraşmak boşuna sadece s..çar :D
  • takip :D
  • Assassino! kullanıcısına yanıt
    dostum tam adamına gelmişsin bende senin gibi düşünüyordum şu filmi izledikten sonra biraz fikir sahibi oldum
    before sunset
    before sunrise

kesinlikle 2sinide izlemelisin tam senlik çok ciddiyim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.