Şimdi Ara

Kızlarla neler konuşulur, kızlar nasıl güldürülür?(Liseliler gelmesin)(GÜNCEL) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
31
Favori
54.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim anladığım kadarıyla böyle şaşalı gösterişli kızlarla takılmak istiyorsun biraz cebini de doldur üst baş kılık kıyafet falan yap ne diyim zor değil dış görünüşünü düzelt sonra istediğine kavuşursun :)
  • Yardımcı olurdum da malesef liseliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerdeyse aynı problemlerimiz var ayrıca ben saniyede cümle kurup söylerim ve kimse anlamaz hele heyecanlandıgımda siz düşünün ben teklif ettikden sonrasına çok takılırım

• Benim hep kullandığım taktik kızın yanında olmak ilgilenmek ama harbi harbi üzüdüğünde mutlu olduğunda falan ama eğer dozu kaçarsa kanka oluyosun oyüzden arada gazı kesmek lazım.
    Asıl soruya gelirsek ben sevgilimle sinemaya, sirke, avm ye falan gidip geziyorum ya da eve geliyor beraber yemek yapıyoruz, film izliyoruz, counter, pes, gta falan oynuyoruz.Güldürme işi ise biraz farklı karşındakinin espri anlayışına bağlı aslında buna eğlendirmeyide ekleyebilir örneğin ben sevgilimle cs kapışırken eğer eli ben kazanırsam küsüyo gıdıklıyorum öpüyorum falan eğleniyoruz ama değişken bişey bu.Kızlarla konuşmak için rahat ol kasma canavar değiller illa ağzının laf yapmasına gerek yok konuşurken bir konu bul zaten konu konu konuyu açar zaten konuda esprilik alanlar kendini belli eder sende lak diye yapıştırırsın lafı.Eğer konu üzerinde fazla yorum yapamıyosan yorum yapabilceğin konudan gir örneğin etekden anlamıyosan o mevzuya girme kendini bildiğin konulardan gir daha rahat olursun.Uzun konuşma için dediğim gibi konu buldunuzmu zaten konu konuyu açar akar gider yeterki kendini kasma.Alıştırma yapmak için connected ask.fm tarzı sitelerde kızlarla anonim konuş test et.

• lisede 17 kız 3 erkek, üniversitede 19 kız 1 erkekti sınıfımız. o yüzden kızların ne düşündüğünü bile tahmin edebiliyorum artık. o yüzden muhabbet açmak benim için çok sorun olmadı benim için hatta hiç sorun olmadı. şuan da bile erkek arkadaş sayım kız arkadaş sayımdan daha fazladır. gerçi eşim bu konudan biraz şikayetçi ama olsun.

şimdi gelelim konuşma meselesine, bu durum yapıyla alakalı. tamamen karakterinle ilişkili bir durum. öncelikle dinlemeyi öğrenmen lazım ama laf olsun diye değil, dinlediğini ve anladığını karşıya bildirecektir. gözünle ve başınla karşıya "dinlediğini" göstereceksin. bir çok kez kızların bana çok rahat açıdıklarını ve onları çok iyi anladığımı söylediklerini duydum. o yüzden önce dinleme. emin ol kızların senden daha çok anlatacak şeyi var.

sonraki aşama, gene kültür. 1 şeyden 10 bilmektense, 10 şeyden 1er şey bilmek daha iyidir. hayatın her alanından konuşabilmen lazım ki konu ilerlersin. tabi burada kezbanlardan bahsetmiyorum. biraz daha elit ve kültürlü kızlardan olması lazım.

2-3 tane sağlam hikayen olması lazım. bi yerden yakalayıp hikayeyle karışık başlarsın muhabbete.

her zaman gözlerinin içine bak, abaza olma, çok da cool takılma. sıcak kanlı olacaksın. işte bu dediğim yapıyla alakalı.

geçen işten dönerken serviste muhabbet ediyorduk, aynı durakta 3-4 arkadaş indik içlerinden biri "hocam eğlendirmeyi çok iyi yapıyorsunuz bu kesinlikle çok önemli bi yetenek" dedi. buradaki eğlendirmeyi şebeklik olarak algılama, insanların senin yanında iyi vakit geçirmesi lazm. sadece kız mevzusunda değil hayatının her alanında böyle olmalısın. emin ol çok sevileceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Tipim yerinde Lise 2'deyim. 2 kız bana teklif etti "Bildiğim" 7 kızda benden hoşlanıyor şuanda. Sınıfta tam bir çocuk sınıf dışında tam bir ağır abi oluyorum. Sınıf ortamımız çok farklı herkes birbiriyle rahatça konuşabiliyor falan. Ağzım çok iyi laf yapar denemez ama kızlar benle sohbet etmeyi çok seviyor. Esprilerim kalitelidir. Sevmediği dersi olan bi kız olursa o ders yanıma oturur falan. Esprinin biraz yetenek işi olduğunu düşünüyorum. Sınıf günde sayemde 3-4 kere kahkaha atar. Benim gibi 2 tane daha var her ders güleriz her öğle arası her tenefüs eğlencelidir bizim ortamımız. Öncelikle ukala olacaksın herşeyden ötesi bu. Saçlarımı her sabah yaparım mesela bakımlı ol. Kesinlikle abaza olma. Kendine güven. Özgüven dolu ol mesela kız arkadaşlarımdan birisi gel sana şu kızı ayarlayalım dediğinde haha.. ayarlayacak olsam kendim ayarlarım sana ihtiyacım yok derim. Bir kızın senden hoşlandığını anlamanın en iyi yolu kötü espri yapmaktır. Kötü espri yaptığın halde gülüyorsa o kız senden hoşlanıyodur burdan anlayabilirsin. Kızı tavlamak için ilgi göster ama büyük bir ilgi değil. Facebook-Twitter aracılığıyla önce beğen yava favorilere ekle sonraki gün twitine cevap durumuna yorum at mesela birgün güzel bir fotoğraf yüklerse onu beğen ardından "Sende gelişme var." gibi bir mesaj at. Konuşmayı ilerlet ve o kadar ilerlesin ki her sabah günaydın yaz. 2 hafta sonunda birden mesajı ilgiyi alakayı kes. Senin yokluğunu yaşasın ilgisiz kalsın birkaç gün. 3-4 gün sonra bir bahaneyle geri dön. Beraber sinemaya gidin, eğlenin en sonunda artık buna bir isim koyalım de. Hiç teklif etmekle uğraşma. En sağlam taktiğimdir hiç şaşmaz. Mükemmeldir,Harikadır.

Liseliler gelmesin demiştim? :S Ben üniversite 1.sınıf öğrencisiyim, liselilerin önerilerine ihtiyacım yok. Ayrıca liseli kızları tavlamak kolay ama tabi o zamanlar çekingen olduğum için ben ayarlamadım. Keşke liseli olduğunu belli etmeseydin de şu dediklerine kulak assaydım ki kendini övmekten başka birşey yapmamışsın. Bu yüzden liselileri istemiyorum!!!

bos yere atarlanmissin.
    genc arkadasin soyledigi seylerin cogu dogrudur.
    velev ki oradaki ukala olacaksin cumlesini yanlis anlamissin.senden ufak bir cocuga atarlanmak degil ukala olmak.

not:25 yasindayim,cevap vereceksen ona gore cevap ver.ve emin ol bu forumunun cogundan daha fazla kiz arkadasim oldu.
    birseyler ogrenmekse niyetin ve yasin da gencse eger pm at anlatayim.yok 18~19 yasindaysan oyle hatun olaylarina giremezsin,birsey olmaz senden.askerden geldiginde sizinkiler sana birini bulur.evlenir gidersin.

• sen çıkma teklif et birbirinizi tanımaya çalışırken konuşacak yığınla konu olacak zaten sonrası gelir
  • yalnız değilmişim +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

quote:

Orijinalden alıntı: -Response-

Trabzon-Galatasaray nasıl 0-0 kaldı de kıza

sonra gözlerini kapat ve tokadı bekle

Hocam yemin ediyorum yüksek sesli kahkaha attım ALLAH razı olsun senden

• quote:

Arkadaşlar 20 yaşındayım. Tom Cruise gibi adamım. Tip o biçim yani ama şu ana kadar çıktığım kız olmadı :) Çünkü kızlar tipe değil ağzı laf yapanlara bakıyor ve benim ağzım da laf yapmadığı için olmadı şu ana kadar. Ya aslında ben gidip teklif etmiyorum kıza, etsem belki kabul etcek ama ben ilerisini düşündüğüm için etmiyorum. Yani içimden ''şimdi ben bu kızla çıksam sohbet edemem, güldüremem ve benden sıkılır'' diye düşünüyorum ve vazgeçiyorum. Bunun yanlış olduğunu biliyorum ama kafamdan atamıyorum bu düşünceyi. Bazen etraftaki çiftlere bakıyorum da; uzun uzun konuşanlarından tut, güldüren, sarılan, öpüşen... İçimden diyorum; ''acaba ne konuşuyor bunlar, erkek kıza ne diyor da kız bu kadar gülüyor?'' Bazen kulak misafiri olmaya çalışıyorum ama duyamıyorum :) Daha iyi iletişim ile ilgili 1-2 tane kitap aldım, onları okuyacağım. Bir tanesini biraz okudum ama asıl aradığım şeyler yazmıyor. Uzun lafın kısası; kızlarla çok bir sorunum yok ama konuşurken ciddi oluyorum işte ve sohbeti devam ettiremiyorum. Sürekli soru soru olmuyor.
    Eğer kızlarla konuşmada, onları güldürmede, etkilemede usta olan bir arkadaşım varsa ve bana ne yapmam gerektiğini söylerse çok sevinirim :) Kız arkadaşıyla ne konuştuğunu bilmek haddime değil tabiki ama genelde nelerden bahsettiğini söylerse çok sevinirim :)

Söylemeyi unuttum. Önemli eksiklerimden biri de bir konu üzerinde fazla yorum yapamamam.

konuşmanın gülüşmenin muhabbetin fazlasıda iyi değil dostum ve önemli olan doğal olmak bence bu herşeyden önemli ne kadar etrafımda kız görduysem fazla samimi olduktan sonra işin b.kunu çıkarmaya başlıyorlar saçma sapan hareketler filan sanki sen onu muhtaç gibisin gibi hareketler yapıcaksanda ne eksik ne fazla olsun ciddiyetini koru ve bence yine doğal olmana devam et

• Bırak onlar seni güldürsün.

• Tom Cruise gibiysen kız hem seni hemde küçük seni konuşturur zaten merak etme.
  • Tom Cruise'a kızlar teklif ediyormuş

• kimsenin senden üstünlüğü yok bunu bi unutmada gerisi gelir.özgüven eksikliğinden kaynaklı tamamen.
  • Tom Cuise'un çakması olsan dahi konuşmana gerek kalmaz, bakışınla halledersin işi. O yüzden biraz yavaş salla.
    Kızların çoğunluğu ota boka güler, bir kızı etkilemek için Cem Yılmaz seviyesinde espri yeteneğinin olmasına gerek yok.
    Sen kızın yanında rahat olacaksın, sıcak ve samimi davranacaksın. Gerisi gelir..
  • çok çıkan bi arkadaşımı izleyerek öğrendiğim birşey varsa o da kızlarla saçma ve boş konuşacaksın, yani gülünebilecek herşeyi. Bi de bence kızın söyleyebilecek şeyi olan konular seç

• quote:

Orijinalden alıntı: Zıp.Zıp

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Tipim yerinde Lise 2'deyim. 2 kız bana teklif etti "Bildiğim" 7 kızda benden hoşlanıyor şuanda. Sınıfta tam bir çocuk sınıf dışında tam bir ağır abi oluyorum. Sınıf ortamımız çok farklı herkes birbiriyle rahatça konuşabiliyor falan. Ağzım çok iyi laf yapar denemez ama kızlar benle sohbet etmeyi çok seviyor. Esprilerim kalitelidir. Sevmediği dersi olan bi kız olursa o ders yanıma oturur falan. Esprinin biraz yetenek işi olduğunu düşünüyorum. Sınıf günde sayemde 3-4 kere kahkaha atar. Benim gibi 2 tane daha var her ders güleriz her öğle arası her tenefüs eğlencelidir bizim ortamımız. Öncelikle ukala olacaksın herşeyden ötesi bu. Saçlarımı her sabah yaparım mesela bakımlı ol. Kesinlikle abaza olma. Kendine güven. Özgüven dolu ol mesela kız arkadaşlarımdan birisi gel sana şu kızı ayarlayalım dediğinde haha.. ayarlayacak olsam kendim ayarlarım sana ihtiyacım yok derim. Bir kızın senden hoşlandığını anlamanın en iyi yolu kötü espri yapmaktır. Kötü espri yaptığın halde gülüyorsa o kız senden hoşlanıyodur burdan anlayabilirsin. Kızı tavlamak için ilgi göster ama büyük bir ilgi değil. Facebook-Twitter aracılığıyla önce beğen yava favorilere ekle sonraki gün twitine cevap durumuna yorum at mesela birgün güzel bir fotoğraf yüklerse onu beğen ardından "Sende gelişme var." gibi bir mesaj at. Konuşmayı ilerlet ve o kadar ilerlesin ki her sabah günaydın yaz. 2 hafta sonunda birden mesajı ilgiyi alakayı kes. Senin yokluğunu yaşasın ilgisiz kalsın birkaç gün. 3-4 gün sonra bir bahaneyle geri dön. Beraber sinemaya gidin, eğlenin en sonunda artık buna bir isim koyalım de. Hiç teklif etmekle uğraşma. En sağlam taktiğimdir hiç şaşmaz. Mükemmeldir,Harikadır.

Liseliler gelmesin demiştim? :S Ben üniversite 1.sınıf öğrencisiyim, liselilerin önerilerine ihtiyacım yok. Ayrıca liseli kızları tavlamak kolay ama tabi o zamanlar çekingen olduğum için ben ayarlamadım. Keşke liseli olduğunu belli etmeseydin de şu dediklerine kulak assaydım ki kendini övmekten başka birşey yapmamışsın. Bu yüzden liselileri istemiyorum!!!

bos yere atarlanmissin.
    genc arkadasin soyledigi seylerin cogu dogrudur.
    velev ki oradaki ukala olacaksin cumlesini yanlis anlamissin.senden ufak bir cocuga atarlanmak degil ukala olmak.

not:25 yasindayim,cevap vereceksen ona gore cevap ver.ve emin ol bu forumunun cogundan daha fazla kiz arkadasim oldu.
    birseyler ogrenmekse niyetin ve yasin da gencse eger pm at anlatayim.yok 18~19 yasindaysan oyle hatun olaylarina giremezsin,birsey olmaz senden.askerden geldiginde sizinkiler sana birini bulur.evlenir gidersin.

Ben çocuğun ''ukala olacaksın'' demesine bir şey demedim(zaten haklı o konuda). Sadece liselilerin önerisine ihtiyacım yok dedim. Fazla da atarlanmadım. Ayrıca konunun başında söyledim 20 yaşındayım diye ama sen niye ''18-19 yaşındaysan hatun olaylarına giremessin, senden birşey olmaz...'' vs. dedin anlamadım. Ve tabi ki niyetim bir şeyler öğrenmek. Konunun başında yazdıklarımı okumadın herhalde.

• Bu kafayla isterse allahına kadar tipin olsun kaç yazar. "kızla buluşucam konuşulcak konu yazın acil plss" konuları açanlara benziyorsun.
    her şey içten gelir. sende samimiyet eksik. hem görünüşe bakılırsa "sırf yanımda kız olsun, biriyle çıkayım, oyalanacak bir şey olsun" amacıyla bir kızla birlike olmak istiyorsun. gerçekten hoşlanabileceğin, senin kafa dengin bir kız bulsaydın eğer onunla her şeyi konuşabilir rahat rahat sohbet edebilirdin. sen herhangi bir kızı kafa dengin yapmak istiyorsun. senin özelliklerinle az da olsa uyuşmayan bir kızla konuşulacak tek bir konu bulamazsın. istediği kadar güzel olursa olsun (!). ama birkaç ortak noktanın bulunduğu biriyle bile sabahlara kadar konuşabilirsin. hele de ondan hoşlandıysan.
    bana kalırsa bu işler beklemekle oluyor. ve insanları iyice gözlemlemekle. bir çok arkadaş edinebilir ve sana uyan senin dengin insanlarla yakınlık kurmayı deneyebilirsin.

not: güzel kızların yanında çirkin erkek gördüğünüzde bu sadece para demek mi oluyor. işte bu yüzden bir çocuğunuz kızlara hitap etmiyorsunuz. kafa var ya, hani o kafanın içinde de güzel bir organ var. her şey onunla alakalı. o organı güzelce doldurabilmiş geliştirebilmişsen isterse surat bile denmeyecek bir suratınız olsa bile karşınızdakine dünyanın en güzeli gibi görünürsünüz. "güzelliğin on par'etmez bendeki bu aşk olmasa" demiş aşık veysel. her şeyi tipe, paraya bağlamayın. aşk denen kavramda ruh güzelliği, zeka, maddi zevklerin çok çok önünde geliyor. (tabii doğru kızı ele alıyorsanız)

son olarak edit:
    quote:

Orijinalden alıntı: Edward A. Murphy

konusmak sart mi ?
    sirf konusmus olmak icin konusmak yanlis ve gereksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliskin -- 25 Aralık 2012; 17:08:00 >

• Öncelikle bence böyle liselileri dışlama. Ben lise zamanında da bayağı güldürürdüm kızları

Bi de kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanıyor derler bana niyeyse hiç öyle kızlar denk gelmiyor

Ama sen madem yakışıklısın aynı zamanda. Sana tavsiyem erkeklerle konuştuğun şeyleri kızlarla da konuş. Tabii belaltı espriler falan değil. Ama aranızda güldüğünüz bir olay aranızdaki bir şaka. Gidip kızlara anlatırsan onlar da gülecektir. Gülmek cinsten cinse değişmez. Başına gelen komik olayları anlat. Mesela yolda kızla dolaşırken gördüğünüz bir şeyle ilgili bir espri yapabilirsin. Başından geçen olayları biraz da abartarak hikayeler katarak komik hale getirerek anlatabilirsin. Tabii bunlar biraz da içinde olmalı. Ben sadece kızlara karşı böyle olduğunu düşünerek yazıyorum. Herkese böyleysen onu bilemem. Forumdan bile bir şeyler anlatabilirsin. Ben az önce mesela tipim nasıl 400 maddenin hikayesini ve maddelerini birine gönderdim eminim şimdi gülmekten kırılmıştır. Yani senin anlayacağın kızları da güldürmek oyle olağanüstü bir yetenek değil. Çevrendeki erkek arkadaşlarınla güldüğün şeylere de gülerler forumdaki esprilere de gülerler en basit şeylere de gülerler. Yeter ki sen anlatırken o havayı ver. Kendini bazen saf gibi hatta arada bir böyle aptal gibi gösteren espriler de yap. Ama espri olduğunu da belli et ki aptalsın diye uzaklasmasın Ben de uzman edasıyla anlattım ama valla ne yalan söyleyim kahkahaya boğarım gızları

Nacizane önerilerim bunlar

• no ss no güven

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.