Oh nice roll back going to August 18th their last database backup. That why it take more time, need to get roc update installed over it.
nukerkTj, that not nice... I haven't done anything to you... apart from the lie there --^
New sro clip, it start slow, but it funny after the first min
Bunun anlamı ne ?
hocam sanırım yedek alınan son tarihe gidicez buda 18 ağustos oluyor.yani roc updatesi tekrar gelicek oyle olursa. herşey geri.
başakada bişi yok burda :D
çok geri alıyolar :S bukdar geri alınırmı yha
siz nerden buluyosunuz bu açıklamaları joymaxın adminlerimi yazıyo bunları bekleyel,im görelim ben roll back olmasını istemiyorum açıkçası site geri alınsın oyun içine karışılmasın yoksa kaptırdığımız charımızın yanında itemlerinide kaptırcaz
Benim anlamadım konu Oyunu geri aldılar diyelim okdar çalınan itemler geri nasıl gelcek anlamadım :S bence siteyi geri alırlar Oyunu deil
Arkdaşlar sizinle bir şey baslaşıcam eger oyun gerı alınırsa ve sıstem eskı halıne alırsa ortaya şöyle bir durum çıkıyor.Diyelim sen sattıgın çarın şifre degiştirdin ve emailini biliyorsun haylıyle sistem eski haline donerse ıd gs email bılınce degıstırebiliyorsun bu durumda bu olaydan haberı olmayan çaraları gıtmezmı!!!