Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RavenoLL

kredi bölümünde adım çıkıyor çıkmadı yani
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 31 Aralık 2014; 17:02:16 >
  • Kredi sayfası geliyorsa kredi mi cıktı demek bu?

Eğer öyleyse bu nasıl iş, kardeşime de bana da kredi mi çıktı şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EGoldstein -- 31 Aralık 2014; 16:37:17 >
  • Annesi babası memur olana çıkar. Annesi ev hanımı babası işçi olana birşey çıkmaz. Bir sürü ihtiyaç sahibi olmuyana çıkmıştır öyle tahmin ediyorum. Hiç bir şekilde şansımız yok. Yazık be.
  • Beyler Burs çıktı diyelim E devlet şifresi alıp onaylatmak için kaç günümüz olacak sonuçlar malum yeni açıklandı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Kredi bölümünde adın yoksa burs çıkmış oluyor işte kardeşim. Kredi çıkmama gibi bir ihtimal yok ki, burs çıkmayan herkese kredi çıkıyor zaten. Burs çıkmış sana.

Kredi de adım var kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

anladım teşekkürler peki bu dediğiniz 1 yıl için mi yoksa 4 yıl için mi geçerli? yani 4 yıl alırsam 3 bin faiz ödeme durumu olur mu? sonuçta 18 bin lira falan yapacak sanırım. bir de onaylamazsak gelecek yıl tekrar başvurduğumuzda burs çıkma ihtimali var mıdır? yoksa artık 1 kere kredi çıktı hep kredi mi çıkar?

Matematiksel hesabi tam olarak nasildir bilmiyorum ama dedigim 4-5 yil icin gecerli.Etrafimda alanlar genelde 4-5 yil alanlar ve o civar bir enflasyon miktari binmis.
    Ama soyle diyeyim 4 yil hic artmadan 330 tlden alsan dahi zaten 16 bin tl para ediyor.Bunun artislari iste enflasyon oranlarini eklersen 18 bin tl gibi bir rakam ortaya cikmasi olasi zaten.
    Krediyi kabup etmeyip istediginiz kadar basvurabilirsiniz.Bazilarina ikinci senede burs cikiyor bazilarina 4 sene boyunca kredi cikiyor.Sans isi biraz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Kredi bölümünde adın yoksa burs çıkmış oluyor işte kardeşim. Kredi çıkmama gibi bir ihtimal yok ki, burs çıkmayan herkese kredi çıkıyor zaten. Burs çıkmış sana.

Kredi de adım var kardeşim

Çıkmıyor diye okumuşum.

• anladım sanırım 2. sene şansımı deneyeceğim. bu arada e devlet şifresi almıştım taahhütnameyi okumak için bir bakayım dedim ama 2014 bilgisi verilmiş şubatta bittiği yazıyor hala daha güncellememişler nasıl iş yapıyorlar bunlar anlayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamq36

quote:

Orijinalden alıntı: LordJesus

Hala değerlendirme asamasindaymis ne azi 1 hafta var daha

Aynen öyle . En az 1 hafta-10 gün daha var bekleyin dediklerine göre. Yarın öbür gün açıklayacak olsalar bu yazıyı yazmazlardı.
    Burada teorim güçleniyor. Muhtemelen cemaatle bağlantısı olana kredi verip AK gençliğe bursları verecekler.
    Yeni çıkan yasayı da hatırlatmak istiyorum . GEREKLİ GÖRÜLDÜĞÜ TAKDİRDE kredi yurtlar kurumu 1000 TL'ye kadar burs verme hakkına sahiptir.
    Yani AK gençliğe ve AK adamların oğullarına torpil derecesine göre 600-800-1000 liralar verilecek onun ayarı da kolay yapılmıyor tabiki. Zaman alıyor geçen sene 15 Aralıkta açıklamışlardı ve başvuru süresi daha geç bitmişti. Bu sene erken başvuru alıp geç açıklıyorlar çünkü Değerlendirme(!) süresi daha uzun.

Arkadaşım sabah akşam akp ye saydırıylr işi gücü yok sabah akşam siyaset konuşuyor 800 lira devletten burs alıyo. Durumu da çok kötü değil. Bana krediyi bile zor verdiler adam benden daha özgür daha sosyal. Kaldı ki ben ailemin yanında kalıyorum, arkadaş ise yurtta.
    Onun dışında bi arkadaş daha var çocuk mhp li. Mhp den burs ayarladı onlarda başbakanlığa bağladı o çocuk da 300 lira burs alıyor.
    Yani senin anlayacağın ortalığı bulandırmaya gerek yok. etrafımda ne kadar durumu olmayan adam varsa burs alıyo bi ben kredi alıyodum onu da kestiler.

• beyler e-devlet te öğrenim ya da katkı kredisini tıklayınca herkesin adı çıkıyor öyle mi şimdi ?
  • kaç saattir girilmiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix7592

beyler e-devlet te öğrenim ya da katkı kredisini tıklayınca herkesin adı çıkıyor öyle mi şimdi ?

İnşallah öyledir, Öyle değilse kardeşime de bana da kredi çıktı
  • Kredi cikti almak istemiyorum napmam lazim

• Hic ismi cikmayan var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: EGoldstein

quote:

beyler e-devlet te öğrenim ya da katkı kredisini tıklayınca herkesin adı çıkıyor öyle mi şimdi ?

e-devlet e girip öğrenim ya da katkı kredisini tıkladığında adın çıkıyor yani öyle mi ?
  • Closer kullanıcısına yanıt
    bi yukarılara ve konu dışınınhttp://forum.donanimhaber.com/m_101058928/tm.htm konusuna bak durumu olmayanlar almış mı. benim tanıdığımın babaası emekli iken istanbula geldi okumaya, anne çalışmıyor adama burs çıkmadı ki durumu cidden çok kötüydü.
    biz zaten demiyoruz 100 de 100 yanlışlık yapılıyor diye ama neredeyse 100 de 30-40 yanlış yapılıyodur bence bu oran 100 de 1 in altında olması gerekirken.
    Ya yandaş kayırıyorlar ya umurlarında değil takmıyorlar.
    kayseride okuyan altında araba babası fabrikator adam da tanıyorum kyk burs çıkarmıştı önceki sene .
  • quote:

quote:

quote:

e-devlet e girip öğrenim ya da katkı kredisini tıkladığında adın çıkıyor yani öyle mi ?

Evet, kardeşimin de çıkıyor benim de.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet, kardeşimin de çıkıyor benim de.

Burs alanin da ismi cikiyor merak etmeyin

• Ne siteymiş arkadaş hala girilmiyor
  • E devlette kredi onaylama sayfasi yok ?!

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.