Merhaba, ben yanlislikla yurtici kredisine basvurdum, ama kibrista okuyorum, nasil iptal edip yurtdisina basvurabilirim ?
Arkadaşlar ben başvuru yaptım fakat başvurunun alınıp alınmadığına emin olamadım. Bunu kontrol edebileceğimiz bir yer var mı ?
merhaba . ben kıbrısta okuyorum. öğrenim kredisi çıktı e devletten onaylattım tahattğtnameizi yaptırdınız diye bi yazı çıktı. bunu noterde onaylatmam için kefil grekiyormuş:? nedir bunun aslı kefil bulamazsam nolcak alamıcakmıyım bu bursu ? lütfen yardımcı olun
herkese merhabalar. kıbrısta okuyorum subat ayında kefilimi aldım taahhütnameyi onayladım kargoladım. subar 22 gibi teslim aldılar dosyayı. ama bu ay oldu evrağım hala onaylanmamıs arıyorum sürekli sıradadır deniyor hiçbir bilgi alamıyorum. tüm arkadaslarıma yattı. benim gibi aynı sorundan şikayetci kimse yok. lütfen bilen biri yardım etsin...
Merhaba günlerdir 444 19 61'i arıyorum ama hep telesekreter çıkıyor. Öğrenmek istediğim bir konu var. Bana geri ödemeli öğrenim kredisi çıktı. KYK Geri Ödemeli Kredi Yönetmeliğinde sigortalı bir işte çalışmak hakkında hiçbir şey yazmıyor. Yani ben sigortalı olarak bi yerde part time çalışırsam (ya da haftada 4 gün) kredim kesilir mi ? Teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme