Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben geçen sene lisansı bitirdim bir sene aradan sonra yükseklisansa başvuracağım, kredi başvuruları ne zaman olur? Bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca kredi alabilirsem yüksek lisans için de 300 küsür mü yine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lada10

Arkadaşlar Merhaba Ben KYK Kredisi Alıyorum.
    1 Sene Yani 9 Ay 330x9 = 2970 TL Toplamda Para Alacağım.

Kyk Kredisi Geri Ödeme Tarihim 2017 10. Ay, Eğer Ben Atıyorum Temmuzda Sigortalı Bir İşe Girersem KYK Benden Bu Parayı Hemen Tahsil Etmeye Başlar'mı Yoksa Geri Ödeme Tarihini Bekler'mi ?

Umarım Derdimi Anlata Bilmişimdir, Kısaca Sigortalı Bir İşe Başlarsam Geri Ödeme Hemen Başlar'mı ?

Şimdiden Teşekkürler.

Cevabını bende merak ediyorum.Bilen birisi yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gilardo kullanıcısına yanıt
    Kredi kartının borcunu sen kendin ödersin.Kyk hesabı ayrı olduğu için kesinti olmaz.Avans hesaptan kullanırsan kesinti olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: lada10

Arkadaşlar Merhaba Ben KYK Kredisi Alıyorum.
    1 Sene Yani 9 Ay 330x9 = 2970 TL Toplamda Para Alacağım.

Kyk Kredisi Geri Ödeme Tarihim 2017 10. Ay, Eğer Ben Atıyorum Temmuzda Sigortalı Bir İşe Girersem KYK Benden Bu Parayı Hemen Tahsil Etmeye Başlar'mı Yoksa Geri Ödeme Tarihini Bekler'mi ?

Umarım Derdimi Anlata Bilmişimdir, Kısaca Sigortalı Bir İşe Başlarsam Geri Ödeme Hemen Başlar'mı ?

Şimdiden Teşekkürler.

Biraz erken oldu ama cevap yazayim Geri odeme tarihinden once sen istemedikce senden para kesmez.

• hakedene çıkmıyorki okuyacak parası yok milletim bizimde öyle çıktığı yok rezalet gerçekden
  • Merhaba bir sorum olucak. Öğrenim kredisi ileride bursa dönüşebilir mi? Teşekkürler.
  • Benim babamdan kalam maasim var yinede bursuda alabilir miyim

• Selamun Aleyküm

Sorum biraz farklı olacak ama kusura bakmayın ; KYK Yurdunda kalıyorum başka üniversiteye geçiş yapmayı düşünüyorum yurda nakil olma gibi şansımız var mı ?
  • 2015 temmuz kredim yatmamış eylül ayına kadar almam gerekiyordu. Bu konular hakkinda bilgisi olan var mı yada ne yapmam lazım

• arkadaşlar ben hazırlık sınıfında devamsızlıktan kaldım ama bu sene hazırlık sınıfı kalktı ve alttan ders vs yani birşey kalmadı.. yine başarısız oldum deyip kyk bursum kesilir mi???
  • Bu sene ne zaman başlıyor basvurular?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Bu sene ne zaman başlıyor basvurular?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Barış..

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Bu sene ne zaman başlıyor basvurular?

+1

+1
  • Arkadaslar bana kredi cikmisti, siteden onaylamadim. Iptal ettirmek icin dilekce de gondermedim. Iptal olmua mudur ?

Ayni soruyu sorma demeyin, onceki sayfalari da okudum herkes farkli bir sey soyluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

Arkadaslar bana kredi cikmisti, siteden onaylamadim. Iptal ettirmek icin dilekce de gondermedim. Iptal olmua mudur ?

Ayni soruyu sorma demeyin, onceki sayfalari da okudum herkes farkli bir sey soyluyor.

Bende gondermedim bir sey olur mu
    Hala kafam karisik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SendqrenS kullanıcısına yanıt
    ya yurt ve burs başvuruları başladı mı siteden bakıyorum başlamamıs annemgil ayın 29 unda başlıyordu git yap diyor bende şüpheye düştüm basladı mı yurt ve burs başvuruları yardım lütfen help meeee!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

Arkadaslar bana kredi cikmisti, siteden onaylamadim. Iptal ettirmek icin dilekce de gondermedim. Iptal olmua mudur ?

bende bu sene üniversite sınavına gireceğim. Kredi almak istiyorum. Size ne kadar kredi çıktı. Kyk ne kadar kredi veriyor? Teşekkür ederim.
  • istanbul_tutkudur_34 İ kullanıcısına yanıt
    kredi öyle bir şey değil yani eline 10 bin lira vermiyorlar. her ay bir miktar burs alır gibi kredi alıyorsun daha sonra okul bittikten bir süre sonra belirli bir faizle ödüyorsun. tabi bu faiz öyle banka faizleri gibi değil az bir faiz bildiğim kadarıyla.
  • birkaç sorum olacaktı şimdi kyk bursu aldığımızda vakıf bursu alamıyor muyuz ? 2-3 tane vakıf bursunu aynı anda alabiliyormuyuz ? kyk bursu kazandık ama vakıf bursuna başvurduğumuzda ve aldığımızda kyk gidiyor mu ? cevaplayanlara şimdiden çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridwald

birkaç sorum olacaktı şimdi kyk bursu aldığımızda vakıf bursu alamıyor muyuz ? 2-3 tane vakıf bursunu aynı anda alabiliyormuyuz ? kyk bursu kazandık ama vakıf bursuna başvurduğumuzda ve aldığımızda kyk gidiyor mu ? cevaplayanlara şimdiden çok teşekkür ederim

bunu bende merak ediyorum TEV bursu başladı başvursammı
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.