Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gencler ben ek surede onayladım ama kyknin sitesinde kredi no bulunamadi, ziraatin sitesinde ödemeniz bulunmamaktadir yazıyor.martta falan hesap açılır mi yoksa şimdiye kadar açılması mi gerekirdi. Benim gibi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu dönem de başvurulabiliniyor mu bursa?
  • The Truman Show kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı durum var, p.tesi hesabı açarlar herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantomex

Bende de aynı durum var, p.tesi hesabı açarlar herhalde.

Butun planlarımı 990 liranın üstüne kurdum. 8 inde alalım nolur

• Arkadasım aldıgı krediyi ihtiyacı olmadıgı için dondurmuştu ancak tekrar almak istiyor boyle bişey mümkün mü acil cevap lazım
  • banka kartı ile suana kadar 70 lira banka kartı ile alışveriş yaptım kart ile .
    sorum su . bana 330 tl para yattığında kesintimi olacak yoksa benmi elden yatıracam ?

• Benim tc nin sonu 2 bugün alabiliyor muyum parayı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartmann

banka kartı ile suana kadar 70 lira banka kartı ile alışveriş yaptım kart ile .
    sorum su . bana 330 tl para yattığında kesintimi olacak yoksa benmi elden yatıracam ?

Para yattığında kesinti olacak

• Kyk 500 lira kredi kartı limitini kullansam diğer ay kredimden kesinti olurmu

• Arkadaşlar ben devamsızlıktan kaldım hazırlıktayım okula gitmiyecem seneye devam edecem kredim kesilir mi lütfen cvp verir misiniz

• soruyu sormaktan vazgeçtim, kyk geri ödemeyle ilgili birşey soracaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepydragon -- 20 Mart 2015; 9:36:08 >
  • Merhaba arkadaşlar. Benim sorum daha önce burs alanlara yönelik. Bir sene sınıfta kalmıştım bursum kesilmedi, bu sene de kalıyorum. Bu kez kesilir mi sizce?
    Neye göre kesiliyor, okul mu beyan ediyor?
  • Beyler ben 2012-2013 öğretim yılı '' ocak ayı '' itibariyle öğrenim kredisi almaya başladım. Üniversitem önümüzdeki sene yani 2015 - 2016 öğretim yılı haziran ayında bitecek fakat ben en son hangi ay öğrenim kredisi alacağım ? Bilgilendirirseniz sevinirim,teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

Beyler ben 2012-2013 öğretim yılı '' ocak ayı '' itibariyle öğrenim kredisi almaya başladım. Üniversitem önümüzdeki sene yani 2015 - 2016 öğretim yılı haziran ayında bitecek fakat ben en son hangi ay öğrenim kredisi alacağım ? Bilgilendirirseniz sevinirim,teşekkürler.

Bu üniversiteye göre değişir çünkü okul KYK'ya kalanların,mezunların,devam edenlerin,yeni kayıtların vs listelerini gönderiyor ve bu işlem genelde Eylül ayında oluyor.Yani genelde Eylül ayına kadar burs/kredi yatar ama mezun listeleri bazen haziran/temmuz da gönderilebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lucky

quote:

Beyler ben 2012-2013 öğretim yılı '' ocak ayı '' itibariyle öğrenim kredisi almaya başladım. Üniversitem önümüzdeki sene yani 2015 - 2016 öğretim yılı haziran ayında bitecek fakat ben en son hangi ay öğrenim kredisi alacağım ? Bilgilendirirseniz sevinirim,teşekkürler.

Bu üniversiteye göre değişir çünkü okul KYK'ya kalanların,mezunların,devam edenlerin,yeni kayıtların vs listelerini gönderiyor ve bu işlem genelde Eylül ayında oluyor.Yani genelde Eylül ayına kadar burs/kredi yatar ama mezun listeleri bazen haziran/temmuz da gönderilebiliyor.

Oncelikle cevabiniz icin tesekkurler. Sorumu sorduktan sonra forumdaki bi arkadas araciligiyla bunun kyk dan sorgulanabildigini ogrendim ve sorgulattigimda 30.09.2016 son kredi yatış tarihi olarak goruluyor. Fakat dediginiz gibi okul sanirim etken bunda cunku forumdam birinin de son kredi alisi eylul gorunmesine ragmen haziranda okulu bittigi icin haziranda son olarak almis kredisini. Ben 2016 eylule kadar almak istiyorum ama dediginiz gibi okulun insiyatifindeyse benim yapabilecegim bi sey yok sanirim ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lucky

quote:

Oncelikle cevabiniz icin tesekkurler. Sorumu sorduktan sonra forumdaki bi arkadas araciligiyla bunun kyk dan sorgulanabildigini ogrendim ve sorgulattigimda 30.09.2016 son kredi yatış tarihi olarak goruluyor. Fakat dediginiz gibi okul sanirim etken bunda cunku forumdam birinin de son kredi alisi eylul gorunmesine ragmen haziranda okulu bittigi icin haziranda son olarak almis kredisini. Ben 2016 eylule kadar almak istiyorum ama dediginiz gibi okulun insiyatifindeyse benim yapabilecegim bi sey yok sanirim ?

O tamamen okulla alakalı

• Kyk ile ilgili bir kaç sorum daha var cevaplarsanız sevinirim,

-Kyk kredi miktarı sanırım 330 lira bunu 2016 ocak ayında aldığımı var sayarsak bu ocak ayından hangi aya kadar sürüyor
    ocak,şubat,mart,nisan,mayıs,haziran şeklinde ise sadece 6 ay mı kredi alıyorum?
    -Her sene kayıt mı yaptırmam gerekiyor yoksa ilk sene yaptığım kayıt 4 sene için yeterli mi?Her sene kayıt yaptıracaksam hep ocakda mı almaya başlıyorum yani eylül,ekim,kasım da kredi alamıyor muyuz?
    -Hazırlık döneminde kredi alabiliyor muyum?

-ocak,şubat...haziran da alabiliyorsam krediyi (6 ay) 6x330 x 5sene : 9900 bu parayı üniversiten mezun olunca ne kadar artıla ödeyeceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: strangeCOWBOY

Kyk ile ilgili bir kaç sorum daha var cevaplarsanız sevinirim,

-Kyk kredi miktarı sanırım 330 lira bunu 2016 ocak ayında aldığımı var sayarsak bu ocak ayından hangi aya kadar sürüyor
    ocak,şubat,mart,nisan,mayıs,haziran şeklinde ise sadece 6 ay mı kredi alıyorum?
    -Her sene kayıt mı yaptırmam gerekiyor yoksa ilk sene yaptığım kayıt 4 sene için yeterli mi?Her sene kayıt yaptıracaksam hep ocakda mı almaya başlıyorum yani eylül,ekim,kasım da kredi alamıyor muyuz?
    -Hazırlık döneminde kredi alabiliyor muyum?

-ocak,şubat...haziran da alabiliyorsam krediyi (6 ay) 6x330 x 5sene : 9900 bu parayı üniversiten mezun olunca ne kadar artıla ödeyeceğim?

Yılın bütün aylarında kredi alabilirsin.

Her sene kayıt yaptırmaya gerek yok. Bir kere kredi çıktı mı 4 sene boyunca kredi alıyorsun.
    İstediğin zaman iptal ettirebiliyorsun.

Hazırlık dönemi okumadım ama bildiğim kadarıyla alınabiliyor.

Her sene 20 30 lira zam geliyor krediye ve Bursa. Bunu da dahil ederek 2016 ocaktan hazırlık okursan 2021 hazirana kadar alacağın miktarı geri ödeyeceksin. O da yaklaşık 14 bin TL gibi bir miktar olması lazım. Onu da taksitlere boluyorlar. Ayda 200 300 TL falan geri ödersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 15 Mayıs 2015; 10:40:25 >

• arkadaşlar hakkımda disiplin soruşturması var okuldan uzaklaştırma alırsam kyk kredim kesilir mi acaba cevaplar için teşekkürler
  • Arkadaşlar Merhaba Ben KYK Kredisi Alıyorum.
    1 Sene Yani 9 Ay 330x9 = 2970 TL Toplamda Para Alacağım.

Kyk Kredisi Geri Ödeme Tarihim 2017 10. Ay, Eğer Ben Atıyorum Temmuzda Sigortalı Bir İşe Girersem KYK Benden Bu Parayı Hemen Tahsil Etmeye Başlar'mı Yoksa Geri Ödeme Tarihini Bekler'mi ?

Umarım Derdimi Anlata Bilmişimdir, Kısaca Sigortalı Bir İşe Başlarsam Geri Ödeme Hemen Başlar'mı ?

Şimdiden Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.