Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sinirden aglamak uzereyim. Sabah oturdugum yerdeki ziraate gittim. Kartini burdan alamazsin. Yazan subeye git dediler. Yazan subede bana 2 saat mesafede. Oraya gittim. Kartimi aldim. Bi de soruyum dedim. Bu karti baska subedende alabilir miydim dedim. Alabilirdin deyince bende devreler yandi . Bu ulkede hicbir kuruma işin düşmeyecek arkadaş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yuri Boyka..

Ben boyle bankalarinda,düzeninde
    Sinirden aglamak uzereyim. Sabah oturdugum yerdeki ziraate gittim. Kartini burdan alamazsin. Yazan subeye git dediler. Yazan subede bana 2 saat mesafede. Oraya gittim. Kartimi aldim. Bi de soruyum dedim. Bu karti baska subedende alabilir miydim dedim. Alabilirdin deyince bende devreler yandi . Bu ulkede hicbir kuruma işin düşmeyecek arkadaş

Yukarıda yazmışlardı sanırım şubeye bağlı diye. Kıl birilerine denk gelirseniz vermiyorlar evet. Ben aldım 2 saat bir şey imzalattılar. Kredi kartı falan açtılar bi ton iş. Paramı aldım ama sonunda

• Yuri Boyka.. kullanıcısına yanıt
    ilk defa aldınız ve 2 ödeme aldınız değil mi? ben de bugün almaya gideceğim inşallah zorluk çıkarmazlar çünkü hala memleketteyim belirtilen şubeden alma ihtimalim yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

ilk defa aldınız ve 2 ödeme aldınız değil mi? ben de bugün almaya gideceğim inşallah zorluk çıkarmazlar çünkü hala memleketteyim belirtilen şubeden alma ihtimalim yok yani.

Evet hocam ilk defa aldim. 2 aylik yatti 660tl.
    Karti baska subeden alma isiniz sansa ve oradaki calisanlarin insafina kalmis. Bizim ordaki subedeki calisanlar gibi neyse ban yemeyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tc kimlik numaram 6 ile bitiyor ama bu gün baktığımda 2. ödeme yatmamıştı ne zaman yatacak?
  • Kyk'nın sitesinden baktım 2 ödeme de yatmış. Fakat tanımsız şube diyor. Nereden alacağım ben bu parayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuri Boyka..

quote:

Orijinalden alıntı: sroad

Evet hocam ilk defa aldim. 2 aylik yatti 660tl.
    Karti baska subeden alma isiniz sansa ve oradaki calisanlarin insafina kalmis. Bizim ordaki subedeki calisanlar gibi neyse ban yemeyim

hocam bugün gittim kartı aldım. sorun falan çıkarmadılar hatta kalabalık diye ayrı bir masa açmışlar oraya form koymuşlar doldurup doğrudan kartı çıkarttırabiliyorsunuz. sistemi ayarlamışlar 30dk içinde hallettim diyebilirim. sizin şanssızlık olmuş.

• Varolan aktif başvurunuz iptal edilerek yeni başvuru talebiniz başarıyla kaydedilmiştir.

ziraat bankası sorgulama ekranında böyle diyor bu ne anlama geliyor? kartı başka şubeden aldığım için mi?
  • arkadaşlar bunun manası nedir? kredi türü = burs yazıyor fakat yukarıda geri ödeme tarihi var bu ne demek?
  • merhabalar

kimlik numaram 6 ile bitiyor. İlk paramı kartımı aldığım gün almıştım. Fakat şimdi baktım 30 gün olmadan bir 330 daha yatırmışlar. 30 günde 1 yatmıcak mı bu para ?

2. olarak tanımsız şube diyor.. Bankamatik kartım ile istediğim atm den çekebilir miyim ?

teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeneCa61 -- 10 Şubat 2015; 3:40:45 >

• ilk ödemeyi 11 ocaktan önce taahhütnameyi imzaladığınız için ocak ayında alabilmişsiniz. kyk sonuçları geç açıkladığı için ocak ayının başında değil sonunda yatırdı paraları. yani normalde ay başı çekeceksiniz artık rutin haline dönmüş ilk ödeme bir istisna yani.

kartı aldım demişsiniz o kartla istediğiniz atmden çekebilirsiniz artık.
  • sroad kullanıcısına yanıt
    anladım durumu şimdi. Çok teşekkür ederim.
  • bugün 660 lirayı kartla beraber aldım. teşekkürler TC. 6 seneye ölmezsem söz borcumu ödeyeceğim.
  • Öğrenim belgesi istedi ama son gün ne zaman bilmiyorum kyk ve ösym yi arıyorum saçma sapan şeyler çıkıyor nereden düzgün bi cevap alabilirim?
  • Beyler selamın aleyküm şimdi sorum şu ; ben ilk ayın bursunu kimliğimle çektim ama bizim üni daha açılmadı kartımıda dolayısıyla alamadım ama şimdi ta kartı almak içinde üniversite'nin oradaki şubeye gidemem bir kere daha kimliğimle çekebilir miyim acaba ? Sorum bu.Bence mantıklı olan çekebiliriz ama tereddütteyim ve bu paraya ihtiyacım var cevaplarınızı bekliyorum.Teşekkürler şimdiden
  • şubem harici kart olmadan ziraat bankasından paramı çekebiliyor muyum ?
  • Evet çekersiniz ben çektim masraf almadılar bu ay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Evet çekersiniz ben çektim masraf almadılar bu ay

çok teşekkür ederim. ilaç gibi geldi bu haber :D doğalgaz parasını yemiştim ya :D
  • bu harçlık avansını açtırmak için ne yapmamız gerekiyor?
    bankadan genç bankkart'ımı aldım,sözleşme falan da imzaladım.

edit:internetten alışveriş ve enpara kart'a para aktarmak için de ne yapmam lazım?

yardımcı olabilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 12 Şubat 2015; 9:46:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ya bende kyk öğrenim kredisi kazandım kefaletnameyi aileme onaylatıp noter eşliğinde daha sonra belirtilen adresi ocağın 27sinde gönderdim. daha sonra tekrar bu kredi sonuç sayfama girdim durumunuzu burdan takip edebilirsiniz linkine tıkladım oradan bilgileri giriyorum ancak ödemeniz bulunmamaktadır yazıyor bu ne demek bana biri açıklayabilir mi yapmadığım eksik bıraktığım bir şey mi var lütfen bilen yanıtlasın ya :(
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.