Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam beyler iktisat okuyordum felsefeye basvurdum ve kabul edildim peki kabul edildiğim sanırım ilk dönemde 3-4 ders verecekler kültür dersleri uyusuyor bursum kesılır mı ?
  • ComandanteBilic kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı öğrencisi olduğumuz için daha fazla alıyoruz. Farklı ülkelerde ücret daha da artıyor. Bizde 400 aylık.
  • Tc sonu 6 haclık avansımı kullandım ne zaman avansım yenilenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parasını alan var mı ?
  • Karti almaya Türkiye'de ki bir şubeye gittim sabah. Bizde genç bankkart yok dedi farkli bir şubeye yönlendirdi. Böyle işin...

• Bu ziraat'in sorgulama ekranı değişmiş. Benim ziraatten daha önceden hesabım var orasını gösteriyor meret sorguladığımda. Eski sitede "üniversite" bilgilerini girerek sorgulayabiliyordum. Şimdi orada gösterilen şubeye gitsem problem olur mu acaba...
  • Beyler ben ilk ödememi ocak 19 da aldım. Ama İstanbul ziraat bankası şubesinden aldım. Kartım ve hesabım Kocaeli ziraat bankasında şu an. Ben şimdi 2. ödememi 6 sında mı alacağım yoksa tekrar 19 undamı. ? TC no son harfi 0. ?
  • Sa beyler devlette okuyom özel %50 burslu gecsem kesilir mi burs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Karti almaya Türkiye'de ki bir şubeye gittim sabah. Bizde genç bankkart yok dedi farkli bir şubeye yönlendirdi. Böyle işin...

Ziraat gençkartı heryerden alabilir miyiz

• Arkadaşlar internetten baktım hesabım açılmış ve bu ay 2 aylık alıcam tc son hanesi 0 bugün gittim ziraate kadın dedi hesaplar yeni açıldı hala yatmamış bu nedir ya böyle olan var mı acaba
  • İlk burstan sadece 10 tl çektim hesapta 320 tl var
    Yarın tc son hanem 0 olduğu için 330 daha yatacak duran paraya birşey olmaz demi
    Birde kaç ay birikebiliyor para

• Haclık avansı kullandım ne zaman yenilenir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

İlk burstan sadece 10 tl çektim hesapta 320 tl var
    Yarın tc son hanem 0 olduğu için 330 daha yatacak duran paraya birşey olmaz demi
    Birde kaç ay birikebiliyor para

ben 2sini birlikte çekmek için hiç bankaya bile gitmedim.yarın bakalım nasıl olacak.
  • Gençler ben kyksorgudan tekrar sorgulamak için girdim saatler falan yazıyordu.10 ocak'tan önce ben onaylamıştım fakat kartı almadım.Varolan başvurunuz iptal edilerek yeni başvuru talebiniz başarıyla kaydedilmiştir diyor.Sorun var mıdır anlamadım çünkü?
    Edit : randevu başvurusu gibi bir şey heralde kartı almak için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaxson Ryker -- 5 Şubat 2015; 23:26:35 >
  • Bende sorun olmadı istanbulda okuyorum. Yarıyıl tatili icin memleketteydim. Gittim kimligi verdim imza attım 330liramı aldım. Kartı okula dönünce subeden alacam

• arkadaşlar benim bir sorum olacak 2. burusuda kimlikle kartsız çekebilir miyiz?
  • Arkadaşlar bankamatik kartını istediğimiz ziraat şubesinden alabiliyor muyuz ? alabilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
  • Joey Tribbiani kullanıcısına yanıt
    Evet çekebilirsin
  • e-devlete göre bugün para almam lazım tekrar fakat yatmamış nasıl iş bu anlamadım
  • Bende bugun kartimi farkli bir subeden aldim.Arkadaslar bu farkli subeden alma olayi tamamen gideceginiz subeye bagli.Eger ordakiler uyuz degilse size kartinizi veriyorlar yoksa diretiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.