Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Acil olarak öğrenmem gereken bir durum var kykdan cevap alamadım umarım siz biliyorsunuzdur. Önlisanstayken kyk bursu aldım. Sene kaybım var burs hakkımı kaybettim ama kyk yurduna başvurmak istiyorum. Başvurum kabul edilir mi yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

e-devlete göre bugün para almam lazım tekrar fakat yatmamış nasıl iş bu anlamadım

Aynen. Bende de 6'sında yatmış görünüyor ama hesapta para yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armasova

quote:

e-devlete göre bugün para almam lazım tekrar fakat yatmamış nasıl iş bu anlamadım

arkadaslar gecen ayda 19unda yatmış gibi gözüküyodu ama herkes tc nosuna göre aldı.bu ayda öyle olacak önümüzde ki her ay böyle olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

quote:

quote:

arkadaslar gecen ayda 19unda yatmış gibi gözüküyodu ama herkes tc nosuna göre aldı.bu ayda öyle olacak önümüzde ki her ay böyle olacak

Teşekkürler cevap için. Kimlik numaramın sonu 4'le bitiyor. Ne zaman alacağım acaba?

Bu alttaki link açıklıyor sanırım. Ziraat Bankası'nın Facebook şubesiymiş. Yazıyı da kopyalayayım aşağıya.

https://www.facebook.com/notes/ziraat-bankas%C4%B1/kyk-burs-ve-kredi-%C3%B6demeleri-hk/737543279601881

"Bankamız aracılığıyla her ayın 6. gününde yapılan “KYK Burs Ödemeleri” ve her ayın 7. gününde yapılan “KYK Kredi Ödemeleri” Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu ile yapılan yeni protokol gereğince 2014 Temmuz ayından itibaren her ayın 6.-10. günleri arasında yapılacaktır.

Buna göre TC Kimlik numarasının son hanesi;

“0” olan öğrencilerin kredi ve burs ödemeleri her ayın 6. gününde

“2” olan öğrencilerin kredi ve burs ödemeleri her ayın 7. gününde

“4” olan öğrencilerin kredi ve burs ödemeleri her ayın 8. gününde

“6” olan öğrencilerin kredi ve burs ödemeleri her ayın 9. gününde

“8” olan öğrencilerin kredi ve burs ödemeleri her ayın 10. gününde hesaplarına aktarılacaktır."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armasova -- 6 Şubat 2015; 20:39:26 >

• İyi akşamlar arkadaşlar. Şu an 2 yıllık okuldayım kredi alıyorum büyük ihtimal okulu bu sene bitiremeyeceğim. Yurtdışında okumak istiyorum kyk kredi veriyormuş yurtdışına bana bu durumda kredi verir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba benim derdime bir derman olsanız. Şimdi benim babam asgari ücretle çalışıyor 1100 lira alıyor üniye hazırlanıyorum ankarada yaşıyorum Seneye burs alma şansım nedir kazanırsam ? Burs alamazsam krediye başvurmayı düşünüyorum acaba üni bittikten sonra ne kadar öderim bide kredide aylık ne kadar veriliyor öğrenciye.? Yardımcı olun lütfen arkadaşlar :(
    Ankarada kazanırsamda çok ihtiyacım olacak acaba alabilirmiyim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AGAMEMNON_ -- 7 Şubat 2015; 0:27:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

quote:

quote:

Teşekkürler cevap için. Kimlik numaramın sonu 4'le bitiyor. Ne zaman alacağım acaba?

Bu alttaki link açıklıyor sanırım. Ziraat Bankası'nın Facebook şubesiymiş. Yazıyı da kopyalayayım aşağıya.

https://www.facebook.com/notes/ziraat-bankas%C4%B1/kyk-burs-ve-kredi-%C3%B6demeleri-hk/737543279601881

"Bankamız aracılığıyla her ayın 6. gününde yapılan “KYK Burs Ödemeleri” ve her ayın 7. gününde yapılan “KYK Kredi Ödemeleri” Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu ile yapılan yeni protokol gereğince 2014 Temmuz ayından itibaren her ayın 6.-10. günleri arasında yapılacaktır.

Buna göre TC Kimlik numarasının son hanesi;

“0” olan öğrencilerin kredi ve burs ödemeleri her ayın 6. gününde

“2” olan öğrencilerin kredi ve burs ödemeleri her ayın 7. gününde

“4” olan öğrencilerin kredi ve burs ödemeleri her ayın 8. gününde

“6” olan öğrencilerin kredi ve burs ödemeleri her ayın 9. gününde

“8” olan öğrencilerin kredi ve burs ödemeleri her ayın 10. gününde hesaplarına aktarılacaktır."

aynen dostum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: _AGAMEMNON_

Arkadaşlar merhaba benim derdime bir derman olsanız. Şimdi benim babam asgari ücretle çalışıyor 1100 lira alıyor üniye hazırlanıyorum ankarada yaşıyorum Seneye burs alma şansım nedir kazanırsam ? Burs alamazsam krediye başvurmayı düşünüyorum acaba üni bittikten sonra ne kadar öderim bide kredide aylık ne kadar veriliyor öğrenciye.? Yardımcı olun lütfen arkadaşlar :(

Burs çıkma olayı tamamen piyango. Benim annem ve babam bedensel engelli ve ayrılar. Babam emekli maaşıyla ev geçindiriyor, ev bizim kira değil. Fakat burs çıkmadı. Bursa yada krediye başvururum diye bir şey yok. Bi kere başvuruyorsun hangisi çıkarsa. Kredi çıkarsa almama gibi durumun var. Sözleşmeyi onaylamazsın, hakkın iptal olur bu kadar basit. Bu sene kyk 330 lira kredi veriyor. Seneye ne olur bilinmez.

• Arkadaşlar ben kredimi geçen ay alamadım şimdi sorguladığımda 660 tl yani iki ayın ücreti yatmış ama banka tanımsız yazıyor. Ne yapabilirim herhangi bir ziraat bankası şubesinden elden alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AJFA

quote:

Arkadaşlar merhaba benim derdime bir derman olsanız. Şimdi benim babam asgari ücretle çalışıyor 1100 lira alıyor üniye hazırlanıyorum ankarada yaşıyorum Seneye burs alma şansım nedir kazanırsam ? Burs alamazsam krediye başvurmayı düşünüyorum acaba üni bittikten sonra ne kadar öderim bide kredide aylık ne kadar veriliyor öğrenciye.? Yardımcı olun lütfen arkadaşlar :(

Burs çıkma olayı tamamen piyango. Benim annem ve babam bedensel engelli ve ayrılar. Babam emekli maaşıyla ev geçindiriyor, ev bizim kira değil. Fakat burs çıkmadı. Bursa yada krediye başvururum diye bir şey yok. Bi kere başvuruyorsun hangisi çıkarsa. Kredi çıkarsa almama gibi durumun var. Sözleşmeyi onaylamazsın, hakkın iptal olur bu kadar basit. Bu sene kyk 330 lira kredi veriyor. Seneye ne olur bilinmez.

Okul bitince ne kadar ödüyoruz faizi ne kadar biliyormusun ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AJFA

quote:

Okul bitince ne kadar ödüyoruz faizi ne kadar biliyormusun ?

Bu sene 6300 lira olarak onayladık (2 yıllık olanlar için)

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyincubuk

merhabalar sanırım bugün burslar sonuçlandı ödeme sorgulamada bursu görebiliyorum. bu arada ben de burs almama rağmen geri ödeme başlangıç tarihi var.
    fakat problem şu ki bende banka şubesi kısmında "T.C. Ziraat Bankası - Tanımsız Şubesi" ibaresi var. ziraatin sayfasından tc kimlik no ile sorgulayınca da ödemeniz bulunmamaktadır diyor.
    sizde durum nedir şubenizi "tc kimlik ile" sorgulayabiliyor ya da ödeme ekranından görebiliyor musunuz?
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WP Maokai -- 30 Temmuz 2015; 22:41:38 >
  • Tanımsız yazanlar okula en yakın Ziraatten çekebilirsiniz bir sıkıntı olmaz.
  • Memleketten ziraat gençkartı alma şansım var mi

• Arkadaşlar kimliğimi kaybettim sanırım, ne yaptım ettim yok bulamıyorum. Yarın ilk ödemeyi alacağım. Öğrenci kimliğimle, akbille falan alabilir miyim kartımı ve ödemeyi?
  • arkadaşlar bende de tanımsız şube yazıyor fakat sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyincubuk

arkadaşlar bende de tanımsız şube yazıyor fakat sıkıntı yok

TANIMSIZ yazdığı için elden çekebilir miyiz herhangi bankadan
  • Tony Stark kullanıcısına yanıt
    o konuda bir fikrim yok ben ziraat sorgu ekranında çıkan şubeden aldım kartımı.
  • https://kyksorgu.ziraatbank.com.tr/ adresinden gün ve saat belirttim ama sanırım belirttiğim saatte hatta o günde gidemeyeceğim.

Sıkıntı olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pmnpirlo -- 8 Şubat 2015; 23:46:01 >
  • Bugün herkesin yattı

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.