Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bana da kredi çıktı öğrenci teyit sorunu var aynen. 2 kere postayla yolladım öğrenci belgesi telefonlar meşgul mail adresi yok. Bu iş ne olacak? Çözülen var mı?
  • Onaylamadım almak istemiyordum sorun olur mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gga*

arkadaşlar ya bende kyk öğrenim kredisi kazandım kefaletnameyi aileme onaylatıp noter eşliğinde daha sonra belirtilen adresi ocağın 27sinde gönderdim. daha sonra tekrar bu kredi sonuç sayfama girdim durumunuzu burdan takip edebilirsiniz linkine tıkladım oradan bilgileri giriyorum ancak ödemeniz bulunmamaktadır yazıyor bu ne demek bana biri açıklayabilir mi yapmadığım eksik bıraktığım bir şey mi var lütfen bilen yanıtlasın ya :(

+1 bende cevabı merak ediyorum.
  • Arkadaşalar bu sene merkezi yatay geçişle bölüm değiştirdim.Ne güzel kredim yatıyor derken ocaktan itibaren yatmamaya başladı.Şubatta da yatmadı.Yani anlıyacağınız kredim kesildi.
    Ne yapmam gerekiyor.
    Cevaplayan olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshtonKutcher -- 16 Şubat 2015; 10:08:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

Arkadaşalar bu sene merkezi yatay geçişle bölüm değiştirdim.Ne güzel kredim yatıyor derken ocaktan itibaren yatmamaya başladı.Şubatta da yatmadı.Yani anlıyacağınız kredim kesildi.
    Ne yapmam gerekiyor.
    Cevaplayan olursa sevinirim

444 19 61 i ara.

Dilekçe yollaman gerekiyor.
  • beyler dün alışveriş yaptım

internet şubesinden kontrol edince burs paramdan değil kredi olarak kesilmiş ücret

500 tl kredi yazıyor ondan kesilmiş bu otomatik mi ödeniyor yoksa ben mi ücreti ödeyeceğim
  • kredi kartı özelliği ne kadar sürede aktif oluyor arkadaşlar? bugün kartı aldım fakat kredi kartım halen açık değil.
  • Dark Brotherhood kullanıcısına yanıt
    hocam bugün bende online alışveriş yaptım.....cvc isterken arkada 2 tane 3 haneli cvc kodu var ..üsttekini seçerseniz direk burs/kredi den alttaki cvc yi yazarsanız kredi kartı olarak kesiliyor..
    kredi kartı alışverişleri bildiğim kadarıyla sonraki ayki burs/kredi den kesilir....(hesap kesim tarihinden inceleyebilirsiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 16 Şubat 2015; 21:56:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal0001903

hocam bugün bende online alışveriş yaptım.....cvc isterken arkada 2 tane 3 haneli cvc kodu var ..üsttekini seçerseniz direk burs/kredi den alttaki cvc yi yazarsanız kredi kartı olarak kesiliyor..
    kredi kartı alışverişleri bildiğim kadarıyla sonraki ayki burs/kredi den kesilir....(hesap kesim tarihinden inceleyebilirsiniz)

çok saol hocam
  • Ben de kyk kredi alacağım 660 tl var ben bunu istediğim şubeden cekebiliyormuyum kartı istediğim yerden alabilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Yuri Boyka..

quote:

Orijinalden alıntı: sroad

ilk defa aldınız ve 2 ödeme aldınız değil mi? ben de bugün almaya gideceğim inşallah zorluk çıkarmazlar çünkü hala memleketteyim belirtilen şubeden alma ihtimalim yok yani.

Evet hocam ilk defa aldim. 2 aylik yatti 660tl.
    Karti baska subeden alma isiniz sansa ve oradaki calisanlarin insafina kalmis. Bizim ordaki subedeki calisanlar gibi neyse ban yemeyim

Merhaba dostum bende kredi alacağım ve 660 tl yatmış bunu istediğim şubeden alabilirmiyim kartı da

• Arkadaşlar krediler beya burslar bu ay da 19 şubattan itibaren yatacak mı? Bilen varsa çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

beyler dün alışveriş yaptım

internet şubesinden kontrol edince burs paramdan değil kredi olarak kesilmiş ücret

500 tl kredi yazıyor ondan kesilmiş bu otomatik mi ödeniyor yoksa ben mi ücreti ödeyeceğim

Hocam internet bankacılığı girişte kullandığın 8 haneli müşteri nosunu nasıl belirliyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

beyler dün alışveriş yaptım

Hocam internet bankacılığı girişte kullandığın 8 haneli müşteri nosunu nasıl belirliyoruz?

müşteri numarasını almak için

ziraat internet bankacılığı online başvuru yapacaksın , başvuru bitince otomatik müşteri no veriyor sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal0001903

Kredi kartı harcaması krediden bağımsız. Krediden düşülmez.

• arkadaşlar biri de beni dikkate alıp cevap verse şu yazdıklarıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

quote:

Orijinalden alıntı: gga*

arkadaşlar ya bende kyk öğrenim kredisi kazandım kefaletnameyi aileme onaylatıp noter eşliğinde daha sonra belirtilen adresi ocağın 27sinde gönderdim. daha sonra tekrar bu kredi sonuç sayfama girdim durumunuzu burdan takip edebilirsiniz linkine tıkladım oradan bilgileri giriyorum ancak ödemeniz bulunmamaktadır yazıyor bu ne demek bana biri açıklayabilir mi yapmadığım eksik bıraktığım bir şey mi var lütfen bilen yanıtlasın ya :(

+1 bende cevabı merak ediyorum.

Bende de yeni sorun var bir sonraki ödeme tarihinde alabilirsiniz diyor fakat takip linkine tiklayinc kayıt bulamadı diyor ziraatta anlamadım gitti

• Kardeşimden öğrenci belgesi ile noter belgesini istemişlerdi yolladık fakat onaylanıp onaylanmadıgına nereden bakabiliriz?
  • Arkadaslar kyk yurdu yedekden cikip bu sene gitmezsek yurda,seneye tekrar yurda girebilme ihtimalimiz var degilmi?(yani bir kere hak veriliyor baska yok gibi bir durum yok)

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.