Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: calibrane

beyler ziraate gittim az önce. bayağı uzaktaki şubeden evimin dibindeki şubeye kartı getirtmek için. daha onaylanmamış dedi. onaylandığında da gelmesi 1 haftayı bulur dedi. benim sorum şimdi biz bunun onaylandığını nasıl öğrenicez. tc numarası son hanesi 4, bu demektir ki 8 ocakta yatacak. 6 gün içinde getirme imkanı yok. mecburen o uzaktakı yere gidicez. aklınızda olsun. yalnız birsii bana ne zaman onaylandığını nasıl öğrenicez onu yazsın lütfen.

Bunu öğrenirsek bütün sorular cevap bulacak gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

cevabınız için teşekkürler hocam :) adamlar resmen dalga geçiyorlar e-devlet üzerindede bal gibi görünüyor ögrenciliğim resmen rezalet zaten hiç umudum yoktu doğru düzgün iş yapacaklarından..

Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyofc1

Evet aynı, şubeyi öğrenmek için üniversite bilgileriyle sorgulama yapın.

Tamam şube yazdı sağol da Ben bu şubeye mi gideceğim ta kartı almak için yoksa ziraatın her hangi bir şubesi oluyor mu
  • Ziraat subeye gittim tc kimlik numaramdan bakti daha hesap acmamislar Hesabin ne zaman acilacagini kykya sor dedi

• Ben mesela bu sene aldım kredi ama seneye iptal etmek istiyorum öyle bi şansım var mı ve iptal olursa aldığım kadarı mı öderim yoksa senetin altında yazan miktarı mı?
  • Bu krediyi alıp hiç çekmeden biriktirmek mümkün mü? Yani bu kişi parasını çekmiyor diye kredi kesilir mi? Daha sonra toplu olarak tek seferde parayı çekebilir miyim?
  • e devletten onayladık iyi güzel bu parayı ne zaman alıcaz birde ilk ödemeleri istediğin zıraat şubesinden alabiliyormussun doğrumu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: doomprocter

e devletten onayladık iyi güzel bu parayı ne zaman alıcaz birde ilk ödemeleri istediğin zıraat şubesinden alabiliyormussun doğrumu bu

10 ocak
  • beyler bu taahhütü onaylama için son gün falan var mı? haftaya kalsa sorun olur mu yani?
  • Son gün 31 ocak sitede de yazıyor zaten
  • Krediyi iptal etmek için ne yapmam gerekiyor ? hiçbirşeye dokunmadan bir süre sonra kendi iptal olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

DİKKAT!

Bana burs çıktı ancak Durumunuzu Öğrenci Öğrenim Kredisi ve Burs Ödeme Bilgileri linkinden takip edebilirsiniz. linkinden göremiyorum bulunamadı diyor herkeste öyle galiba

ve şubenizi öğrenebilirsiniz kısmından üniversite bilgileri ve tc yerine girilmiyor ?

+ olarak tahahhütnameyi onayladım 1 tl diyor onu yatıracakmıyız?

+

• sözleşme ayın 30 una kadar yapıldığına göre önümüzdeki ay alırız parayı 1 ay var daha yani parayı almaya
  • Cherkez26 kullanıcısına yanıt
    sözleşmeyi ayın 10una kadar yapanların ilk ödemesi bu ay içerisinde olacak diye biliyorum
  • Yazdığıma kimse cevap vermemiş ama en azından birisi itiraz dilekçesi örneği yazabilir mi?
  • memet7991 kullanıcısına yanıt
    Normalde kartlar kişiye özel değildir. Yani herhangi bi şubeden herhangi bir kartı alabilirsiniz. Velakin her şubede kart var mı veya şubedekiler o şekilde herkese kart verir mi bilmiyorum. Onu şubeyi arayarak öğrenmenizi tavsiye ederim.

Ayrıyetten benim gibi kartı ne zaman alabileceğinizi merak ediyorsanız sanırımhttps://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/ogrenimOdemeParametreGiris.do adresinde sorgulamanız bulununca alabiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

sözleşme ayın 30 una kadar yapıldığına göre önümüzdeki ay alırız parayı 1 ay var daha yani parayı almaya

Hayır 10una kadar yapanlar ocak ayında alabilecek.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ankara_06 -- 2 Ocak 2015; 16:39:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyofc1

quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

sözleşme ayın 30 una kadar yapıldığına göre önümüzdeki ay alırız parayı 1 ay var daha yani parayı almaya

Hayır 10una kadar yapanlar ocak ayında alabilecek.

onuna kadar ne yapanlar alabilcek?? ben onayladım bekliyorum ne olcak şimdi
  • Arkadaşlar şimdi pazartesi gunu bahcekapi ziraat şubesine gitmeyi düşünüyordum. Gidince kartımı hemen alamicak miyim ben. Veya oraya gitmem şart mı evimin yakınındaki ziraate gitsem oradan vermezler mi kartımı. Doğru düzgün bilgilendirmiyorlar insanları sonra herkes birbirine soruyor ise bak ya.

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.