Bu sene yükselmenin fitilini ateşledik açılın biz doktoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Açıklandı Tıp sıralamaları ne durumda(ordu,aybü ve uludağ ileri çekmiş verilere göre) (6. sayfa)
-
-
Tamam medya istanbulu daha ön plana çıkartıyor ama bu depremi dusunerek tercih yapan öğrenciler depremde marmara bölgesinin de etkileneceğini bilmiyorlar mi ben ona şaşırıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tıpçı yerleştirme servisi 2024 yılında da tutturamaya devam edecek çoğu kişi tıplar geri çekecekmiş gibi tahmin yapıyordu ona rağmen ben hep ileri çekecekmiş gibi tahmin yaptım doğruyu buldum
Hele bi taban puanlari açıklansın hocam o zaman anlarız dediğiniz gibi bizim deccal bile yukseldiyse tıpa yoğun bir ilgi var demektir
yükseldiyse karadeniz uşaklarının memleket sevdasından yükselir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tıp yurtdışına gitmek için çok mantıklı bi seçenek eğitimi al yabancı dili ekle yanına yurtdışında keyifli bi hayat yaşayıp Türkiye de tatilini yaparsın diğer türlü Türkiye de doktor olmak için seçilecek meslek değil puana yazık memurdan farkı kalmadı hele son zamlarla herkesin maaşlar eşitlencek artık
beyler 3270.yim tercihe giremiyom ankara tr tıp gelmiş midir,twitterda gördüm 3.1k ile giren varmış
Ankaradaki tiplar yukselmis diyorlar ama bilemiyorum hocam tw'ye de guvenme yalan dolan oralar
3234 yapan arkadaşım girdi ankaraya sen de girmişsindir
hocam inşallah 37 sıralama ile kaçmamıştır hayırlısı bakalım ne zaman erişebileceğim sonuçlara
beyler annem erişmiş sonuçlara ankara tıp gelmiş teşekkür ederim cevaplarınız için❤️
Pmye gel gruba aldırtayım seni
Uludag için 10k sivas için 21k Kars için 29k duydum. Pek ilerlemiş gibi gelmedi bana
ege tıp gerilemiş diye duydum.
20k dan,27k ya ilerleyince tıpçılar
Paü tıp için 15k duydum sabit yani. Öyle tıp uçtu kaçtı yok agalar geçen sene ile aynı veya bir iki tık iyi. Gerilemesinin durması bile iyi
28k ile yerlesen var 29k haberleri de var
41k ile Azerbaycan tıp geldi. Bilgisi olan var mı nasıl kayıt yapıyoruz
Gecen sene ile ayni kapatmis sözde yapilan o kadar maas iyilestirmesi filan etki etmemiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X