Kaç sıralama ile neresi geldiğini yazın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çyls -- 19 Ağustos 2023; 22:8:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kaç sıralama ile neresi geldiğini yazın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çyls -- 19 Ağustos 2023; 22:8:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tıplar ileri çekmiş
|
Up < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Biz dedik bunları bakalım sayısal bilgiler açıklanınca net belli olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Upp < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Acaba en son tıp kaçtan kapattı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Belki hacettepe cerrahpaşayı geçebilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam 25759 ile Giresun tıp hayırlı olsun demiştiniz geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayırlı olsun hocam Giresunun 1 önceki tercihiniz nereseydi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çyls -- 19 Ağustos 2023; 21:24:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ordu 25384 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gerideki tıplarda ilerlemiş galiba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bana muğla tükçe geldi hocam 18k idi geçen sene ben 17.5k ile girdim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateSuriyeli -- 19 Ağustos 2023; 21:27:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |