Şimdi Ara

Açıkta kalır mıyım ? Hangisi gelir ? Sevabına bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 318bin sıralamam ve TM’yim. Mezuna kalma ihtimalim yüzde kaç ? Hangisi gelir ?
    1) Özyeğin psikoloji ücretli154bin (kontenjan 34)
    2) Bahçeşehir psikoloji ücretli 226bin (kontenjan 70)
    3) Kadir has psikoloji ücretli 153bin (kontenjan 20)
    4) İstanbul Bilgi psikoloji ücretli213bin (kontenjan 63)
    5) İzmir ekonomi psikoloji ücretli 180bin (kontenjan 53)
    6)İstanbul kültür psikoloji ücretli 264bin (kontenjan 55)
    7) İstanbul ticaret psikoloji ücretli 265bin (kontenjan 20)

• lan bazen trol musunuz ciddi mi anlayamıyorum a*k?? bi kere sayısalcilar bi çıksın, her tm konusuna aptal aptal maydanoz olup insanların moralinizi bozuyorsunuz lan? ben gecen sene mf'de 94bininci oldum, tm'de 55bin yaptım. simdi otur sen hesap et önünde kaç bin tane sayısalcı var? bence açıkta kalma ihtimalin çok az, şu gelir bu gelir demeyeceğim ama açıkta kalma ihtimalin çok az. bu salaklara da itibar etme.
  • Up
  • Mezun senen hayırlı olsun.
  • HEp hayırlısını diledim ya allah büyüktür 😂
  • Hocam sürpriz olmazsa mezun .
  • Eyvallah hayırlısı olsun
  • Gidersin de ama garanti değil tabiki
  • Up
  • 6-7 gelebilir
  • İstanbul kültür gelir büyük ihtimal
  • Up
  • Up
  • 6-7 %50
  • Hocam yanlış anlama ama şu üniversitelere binlerce lira para bayılıp psikoloji okuyacağına mezuna kalman daha hayırlı olur bence.
  • Hocam Allah hayırlısını versin diyorum öncelikle ama mezun senenmiş gibi duruyor. Korkacak bişey yok ben de mezuna kalmıştım şükür bu sene yaptım kkfkdkdkd baştan başlarsan sıkı tutarsan inşallah halledersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksyegirmismezun -- 24 Ağustos 2018; 20:36:25 >
  • lan bazen trol musunuz ciddi mi anlayamıyorum a*k?? bi kere sayısalcilar bi çıksın, her tm konusuna aptal aptal maydanoz olup insanların moralinizi bozuyorsunuz lan? ben gecen sene mf'de 94bininci oldum, tm'de 55bin yaptım. simdi otur sen hesap et önünde kaç bin tane sayısalcı var? bence açıkta kalma ihtimalin çok az, şu gelir bu gelir demeyeceğim ama açıkta kalma ihtimalin çok az. bu salaklara da itibar etme.
  • duck this shit kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle tm için 300 binden sonra en az 100 bin çıkarın diyolar hocalar ama bunlar açıkta kalırsın yazmış
  • Hocam hukuk istedim olmadı siye yazdım ama mezuna kalırsam da üzülmem zaten
  • yksyegirmismezun kullanıcısına yanıt
    Mezuna kalmaktan korkmuyorum zaten ya hayırlısını diliyorum
  • Ben de öyle düşünerek yaptım tercihimi. Psikoloji okuyacaksam iyi ojullardanokuyayım diye de az tercih yaptım. En kötü kültür gelir diyorum ama Bahçeşehir gönlümdeki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.