Bildirim
Açıktan işletme okusam işsiz kalır mıyım ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Açığı bırak kapalısını okuyan bile iş bulamıyor ki
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal okuyan bile acikta kaliyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kpss den atanamaz miyim ?
Zor kirvem zor
O değil de bu sene açık öğretime gireyim dedim 205 puanla giremedim. Toplam ek tercihle 45 civarı tercih etmeme rağmen
Konuya dönecek olursak arkadaş haklı. Onun yerine başka bölümler yazarak daha fazla iş olanağı olan bölümler var.
quote:
Orijinalden alıntı: Obscuritass
Kpss den atanamaz miyim ?
Kpss den atanmak kolay olsaydı sence bu kadar işsiz adam olur muydu,
Çok az kadro açılıyor ve başvuran onbinlerce insan var. Dönen torpil olaylarını saymıyorum bile. Bunları da düşün karar ver,
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Vazgeçtim o zaman okumuyorum
Aöf okuyup 4 sene boş boş yatarsan bir şey yapamazsın. Ama aöf okurken çalışırsan durum ayrı. Mesela Aöf işletme-iktisat vs okuyanlar bir büroda mali müşavirin yanına girip yetişebiliyor. Mezun olduğunda 4 sene tecrübeli olmuş oluyor. Bunun örneği epey var. Bunun gibi alternatifler vardır tabii. Aynı şekilde KPSS demişsin onu da yapabilirsin aslında. Açıktan okuduğudan dolayı epey boş zamanın olacak. Bu süre içinde de 2-3 sene full KPSS'de kasabilirsin, mezun olunca da iyi puan yapma ihtimalin var tabii ki. Ama iyi yerlerdeki torpillerden dolayı ne kadar yükselirsin bilmiyorum. Dandik bir yerde örgün işletme okumaktansa aöf okumak bana göre daha iyi. Tabii ne yapacağını bilirsen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 27 Eylül 2016; 0:47:19 > -
Ülkede gözünüz kapalı mı dolanıyosunuz birader. -
Açıktan oku İngilizce kursuna git, yurtdışına git dil kursuna. Sonra sağlam maaş alırsın. -
Sadece açık öğretim okumanın hiç bir değeri yok.Bence onu okuyacağına 2 senelik mesleki bölümlere yönelebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rasqutin
Sadece açık öğretim okumanın hiç bir değeri yok.Bence onu okuyacağına 2 senelik mesleki bölümlere yönelebilirsin.
İş sağlığı ve güvenliği var 2 yıllık açıktan ?
O da bir seçenek, bence açıköğretim işletmeden daha mantıklı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X