acılmadı bekhır, bu kadar uzun süremez herhalde dimi?
ayarları kurcalamadım hic. avast kullanıyorum su anda. canıma okuyansa nod 32
o sildiğin güvenlik programını bi daha yükleyip ayarlarına bak
program files klasöründe nod32 nin klasörünü bul ve sil.
C:\Documents and Settings\****\Local Settings\Application Data klasöründe nod32 ye ait dosya varsa sil.
yanlız bu gizli dosyalardadır.açmak için Araçlar>klasör seçenekleri>Görünüm>gizli dosyaları ve klasörleri gösteri seç.
olmadıysa Güvenli modda girip geri yükleme yap.Güvenli moda girmek için pc açılırken F8 e bas.seçeneklerden Güvenli modu seç...
Evet bu kadar uzun süremez...
Sabah ola hayrola ve iyi geceler diyip çıkim artık ben.
Nod32 profosyenel kurduysan onun ayarları bayağı bir karışıktır..
iyi geceler bekhir, sagol yardımın icin yinede:=)
sonix, bir bakayım, ama basarabilecegimi sanmiyorum bayagı karısıga benzıyor.
galıba tamamen sılemedım. zaten ayrıca bir remove programı varmıs onun ama indiremedim.
akaras, sen diyorsun:) öyle valla..
iyi geceler arkadaslar sagolun.:=)
dosyaları buldum, ama tanıyamıyorum hangısı oldugunu. birde yapılandırma ayarları diye bir dosya var.
Bilgisayar açılırken F8 e basarak güvenli kipte açıp bilgisayarı daha önceki bir tarihe al diyeceğim. Aklıma da başka birşey gelmiyor.
akaras bugun herkese f8 dion
valla nod32 kurmadım ama program files deki dosyaları değiştirilme tarihine bakarak bulabilirsin.programın yüklediğin tarihi biliyorsan bulabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: nil ay
dosyaları buldum, ama tanıyamıyorum hangısı oldugunu. birde yapılandırma ayarları diye bir dosya var.
quote:
Orjinalden alıntı: biruzéc
Sen hala basmadın mı yoksa?
+ Nod32 Program Files > Eset klasörü.
quote:
Orjinalden alıntı: akaras
quote:
guvenli kip sevmiom ben biosun rengi daha guzel
quote:
quote:
quote:
guvenli kip sevmiom ben biosun rengi daha guzel
Kınıyorum seni. kın.gif
quote:
Bilgisayar açılırken F8 e basarak güvenli kipte açıp bilgisayarı daha önceki bir tarihe al diyeceğim. Aklıma da başka birşey gelmiyor.
bunu dene kesinlikle hatta bigisayarı peşpeşe 2 kere resetle güvenli kipe gec oradan sistem tarihini değiştir...
ben bu şekilde çalışıyorum ve virüs programım bile yok...
dün aksam yaptım f8 ama bi degisiklik olmadı. sistem tarıhı nerden degisiyor?
pc'ni aç windows ekranı gelmeden devamlı f8'i tikla karşına çıkan ekranda (çıkana kadar dene) klavyenin yukarı aşşağı enter tuşlarını kullanarak güvenli modda çalıştırı seç windowsa gir ve geri yükleme yap
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme