kurdugum güvenlık programı bütün calısan programları devre dısı bıraktı. onları yenıden nasıl calıstırabılırım?
Bilgisayarınızın kasasına tükürün,muhtemelen düzelir,olmazsa,teknik servisi çağırın,bir de onlar tükürsün
quote:Orjinalden alıntı: Code X Bilgisayarınızın kasasına tükürün,muhtemelen düzelir,olmazsa,teknik servisi çağırın,bir de onlar tükürsün işte sorununuzun çözümü burda
bechır selam:=) sistem geri yükleme yapmak istedim ama sildigim programları da geri yükler diye korktum. acemi olunca:=) simdi bulamam ama nerden giriliyordu oraya.?
quote:Orjinalden alıntı: nil ay bechır selam:=) sistem geri yükleme yapmak istedim ama sildigim programları da geri yükler diye korktum. acemi olunca:=) simdi bulamam ama nerden giriliyordu oraya.? Aleyküm selam, hoşgeldin. Kusura bakma sessiz kalmayı tercih ettim önce =) Programlar-Donatılar-Sistem Araçları- Sistem Geri Yükleme... En son hangi programın yüklendiği yazar merak etme. Zaten muhtemelen 1-2 gün öncesine dönecektir dolayısıyla sildiklerin yüklenmez.
ya özür mesajlarda gitmiyor sayfa kıtleniyor devamlı. sistem yüklmeye basınca sadece beyaz bir sayfa geliyor ben yanmısım. neyse cok sagol. yarın teknik eleman gelecek..o bakar artık. tesekkür.
Hmm.. Öyle ben yanmışım diye düşünme, bazen bende de öyle oluyor. Bilgisayarı yeniden başlat, sistem yüklemeyi tekrar aç ve biraz bekle. O beyaz sayfa geçecek ve ekran gelecek. Gerekirse biraz fazlaca bekle...
başlat tıkla,ardından çalıştıra tıkla ve oraya msconfig yaz sonra tamam de bak o zaman sistem geri yüklemeyi başlatı göreceksin gerisi zaten basit