kurdugum güvenlık programı bütün calısan programları devre dısı bıraktı. onları yenıden nasıl calıstırabılırım?
quote:Orijinalden alıntı: MissYouKurduğun güvenlik programını silerek! Bilgisayarınızın kasasına tükürün,muhtemelen düzelir,olmazsa,teknik servisi çağırın,bir de onlar tükürsün
quote:Orijinalden alıntı: Code XBilgisayarınızın kasasına tükürün,muhtemelen düzelir,olmazsa,teknik servisi çağırın,bir de onlar tükürsünAlıntıları Göster o kadarını bende düsündüm:=) sıldım ama düzelmiyor.
quote:Orijinalden alıntı: nil ayo kadarını bende düsündüm:=) sıldım ama düzelmiyor.Alıntıları Göster Sistem geri yükleme yap.
quote:Orijinalden alıntı: Code XBilgisayarınızın kasasına tükürün,muhtemelen düzelir,olmazsa,teknik servisi çağırın,bir de onlar tükürsünAlıntıları Göster onu bende düsündüm. sıldım ama degismedi birsey
quote:Orijinalden alıntı: Code XBilgisayarınızın kasasına tükürün,muhtemelen düzelir,olmazsa,teknik servisi çağırın,bir de onlar tükürsünAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Code X Bilgisayarınızın kasasına tükürün,muhtemelen düzelir,olmazsa,teknik servisi çağırın,bir de onlar tükürsün işte sorununuzun çözümü burda
quote:Orijinalden alıntı: CarMeena_ManiaCquote:Orjinalden alıntı: Code X Bilgisayarınızın kasasına tükürün,muhtemelen düzelir,olmazsa,teknik servisi çağırın,bir de onlar tükürsün işte sorununuzun çözümü burdaAlıntıları Göster bechır selam:=) sistem geri yükleme yapmak istedim ama sildigim programları da geri yükler diye korktum. acemi olunca:=) simdi bulamam ama nerden giriliyordu oraya.?
quote:Orijinalden alıntı: nil aybechır selam:=) sistem geri yükleme yapmak istedim ama sildigim programları da geri yükler diye korktum. acemi olunca:=) simdi bulamam ama nerden giriliyordu oraya.?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: nil ay bechır selam:=) sistem geri yükleme yapmak istedim ama sildigim programları da geri yükler diye korktum. acemi olunca:=) simdi bulamam ama nerden giriliyordu oraya.? Aleyküm selam, hoşgeldin. Kusura bakma sessiz kalmayı tercih ettim önce =) Programlar-Donatılar-Sistem Araçları- Sistem Geri Yükleme... En son hangi programın yüklendiği yazar merak etme. Zaten muhtemelen 1-2 gün öncesine dönecektir dolayısıyla sildiklerin yüklenmez.
quote:Orijinalden alıntı: beckhirquote:Orjinalden alıntı: nil ay bechır selam:=) sistem geri yükleme yapmak istedim ama sildigim programları da geri yükler diye korktum. acemi olunca:=) simdi bulamam ama nerden giriliyordu oraya.? Aleyküm selam, hoşgeldin. Kusura bakma sessiz kalmayı tercih ettim önce =) Programlar-Donatılar-Sistem Araçları- Sistem Geri Yükleme... En son hangi programın yüklendiği yazar merak etme. Zaten muhtemelen 1-2 gün öncesine dönecektir dolayısıyla sildiklerin yüklenmez.Alıntıları Göster hosbulduk:=) cok sagol yardımın icin, buldum..bir deneyeyim, tekrar tesekkür..
quote:Orijinalden alıntı: beckhirquote:Orjinalden alıntı: nil ay bechır selam:=) sistem geri yükleme yapmak istedim ama sildigim programları da geri yükler diye korktum. acemi olunca:=) simdi bulamam ama nerden giriliyordu oraya.? Aleyküm selam, hoşgeldin. Kusura bakma sessiz kalmayı tercih ettim önce =) Programlar-Donatılar-Sistem Araçları- Sistem Geri Yükleme... En son hangi programın yüklendiği yazar merak etme. Zaten muhtemelen 1-2 gün öncesine dönecektir dolayısıyla sildiklerin yüklenmez.Alıntıları Göster hosbulduk:=) cok sagol yardımın icin, buldum..bir deneyeyim, tekrar tesekkür..
quote:Orijinalden alıntı: beckhirEyvallah da niye ikişer mesaj atıyorsun. ya özür mesajlarda gitmiyor sayfa kıtleniyor devamlı. sistem yüklmeye basınca sadece beyaz bir sayfa geliyor ben yanmısım. neyse cok sagol. yarın teknik eleman gelecek..o bakar artık. tesekkür.
quote:Orijinalden alıntı: nil ayya özür mesajlarda gitmiyor sayfa kıtleniyor devamlı. sistem yüklmeye basınca sadece beyaz bir sayfa geliyor ben yanmısım. neyse cok sagol. yarın teknik eleman gelecek..o bakar artık. tesekkür.Alıntıları Göster Hmm.. Öyle ben yanmışım diye düşünme, bazen bende de öyle oluyor. Bilgisayarı yeniden başlat, sistem yüklemeyi tekrar aç ve biraz bekle. O beyaz sayfa geçecek ve ekran gelecek. Gerekirse biraz fazlaca bekle...
quote:Orijinalden alıntı: beckhirHmm.. Öyle ben yanmışım diye düşünme, bazen bende de öyle oluyor. Bilgisayarı yeniden başlat, sistem yüklemeyi tekrar aç ve biraz bekle. O beyaz sayfa geçecek ve ekran gelecek. Gerekirse biraz fazlaca bekle...Alıntıları Göster haa, tamam o zaman, deneyeyim bi.
quote:Orijinalden alıntı: nil ayhaa, tamam o zaman, deneyeyim bi.Alıntıları Göster başlat tıkla,ardından çalıştıra tıkla ve oraya msconfig yaz sonra tamam de bak o zaman sistem geri yüklemeyi başlatı göreceksin gerisi zaten basit
quote:Orijinalden alıntı: gurcan1başlat tıkla,ardından çalıştıra tıkla ve oraya msconfig yaz sonra tamam de bak o zaman sistem geri yüklemeyi başlatı göreceksin gerisi zaten basitAlıntıları Göster gurcan sende sagol, ama sayfa hala beyaz, bekliyorum bekhırın dedigi gibi..
quote:Orijinalden alıntı: nil aygurcan sende sagol, ama sayfa hala beyaz, bekliyorum bekhırın dedigi gibi..Alıntıları Göster gurcan sende sagol, ama sayfa hala beyaz, bekliyorum bekhırın dedigi gibi..
quote:Orijinalden alıntı: nil aygurcan sende sagol, ama sayfa hala beyaz, bekliyorum bekhırın dedigi gibi..Alıntıları Göster Hala açılmadı mı?
quote:Orijinalden alıntı: beckhirHala açılmadı mı? Alıntıları Göster kurduğun güvenlik programının ayarlarından o programlara izin verme seçeneği yok muydu?