Şimdi Ara

ACİL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Web sitem sunucunun disklerinde bir problem olduğundan dolayı çoktü verim yok yedek alıyordum ama online sunucu üzerinde idi.hosting firmasıda websahibidir.2 haftadır sitemde hiçbir veri tek bir dosya dahi yok.böyle bir durumla karşılaşan bir arkadaş varmı sizce ne yapmalıyım bunun hukuki boyutu varmıdır haklarım nedir vs..warez falan bir içeriğim yok forum sitesiydi clan-sohbet vs..kurtarmaya çalışıyoruz diyor eleman ama hiçde ümitli konuşmuyordu.kaldıki 2 haftada iş çoktan düzelirdi birazda sallıyorlar şuanda..tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syesil -- 23 Aralık 2011; 0:35:16 >

• Muhtemelen yapabileceğiniz çok bir şey yok; kullanıcı sözleşmesinde yedekleme konusunda illa ki kendilerini kurtaran madde vardır. Ha elinizde sözleşme varsa; yedekleme sorumluluğunun onlara ait olduğunu kanıtlayan o zaman hukuki süreç başlatabilirsiniz. Websahibi ile ilgili yorumlarınızı girmek isterseniz;http://hostjuri.com/firma/222/websahibi.htm
  • hizmet sözleşmesini okudum,bana pek bir yarar sağlamıyor.ben bilgi işlem uzmanıyım ve elimde 12 adet sunucu var.her biri kendi üzerindeki yedek olamak üzere harici bir başka alandaki sanal yedeği ve storage yedeği dahil 3 yedek barındırıyorum.ben bile bunu yapabiliyorsam.merak ediyorum websahibinin sunucuları nasıl?oem pclermi?disk alanlarımı yok nedir..topu topu 150 mb db vardır yoktur...yazık vallahi yazık.yoruma gerek varmıki kardeş zaten sinir katsayım tavan yaptı.en iyisi facebooktan yayın yapmak.
  • Diskler raid' li olsa bu sorunları yaşamıyor olacaktınız; bir hosting firmasının raid kullanmaması komik! Websahibi diye aratınca google' da hostjuri çıkıyor. Haklarında yorum arayan çok oluyor; sizin yaşadıklarınızı başkaları yaşamasın diye; yazın demiştim. :) Geçmiş olsun tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkwinter

Diskler raid' li olsa bu sorunları yaşamıyor olacaktınız; bir hosting firmasının raid kullanmaması komik! Websahibi diye aratınca google' da hostjuri çıkıyor. Haklarında yorum arayan çok oluyor; sizin yaşadıklarınızı başkaları yaşamasın diye; yazın demiştim. :) Geçmiş olsun tekrar.

yazdım dostum.bu adamların sistemi sanıyorum evde bulunan sunucular mantığında..hadi o kadarda değil desem..o zaman bu insanlar profesyonel değil.işte bundan eminim.
  • Teşekkürler. Umarım yedeklerinizi size ulaştırabilirler. :( Yorumunuz onaylandı bu arada:http://hostjuri.com/yorum/oku/109/websahibi.htm

Eminim diğer müşteri adaylarına faydası olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.