Şimdi Ara

ACİL %18 KDV İNDİRİMİ Asus GL702VM-GC144T vs GT72VR 7RD(Dominator)-602XTR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• *herkese
    MSI 4 Kilo nerdeyse ASUS 2.73 kg ve ASUS çok daha ince taşıma durumu varsa şahsen ben tasarıma önem verdiğim için ASUS tercih ederdim zaten gayet kaliteli bir marka sorun çıkacağını düşünmüyorum

MSI'ın paneli 120hz galiba o aklında bulunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirusBro -- 20 Temmuz 2017; 2:37:37 >
  • Asusta 120hz galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende halen kararsizim 2 sininde eksileri ve artıları var ama bugün alacam ama hangisini

• MSI Freedos - Asus Win 10 ile geliyor sanırım. Hemde arada baya fiyat farkıda var. Bende yeni bilgisayar toplamayı düşünüyordum. 6 Bin 1060 kartlı bilgisayar için fena gibi gelmedi. Daha iyi bir tavsiye yoksa bende alabilirim Asusu.
  • KDV indirimi her ay oluyor değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkb -- 20 Temmuz 2017; 10:37:34 >
  • 3.78 kg bence karar vermeme yardımcı olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mrkb kullanıcısına yanıt
    aynen hemen hemen oluyor. 3 aydır karar veremiyorum ama artık almam lazım galiba asus alacam kimse kötü yorum yapmadı. hadi hayırlısı
  • Asus al pişman olmazsin. Onumuzdeki ay bende alicam kdv indiriminden. Bu arada asusun ekrani 75 hz g-sync li .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanbey -- 20 Temmuz 2017; 20:35:13 >
  • Asus bitmiş ne kadardı indirimli fiyatı?

• 6068 tl

• Bende MSI ve ASUS arasında kalmıştım ama F/P oranı olarak asus aldım gl702vm bence incelik olarak taşınabilirlik olarak çok daha iyi bir tercih ayrıca indirimli fiyat seviyesinde monsterdan daha ucuza geliyor.
  • aynen bende asusta karar kıldım hem agirlik hem incelik bide orj windows ile olunca siparisi verdim.

• Bi inceleme bekleriz..)

• BlueBlooD_27 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeşim bence doğru tercih tek sıkıntı aşırı yükte ısınma olur bence bi fan ile çözülebilir onun dışında f/p ürünü bence güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funsal85 -- 28 Temmuz 2017; 23:1:23 >
  • funsal85 kullanıcısına yanıt
    Dan ne demek Yanlıs mı yazdınız?

Evet yanlış yazmış bence bir harf hatası fan ile demek istemiş sanırım :)
    Tabiki,

ilk izlenim olarak cihaz gerçekten çok şık ince ve hafif benim gibi evde ve işte kullanacaklar için çok iyi :)
    Şuanda normal internette gezinirken ortalama sıcaklık 50 derece yön tuşlarının altında çok hafif bir ısınma var şu anda oyuncuların genel kullandığı w,a,s,d tuşlarının olduğu yerde her hangi bir sıcaklık yok,oyun deneyimi daha gerçekleştırmedim.
    Klavye tuşları gayet iyi ve cihaz aşırı sessiz :)
    cihazı aldıktan sonra steam kurup csgo ve dota 2 indirdim ve ssd nin 128 gb olması beni çok mutsuz etti ilk işim bunu 512 ye çıkarmak
    Gaming Center ingilizce olduğu için onun kullanımını araştırmam gerekiyor :)

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar varsa sormak istediğin bir şey bakarım :)
  • BlueBlooD_27 kullanıcısına yanıt
    Anladım cevap için teşekkürler. Oyundaki sıcaklıkları merak ediyorum. O ssd yi samsung 850 evo yapıncs cok iyi olur bence. Sizdeki gümüş model değil mi?

Yeni işlemcilerde dahili gpu olmaz ise alacağım. Sürekli harici gpu kullanımı şarjı olumsuz etkiliyor. Onu öğrenmeyi bekliyorum bende. Şekil ve performans olarak güzel bir cihaz güle güle kullanın...

Aynen gümüş modeli geldi

biosu güncelledim 202 den 303 e geçtim

Cs go da 80 dereceyi gördü cpu ve gpu biraz yüksek gibi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.