Merhaba arkadaşlar. 10k kadar bir bütçem bulunmakta bu fiyat 1000₺ civarı oynayabilir. Bu iki monitör arasında kalmış bulunmaktayım ve fiziksel olarak gidip monitörü almak tercihim olduğu için bir mağazadan satın almak istiyorum. Monitörde aradığım özellik 2K görüntü, en az 144 Hz ve IPS panel. Ekran kartım 4070 Ti. Arada kaldığım monitörler ise; itopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası MSI 27" G274QPF QD 170Hz 1ms(GtG) HDMI DP HDR400 FreeSync Premium WQHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA https://www.itopya.com/msi-27-g274qpf-qd-170hz-1msgtg-hdmi-dp-hdr400-freesync-premium-wqhd-rapid-ips-gaming-monitor_u23578www.itopya.com ASUS TUF GAMING 27" VG27AQZ 165Hz 1ms HDMI DP FreeSync G-Sync ELMB HDR10 IPS WQHD Gaming Monitör | ITOPYA https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-27-vg27aqz-165hz-1ms-hdmi-dp-freesync-g-sync-elmb-hdr10-ips-wqhd-gaming-monitor_u18144Bu modellerden hangisini sizce almalıyım? Neden belirtirseniz sevinirim. Ayrıca bunlardan başka öneriniz varsa da belirtin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguard12345 -- 19 Ağustos 2023; 17:58:48 > |
MSI 27' G274qpf vs ASUS TUF Gaming 27' VG27AQZ
-
-
Üstteki msi çok iyi. Quantum dot teknolojisi kullanıyor. Bu sayede siyahlar gerçek siyaha çok yakın, neredeyse oled'ler kadar. Ama aynı zamanda led ekranlar gibi de parlak. İncelemeleri aratacaksanız bunun bir eski serisi olan G274QRF QD modeli için daha fazla inceleme bulursunuz. Bu daha yeni çıktığı için çok fazla inceleme yok. Ama neredeyse aynı monitörün tazeleme hızı 165 yerine 170 mhz olan modeli bu.
Fiyatı da iyi bir monitör bu özellikler için. Elbette daha iyi ekranlar var, ama fiyatları 20-30-40 derken gidiyor öyle. Örnek vermek gerekirse...
gaming.gen.trDell Alienware AW2723DF 27 Inç 280Hz 1ms QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör - Gaming.Gen.TRhttps://www.gaming.gen.tr/urun/316861/dell-alienware-aw2723df-27-inc-280hz-1ms-qhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/
-
Teşekkürler. Bana da bu fiyat bandında MSI daha iyi gibi gelmişti sanırım tercihimi MSI'dan yana kullanacağım.
-
çok ips üst düzey 2k monitör kullanmış biri olarak söylüyorum, msi modeli ilk amazona geldiğinde alanlardanım yaklaşık 3 ay falan oldu sanırım, pc de ve ps5 deneme şansım oldu gerçekten çok kaliteli cihaz, ps5 de 4k upscale ederek 120 hz verebiliyor, şuanda pc olmadığı için kullanmıyorum ama kutusunda duruyor bu bütçelere bence alınabilecek en iyi cihaz
-
Msi da gsync resmi desteği varmı çözemedim, nvida gsync monitor listesinde yok, msi sitesinde pdf detaylarda var, bunu tam olarak nerden öğrenebiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 30 Eylül 2023; 0:58:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gsync uyumlu olarak geçiyor bu monitörler. Monitörün içerisinde gsync modülü yok, ama yazılımsal olarak destek veriyor. Nvdia kontrol panelinde de etkinleştirilebiliyor.
Monitör üreticileri nvdia gsync modülü koymayı pek tercih etmiyorlar. Çünkü anladığım kadarı ile o modülü koymak için nvidia ile bir anlaşma yapmaları gerekiyor ve bu anlaşma gereği olarak da ilgili monitörün firmware update gibi yazılım güncelleştirmeleri yapmana izin vermiyor nvdia. Sebebini bilmiyorum, ama böyle bir durum var.
-
Evet doğru modül koymayı bıraktılar, bende modüllü Acer monitor var mesela aslında daha iyi bir Gsync deneyimi sunduğu söyleniyor, modülsüzleri ise Nvidia sitesinden destekliyorsa belirtiyor ama bu msi monitor listede yok nedense asus olan var listede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 1 Ekim 2023; 14:6:46 > -
@SpeedTwelve nickli arkadaşa sorabilirsiniz aslında, kendisi yeni aldı bu monitörden bildiğim kadarı ile. Forumda alan başka arkadaşlarda görmüştüm.
-
bide bu monitör var ama neden daha pahalı çözemedim
www.incehesap.comMSI G274QPX 27" 1ms (GTG) 240Hz G-Sync Rapid IPS WQHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/msi-g274qpx-27-1ms-240hz-rapid-ips-wqhd-gaming-monitor-fiyati-66563/?ref=akakce&v=1.49.6 -
240hz olduğu için. Yine nispeten ucuz sayılır asus ve alienware'in 2k 240hz ve üzeri monitörlerine göre.
-
G274 ü hepsiburada kendisi satıyor piyasaya göre bin tl daha pahalı, direk onlardan almanın bir avantajı olurmu acaba
Hepsiburadanın iade politikası ürünün hiç açılmamış olmak kaydı ile diyor. Eğer çok dikkatli bir şekilde paketi açıp ve iade etmek istemeniz durumunda yine çok dikkatli bir şekilde geri paketlerseniz iade edebilirsiniz Amazon'da ise kullanılmış ürünü bile geri alabiliyor, aklınızda olsun diye diyorum.
-
Aynen amazonu biliyorum, ama amazon un kendi satmıyor bu ürünü maalesef
şu monitörüde gözüm kesiyor dell olması cezbediyor
gaming.gen.trDell G2724D 27 Inç 165Hz 1ms QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör - Gaming.Gen.TRhttps://www.gaming.gen.tr/urun/331003/dell-g2724d-27-inc-165hz-1ms-qhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/ -
Hocam VG27AQZ modelini kullanıyorum oldukça memnunum. Paneli renkleri ve oyun performansı çok iyi.
-
benim aldığım 2 monitörde sorun çıktı,benq ex2710q sorunsuz olarak kullanıyorum.şans işi....
-
Merhaba; DM açarmısınız bir iki sorum olacak.. Mesaj atmaya çalışıyorum size ama DM kapalı... Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X