Şimdi Ara

ACİL! 20-25k Alınabilecek En İyi Model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araba almaya karar verdim.İlk arabam olacağı için çok yukarılara çıkmak istemiyorum.Çevremde araba anlayan da yok.Birkaç model beğendim sizce hangisi alınmalı,bunlar iyi değilse araç önerisi yazarsanız çok sevinirim. 1 haftaya alıcam kısmetse. Aklımdaki modeller şunlar;
    -hyundai accent 1.5 dizel 2005 model
    -Fiat Palio
    -Opel Corsa 97 model
    -Citroen saxo
    -Polo 95-97 arası
    Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi registermy -- 26 Aralık 2019; 0:16:12 >

• Hocam polo classic 97 kullanıyorum şuan temizini bulursan eğer yüzünü güldürür. Ben ilk aldım epey bir masraf yaptım şuan yeni birkaç sorunu daha çıktı peyder pey bunları da halledip satacağım. 1.5 senedir kullanıyorum ve temiz olsa bi bu kadar daha kullanırım.
    Bu fiyat bandında alınacak en makul araç fiat palio, temiz bir polo veya opel corsa olacaktır zannımca.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 25k Citroen C3 benzinli bulursam alırım şehir içi için yaşına göre harika araç frenleri , direksiyonu elektrikli gibi ve kısmen ferah

Yoksa 1.4 Ford Fiesta olabilir

1997 Palio , Corsa ve polo kasa bana teneke gibi geliyor hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyundai elantra 1.6 gls öneririm. Tek izini bulursanız çok iyi arabadır. O fiyata en dolu hissettirecek bir kaç modelden biri bence.

Bende bulursam temizini alacağım bulamazsam Peugeot 206 veya Fiat Marea düşünüyorum. Sizde bir bakın beğenirsiniz belki.

• Arkadaşlar tanıdık bir abim tofaş doğan 94 model arabamı satayım sana tertemiz dedi.Ses sistemi falan var kasası da temiz boya atması falan yok masrafsız dedi.Ne yapayım sizce 19k istiyor.İlk arabayı doğanda öğren bir daha zorluk çekme masrafsız kullan diyor.Değerlendireyim mi acil yardım arkadaşlar.
    Yukarıda tavsiye ettiğiniz araçlar bulunduğum şehirde yok.Olanlarına da 30k istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi registermy -- 26 Aralık 2019; 0:15:1 >
  • registermy kullanıcısına yanıt
    Hocam tofaş için 19k sizce de biraz absürt değil mi? Madem ilk araç alıp acemilik atacaksınız, 9-10klık tofaş alın. 19k nedir yav?!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 19 kağıt tofaşa verilmez hocam.
    Tamam araba bu öğrenilir de. hidrolik direksiyon olmayan araçta da öğrenmek zor olur.
    Tamam parçası falan ucuzda. 19 bin veriyorsun şimdiden. çok mantıksız.

onun yerine. felicia, polo, ibiza gibi almanlar olabilir.
    fiesta'lar olabilir. saxo lar iyi oluyor.

tofaş alınmaz hocam. accent falanda alınır.

not: 1.2 16v paliom vardı 2005 model.
    70 binde bir aldık. taktım tüpü. 7 yıldır bizde. baskı balata hariç doğru dürüst masraf yemedi araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideSupra -- 26 Aralık 2019; 9:23:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 96 model yımırta kasa accent al

• registermy kullanıcısına yanıt
    Tanıdık abiyle ilişkiyi biraz azaltsanız mı acaba diye düşünmedim değil. Düşmanı uzakta arama derler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.