Bildirim
75 Bine Kadar En İyi İkinci El Öneriniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Peugeot 508 -
Hatchback denmiş ben 308 allure öneririmquote:
Orijinalden alıntı: webbie
Peugeot 508
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 7 Kasım 2018; 17:47:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kısmı ya kaçırdım ya da yanlış gördüm. Nedense aklımda D segmenti olarak kalmış.quote:
Orijinalden alıntı: defiant82
Hatchback denmiş ben 308 allure öneririm
Alıntıları Göster
Bu durumda, 308 iyi bir tercih olabilir. -
308 aşureler 85 civarı geziyor. Vermiyorlar bu fiyata. Ben ceed cp düşünüyorum ama ederi midir bilmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: webbie
O kısmı ya kaçırdım ya da yanlış gördüm. Nedense aklımda D segmenti olarak kalmış.
Bu durumda, 308 iyi bir tercih olabilir.
Alıntıları Göster
görünce yazmak geldi içimden Hyundai i30 dizel manuel 59500 km de orijinal sağ ön tamponda sis farının altında bir avuç kadar boya , şöför kapısının altında marşpiyerde de bir avuç kadar hafif göçük var . Onun dışında hata boya kusur yok . Düşününce 75 bin liraya style paket altı ileri çift bölge klimalı elektrikli direksiyonlu dört cam otomatik hız sabitleme vs vs alınacak en uygun ve dolu araç sanırım dizel manuel i30 . Benimki 2013 model tam da kriterlerinize uygun bir model .
Dizel manuel i30 olabilir derim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 7 Kasım 2018; 18:45:28 >
Hahha güzel reklam :)
Hakikaten öyle olmuş biraz 😂quote:
Orijinalden alıntı: cemagrba
Hahha güzel reklam :)
O fiyata alıcı bulunursa 75 bin çok iyiymiş :)
Satılık değil ama satacak olsam bu fiyattan aşağı vermezdim piyasa itibari ile .quote:
Orijinalden alıntı: cemagrba
O fiyata alıcı bulunursa 75 bin çok iyiymiş :)
Malum siteye istediğin fiatı koymak serbest ama önemli olan o meblağı 2.eli zayıf çok yakan araca vermek meselequote:
Orijinalden alıntı: ZevkiSefa
Satılık değil ama satacak olsam bu fiyattan aşağı vermezdim piyasa itibari ile .
Alıntıları Göster
Giulietta, Civic HB
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
otomatiği çok yakar manueli koklar , ayrıca ikinci eli zayıf olduğunu düşünmüyorum .Efsane kasası vardı 1.4 motorlu benzinlisi 3 günde elden çıkarmıştım . Satıp dizel manueli aldım . 3 yıldır i30 kullanıyorum memnunum . Parçası uygun en sorunsuz araç seçilmesi , paket zenginliği fiyat performans aracı yapıyor . Bu benim şahsi görüşüm. -
Yaşadığım şehirde Alfa servisi yok. Honda’nın da bildiğim kadarıyla bu paraya alınacak kasalarında dizel yok
Hatchback Civiclerin var, inceleyin.
Kia Ceed Premium senin ilacın -
Focus 3 hb titanyumu bi araştır.
Concept plus? :)
Concept Plus miligramı az gelir senin hastalığı iyileştirmez öylece bırakır :D tedavinin ilacı Premium doktor verdi sana reçeteyi :) -
2 gün arayla 2. defa mı araç alıyorsunuz ?
" 2013 Kia ceed concept plus 80 binde. Tramersiz. 73 bine aldım bugün. Umarım abartı bir para ödememişimdir :( " diye yazmışsınız ayın 7'sinde ?
Ayrıca son 1 haftada 4. konunuz.
1. Kia Ceed Fiyatı iyi mi? konusunu başlattı (1 hafta önce)
2. 2.el için hemen almalı mı Aralık beklenmeli mi? konusunu başlattı (6 gün önce)
3. 0 km rio/egea mı 5 yaşında ceed mi? konusunu başlattı (3 gün önce)
4. 75 Bine Kadar En İyi İkinci El Öneriniz? konusunu başlattı (dün)
Benzer içerikler
- toyota corolla efsane kasa tutulan modeli
- en az yakan pikap
- tata indica 1.4 tdi
- 2.el suv tavsiye
- en ucuz plug-in hybrid
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X