O kadar saçma sapan bir pozisyondayım ki, elimde şu an toplu 400 bin lira para var. Araba ihtiyacım var, ihtiyaç yani. lüks değil. Şimdi tek kriterim otomatik olması. Bakıyorum chevyleri çıkarınca kalan arabaların en yüksek model yılı olanları 2008 falan, minimum kmleri de 170k km falan, boya takıntım zaten yok ama feleğin çemberinden geçmiş çoğunluğu bu da belli yani. Araba dediğimiz şey de değer kazanan bir şey değil her yıl değer kaybediyor. Sıfırlara bakıyorum i10 çok kücük, ailemle görüştük belki i20 alabiliriz dedik %0 faiz 125k kredi desteğiyle ama bu arabada nasıldır bilmiyorum. Yani piyasa o kadar saçma ki, 2008 model arabaya 400-450 bin vermek zorundasın 300 daha koysan sıfır alıyorsun. hem de 2023 model. Vermesen ihtiyacımı karşılamak için her yere taksiyle gidiyorum. Siz olsanız ne yapardınız ? |
Şu an bütçe dahilinde en mantıklı sıfır araba i20 mi ?
-
-
Merhaba ustam Opel Combo Life Edition Otomatik de bakabilirsiniz dolu araç baya, kampanya var nakit alımında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
920bine ibiza var. 1.0 110hp. I20den iyi gider ve daha az yakar.
Sitesinde 1m20k hocam ben mi yanlış bakıyorum
Katılıyorum eski arabalar çok pahalı 500 bine bile düzgün 2. El araba yok
Hocam merhaba,
400+125k sıfır araç kredisi = 525k ediyor. Sitede i20 en ucuz otomatik fiyatı 845k, hadi diyelim 825, geriye 300 açık kalıyor. Bu açığı kapatabiliyorsan senin 400+300 = 700k bütçen yok mu?
700bine de memnun edecek ileride yükseltme amaçlı kullanmalık araba bulursun. Tam olarak bütçe nedir, otomatik şart mı? Manuel yorucu geliyor olabilir ama bütçe kısıtlıysa vazgeçildiğinde araç çeşidini bayağı artıran bir kısıt.
-
Bütün bileşenler hazır işte daha ne bekliyorsun hocam? Baz paket i20’nin sunduğu donanımları full Tiguan’da para versen alamıyorsun.
O paraya 8 10 yaşında 100bin km devirmiş Polo, astra mı alacaksın ? Gidip sıfır i20 en doğru seçim
Parayı 845 e çok zor da olsa bi şekil tamamlayabilirim, otomatik şart çünkü manuel hiç kullanmadım 5 senedir ve pratik yapacak kadar zamanım yok işten dolayı. Benim asıl sorum 845 e i20 mantıklı mı daha iyi seçenek var mı diye sormak
dacia sandero otomatik var. 900 bin. ama oyaklı bir tanıdıgınız varsa 800 e falan gelir.
-
Clio baktınız mı
850k ya birçok insan ikinci el turbo clioları önerecektir, ya da polo.
Bu fiyata fiat egea ve seat ibiza harici sıfır araç alamıyorsun zaten.
Bence karar vermen gereken nokta sıfır araç mı alayım, ikinci el mi alayım olacak.
*Egea, ibiza, i20 arasında ben i20'yi seçerdim. Yoğunlukla nasıl bir kullanım olacak arabada ?
-
i20 alacaksanız 1.0 motor alın derim. Hem MTV yi az ödersiniz hem yakıt bir nebze olsa da daha azdır hemde daha canlı bir motor.
-
Hocam bütçeni çok fazla zorlamadan alabileceğin en mantıklı sıfır otomatik araç 1.4 i20. Eski arabalara 400 verme tertemiz yeni al bin. Bizim ülkemizde 3 yaşını geçmiş 2. el araç almak yürek ister.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sandero 1.0 turbo otomatik sorun bayiler liste fiyatından indirim yapıyor.
-
Bende de manuel 2017 dizel i20 var. Memnunum ama artık otomatik almak için sıfırını mı alsam yoksa ikinci el Polo mu alsam kararsızım. Polo da hız sabitleyici bile olmaması beni itiyor
Makyajli jump i20 çok dolu bence kesinlikle alınır. Youtubeda Oguzhan Yıldırım kanalinda 1.2 jump i20 incelemesi var yeni almışlar ordan bakabilirsiniz.
oyaklı tanıdığa ne indirimi var hocam?
ordudan emekli bir subay referansı olur mu?
-
Hem orduda gorev yapmis olmasi hem de oyakli olmasi gerek. Herkes oyakli olmuyor veya oyaktan ayrilmiso labilir onlar olmaz. Oyak sicil numarasi olan birisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X