Şimdi Ara

ACİL 30BİN TL LİK OTO LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 28 YAŞINDA BEKARIM SPOR TİPTE, KREDİ KARŞILASIN DİYE 2009 VE ÜZERİ TÜPLÜ VEYA DİZEL 30 VEYA MAX 35 BİN LİRALIK ARABA ARIYORUM AKLIMDA 2011 CRUZE VEYA FOCUS VAR ALTERNATİFLERE AÇIĞIM AMA MARKA TAKINTIM VAR FIAT VE RENOULTA KARŞIYIM ALMAN TERCİHİMDİR AMA PARAM YETMİYOR:) ÖNERİLERİNİZE YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR

• http://www.araba.com/173232214/Seat-Leon-12 bu araç var istersen normal orjinal tamponlarla 36000 tl ye verebilirim
  • fiat bravo 1.6 multijet ve yeni kasa renault megane ı tavsiye edecektim :) kısa sureli kullanacaksan bravo harika bir tercih. ama uzun vade de her iki arabanın da piyasası duser biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pejo 308 aldım ben. sana da tavsiye ederim.
  • arkadaşlar dediğim gibi marka takıntım var hem marka değeri olsun hem donanımlı hem 30 bin olsun çokmu şey istiyorum kafamdaki araç cruze açıkçası fiesta düşünüyordum vazgeçtim astrayada kredi çekeceğim mecbur 2008 üzeri almam gerekiyor ama param yetmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    500 tlye kadar oto teyp önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cruze yakit tuketimi acisindan cok pahalidir yalniz dikkat et iyi arastir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 308 al bence de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hsnyksr

308 al bence de

cruzedan vazgeçtim hantal kalıyor bence peugouta karşı önyargım var düşünmüyorum hiç :) şu an 3 4 yaşında focus bakıyorum
  • skoda veya seat düşünebilirsin. vw satın aldığı için o kaliteye yakın. fiyatlarıda uygun. fabia bakmıştım bir ara. dizelleri çok atik. tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozsevgec88

hocam focus dizelim var 2011 ama 40 istiyorum. ilgilenirseniz: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-paranin-dusmani-olma-garantisi-devam-eden-temiz-focus-114525315/detay/

hocam limit max35 arabnız güzel gerçekten hatcback olsaydı 40a zorlamak için daha çok sebebim olurdu hayırlısı diyelim olursa irtibata geçerim sizinle bende sinoptayım atlar geliirm iyi çalışmalr

• quote:

Orijinalden alıntı: erdhe

207 Vereyim sanahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-14-bin-km-yeni-kokusu-bile-uzerinde-hatasiz-115501320/detay/ İlgini Cekerse Haberleşelim..

peogout düşünmüyorum hocam teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolvereins

ARKADAŞLAR 28 YAŞINDA BEKARIM SPOR TİPTE, KREDİ KARŞILASIN DİYE 2009 VE ÜZERİ TÜPLÜ VEYA DİZEL 30 VEYA MAX 35 BİN LİRALIK ARABA ARIYORUM AKLIMDA 2011 CRUZE VEYA FOCUS VAR ALTERNATİFLERE AÇIĞIM AMA MARKA TAKINTIM VAR FIAT VE RENOULTA KARŞIYIM ALMAN TERCİHİMDİR AMA PARAM YETMİYOR:) ÖNERİLERİNİZE YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR

arkadaşım caddy 2008 var bagaj geniş yol çekişi mukemmel 30bın ama bişeyler yaparız fatihyuksel20@gmail.com goruşebliriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.