Bildirim
Acil 4 kisilik faturali faturasiz paket tavsiyesi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Prime eksper 25gb paketini ortalama 40 TL'ye kullanıyorum iptal talebi verip geri aramalarını bekleyerek yüzde 40 indirimini alabilirsin ama aradıklarında acman lazım çünkü bı kaç kez acmazsan hat kapanir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
niye iptal talebi veriyor iptal ederler o eskide kaldı evde internet bu hem ? -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha geçen gün yaptım ve yeni aldığım hatta yaptım 10 günlük hatta bile yaptım ha çok istiyorsan yapma kaziklanmaya devam et sjjsjsjsjs
Tabi bu arada 9 TL'ye 30gb gece paketinide yanında alırsan wifiye ihtiyacın kalmaz
Bu evde internetle SMS hakkıda baya iyiymiş sen konuyu okudun mu shshhshs neyse evde internettende D-Smart kullanıyorum 24 megabit ve TV full+ek ppaketlerde dahil 72 TL'ye kullanıyorum millet 110 TL veriyo vede taahhüt indirimdir bunu unutma
sizin almadınız indirimleri telif etdiler kabul etmedim d smartdan %85 lik indirim istemiyorum dedim kapatdım
24 MBps 58 TL tivibu beraber 68 TL tum kanallar açık fakat altyapı yok iptal superbox kullanıyorum -
Yalnız benim altyapim olmasaydı vede D-Smart kullansaydim 9 TL ye ful paket kullanırsın bu arada eksik verdiğim bı kısım da var 4 TL farkla 50 megabitte kullanabilirim yani o fiyata bedava vede az önce ev internetine indirim olmaz gibisinden yaziyodunuz şimdi ne değişti
Turk telekom artik yapmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 kisilikden bahsediyorum?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F5E52D18F
Prime eksper 25gb paketini ortalama 40 TL'ye kullanıyorum iptal talebi verip geri aramalarını bekleyerek yüzde 40 indirimini alabilirsin ama aradıklarında acman lazım çünkü bı kaç kez acmazsan hat kapanir
Suanda 4 hat dahil toplamda 93 oduyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
VodafoneFaturas�z Yenilenen Tarifelerhttps://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/faturasiz-yenilenen-tarifeler.php
faturasız olmaz mı. Su tarife caizp 7gb olanı ayın sonuna kadar gecıs yapabılırsın
-
Hocam benim suanki tarifemden hem pahali hemde ozellikleri az
4 hat toplamda heryone 5bin dk kendimicimizde sinirsiz dakka heryone sinirsiz sms 15gb internet
Buna 93 verirken sizinkine 4 hat 108 verecegim
Az once numarami tcell e tasiyacagim diye 441444e blof yaptim kesin kararlisiniz yani dedi evet dedim kayit olusturup iyi gunler dedi bakalim ya gercekten tcell e gececegim yada beni geri arayip vazgecirmek icin ugrasacaklar, cunki %40lik indirimden baska bahsettikleri bisey yok, 2004den beri aysel avea ttelekom tek sebeke kullaniyorum bunca yillik musteriyim bana bile tenezul etmiyorlar
totalda 28gb oluyor ama vodafone. siz bilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X