Şimdi Ara

Acil 4 kisilik faturali faturasiz paket tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suan ttelekom 15gb ailecek tarifesini 4 kisi kullaniyoruz 2 hafta sonra tahhutum bitecek kullandigimiz fiyat toplamda 3000dk heryon 15gb ve sinirsiz sms 93tl idi
    Turkcell yada vodafon dan onerebileceginiz tarifeler paketler varmi arkadaslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Prime eksper 25gb paketini ortalama 40 TL'ye kullanıyorum iptal talebi verip geri aramalarını bekleyerek yüzde 40 indirimini alabilirsin ama aradıklarında acman lazım çünkü bı kaç kez acmazsan hat kapanir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • niye iptal talebi veriyor iptal ederler o eskide kaldı evde internet bu hem ?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha geçen gün yaptım ve yeni aldığım hatta yaptım 10 günlük hatta bile yaptım ha çok istiyorsan yapma kaziklanmaya devam et sjjsjsjsjs

• Tabi bu arada 9 TL'ye 30gb gece paketinide yanında alırsan wifiye ihtiyacın kalmaz

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Bu evde internetle SMS hakkıda baya iyiymiş sen konuyu okudun mu shshhshs neyse evde internettende D-Smart kullanıyorum 24 megabit ve TV full+ek ppaketlerde dahil 72 TL'ye kullanıyorum millet 110 TL veriyo vede taahhüt indirimdir bunu unutma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sizin almadınız indirimleri telif etdiler kabul etmedim d smartdan %85 lik indirim istemiyorum dedim kapatdım

24 MBps 58 TL tivibu beraber 68 TL tum kanallar açık fakat altyapı yok iptal superbox kullanıyorum
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Yalnız benim altyapim olmasaydı vede D-Smart kullansaydim 9 TL ye ful paket kullanırsın bu arada eksik verdiğim bı kısım da var 4 TL farkla 50 megabitte kullanabilirim yani o fiyata bedava vede az önce ev internetine indirim olmaz gibisinden yaziyodunuz şimdi ne değişti

• Turk telekom artik yapmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F5E52D18F

Prime eksper 25gb paketini ortalama 40 TL'ye kullanıyorum iptal talebi verip geri aramalarını bekleyerek yüzde 40 indirimini alabilirsin ama aradıklarında acman lazım çünkü bı kaç kez acmazsan hat kapanir
    4 kisilikden bahsediyorum?
    Suanda 4 hat dahil toplamda 93 oduyorum

• faturasız olmaz mı. Su tarife caizp 7gb olanı ayın sonuna kadar gecıs yapabılırsın

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Hocam benim suanki tarifemden hem pahali hemde ozellikleri az
    4 hat toplamda heryone 5bin dk kendimicimizde sinirsiz dakka heryone sinirsiz sms 15gb internet
    Buna 93 verirken sizinkine 4 hat 108 verecegim

• Az once numarami tcell e tasiyacagim diye 441444e blof yaptim kesin kararlisiniz yani dedi evet dedim kayit olusturup iyi gunler dedi bakalim ya gercekten tcell e gececegim yada beni geri arayip vazgecirmek icin ugrasacaklar, cunki %40lik indirimden baska bahsettikleri bisey yok, 2004den beri aysel avea ttelekom tek sebeke kullaniyorum bunca yillik musteriyim bana bile tenezul etmiyorlar

• Vatikanli Mumin kullanıcısına yanıt
    totalda 28gb oluyor ama vodafone. siz bilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.