Şimdi Ara

Acil 550tl oldu.Satılık evde kullanıma uygun kaliteli oto ses sistemi(BOL RESİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhabalar evde kullanmak için toplamış ve ugraşmış oldugum ses sistemini satışa çıkardım.

Sistemin videosu için kendi video'm

https://www.youtube.com/watch?v=H9AX3tmQJ_A

Sistem şöyle.
    Subwoofer(bass)=Alpine Sbe1243-bp

Anfi=Ma Audio m4.70 4x70rms 4 kanal anfi

Hoparlör takımı=1 çift jameson 10cm/1 çift roadstar 10cm (4 hoparlör özel siyah boya ile boyanmış kabinli)

20 amper 12v dönüştürücü adaptör.

Kabloları özenle yaptım.
    Kulaklık jack kablosunu kaliteli aldım.

Youtube de video yükledim isteyen olursa özel resim veya video çekip özelden göndere bilirim.

Gerçekten kaliteli bir ses sistemi çok iyi tonlamalar ve çok iyi tizler basslar veriyor bass'ta bulunan mavi ledler sayasinde müzik ritmine göre yanıp sönüyor (orjinal)

Fiyat=700TL》650TL acil fiyat 550tl
    Alışveriş istanbul içidir.

Resimler..

Acil 550tl oldu.Satılık evde kullanıma uygun kaliteli oto ses sistemi(BOL RESİM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat 123 -- 19 Mayıs 2016; 7:55:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.