Şimdi Ara

Orjinal MHC-881 Sony müzik seti temiz,kırık,dökük yok. PC için ideal sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce uludagnet nickli arkdaşdan aldığım bu ses sistemini sonynin daha üst modellerine (LBT serisi) geçmek için satmaya karar verdim cihazın özellikleri için uludagnet cikli arkadaşın yazmış olduğu postu aynen buraya yapıştırıyorum fiyat olarakta ben arkadaşdan 260 liraya aldım pazarlıksız 200 lira diyorum hemen satılsın diye köpüklü ve sünger ile itina ile kargolanıp gönderilecektir.

quote:

Orijinalden alıntı: uludagnet

ORJİNAL JAPON MALI BİR SONY MÜZİK SETİDİR.. SONY MHC SERİSİNİ BİLEN BİLİR...SES ÇIKIŞ GÜCÜ VE EFSANE STK ÇIKIŞ ENTEGRELERİYLE..ZAMANIN İLERİSİNDE BİR MÜZİK SETİ...KISIK SESTE BİLE MÜKEMMEL BASS VE TİZ + SON SESTE BİLE DISTORTION'A GİRMEYEN BİR ANFİ GÜCÜ VE 3 YOLLU HOPARLÖR KALİTESİ ...(BU MODEL SONY'NİN BENZER> rx90 - rx 80 V.B modellerinden 30-40 WATT daha güçlüdür)

CİHAZIN BİRÇOK ÖZELLİĞİ MEVCUT-GROVE EFEKTLERİ-DSP-PROLOGİC-DOLBY NR-OTOMATİK AÇILMA KAPANMA--RDS'Lİ- 20 İSTASYON HAFIZALI DİGİTAL TUNERLİ RADYO--FULL FONKSİYON UZAKTAN KUMANDA..V.S.V.S.V.S

ORJİNAL JAPON MALI BİR SONY MÜZİK SETİDİR.. SONY MHC SERİSİNİ BİLEN BİLİR...SES ÇIKIŞ GÜCÜ VE EFSANE STK ÇIKIŞ ENTEGRELERİYLE..ZAMANIN İLERİSİNDE BİR MÜZİK SETİ...KISIK SESTE BİLE MÜKEMMEL BASS VE TİZ + SON SESTE BİLE SESİ BOZMAYAN BİR ANFİ GÜCÜ VE 3 YOLLU HOPARLÖR KALİTESİ ..

LÜTFEN SİTEDE DAHA DÜŞÜK FİYATTAN SATILAN HOPORLÖRLERİ EKSİK---SAĞI SOLU EZİK ÇİZİK İÇİNDE KALMIŞ-HOPORLÖRLERİ İÇİNE GÖÇMÜŞ V.S. CD OKUYUCUSU ÇALIŞMAYAN-- KUSURLARI OLAN BENZERLERİYLE KIYASLAMAYINIZ.

MÜZİK SETİMİN EN UFAK SORUNU YOKTUR..KUTUDAN ÇIKTIĞI HALİYLE ORJİNAL HOPORLÖR KABLOLARI +SONY MHC 881 ANA GÖVDE+ 2 FRONT HOPORLÖR+ 2 UYDU HOPORLÖR+ ORJİNAL SONY RMSD-60 UZAKTAN KUMANDA--AM-FM ANTENİ- KADAR EKSİKSİZ TESLİM EDİLECEKTİR

....KESİNLİKLE KOZMETİK VE TEKNİK OLARAK Bİ SORUNU YOKTUR..PIRIL PIRIL..HERŞEYİYLE 10 / 9 SIFIR AYARINDA BİR CİHAZ..RESİMLER HERŞEYİ ANLATIYOR..CİHAZIN KENDİ ORJİNAL RESİMLERİDİR..HER AÇIDAN RESİMLERİNİ ÇEKTİM ....

CİHAZIN KENDİNDEN BEKLENMEYECEK ÖLÇÜDE SES ÇIKIŞ GÜCÜ VARDIR..ÖZELLİKLE BASS SESLERİN DERİNLİĞİ SİZİ HAYRETE DÜŞÜRECEKTİR....CİDDİ ALICI OLAN EVİMDE GELİP CİHAZI DENEYİP TEST EDEBİLİR.

SONY MHC 881 * TEKNİK ÖZELLİKLER

TAM FONKSİYON - FULL SİSTEM

TOPLAM 4 HOPARLÖRLÜ
    MINI HI-FI COMPONENT SYSTEM ( SURROUND SES)
    *** TÜM FONKSİYONLARI ÇALIŞIR DURUMDA

EV KULLANICILARI İÇİN AUX SES GİRİŞİ> TÜM TV-RECEİVER-VCD-DVD V.B CİHAZLARINI BAĞLAMA

***İSTENİLEN MODÜLÜN DİREK AÇILMASI (CD-RADYO-TAPE V.B)
    VACS VARIABLE ATTENUATION CONTROL SYSTEM
    ***EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ DEĞİŞTİRME-DEMO MODU İLE TANITIM
    *** SLEEP VE WAKE UP MODU İLE UYUMA VE UYANMA ÖZELLİĞİ
    *** CD PARK SAYESİNDE TAŞIMA ESNASINDA TAM KORUMA
    VOLUME SEVİYESİNİ EKRANDA SÜREKLİ GÖRME-CD DURUMLARINI İZLEME

*** 3 CD-CHANGER > KOPYA CD'LERİ DE OKUYABİLİR-NON STOP ÇALMA
    *** KASETÇALAR : ÇİFT DECK-DOLBY NR GÜRÜLTÜ ÖNLEME - RECORD

*** OTOMATİK TAPE SELECTOR ÖZELLİKLİ.HIZLI KAYIT
    *** CD-RADYO-KASET VEYA HARİCİ KAYNAKTAN ZAMAN AYARLI VEYA PARÇA PROGRAMLAMALI KASETE KAYIT

RDS RADYO : 20 HAFIZA FM (87.5-108 MHZ) 10 HAFIZA AM- DIGITAL TUNERLİ
    MONO/STEREO DİNLEME-MANUEL VEYA AUTO SCAN ÖZELLİĞİ

*** 2 X 100 WATT ÇIKIŞ GÜCÜ (SS-H991 HOPARLÖRLER)
    *** 2 X 50 WATT SURROUND (SS-SR101 HOPARLÖRLER)
    TOPLAM 4 HOPARLÖR

GİRİŞLER : VIDEO IN/ MD-PHONO IN / MICROFON GİRİŞİ (LEVEL AYARLI)
    ÇIKIŞLAR : VIDEO / MD OUT / CD DIGITAL OUT (OPTICAL)

GROOVE (OTOMATİK EKOLAYZIR)-DBFB EFFECT (BASS KUVVETLENDİRME)

PROGRAMLI-KARIŞIK VE TEKRAR ÇALMA MODLARI
    MÜZİK MENÜ--( HAZIR EQ AYARI)
    MÜZİK : ROCK-POP-JAZZ-DANCE-SOUL
    FİLM : ACTION-ROMANCE-SF-DRAMA-SPORTS

KİŞİSEL : 5 ADET PROGRAMLANABİLİR EQLAISER
    3 KADEMELİ --LIVE-HALL (LEVEL 1-2-3) SURROUND EFEKTLERİ

Orjinal MHC-881 Sony müzik seti  temiz,kırık,dökük yok. PC için ideal sistem

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuBeRK -- 6 Ağustos 2010; 7:22:25 >

• 199 dahi olmaz arkadaşlar yeterince fiyatı indirdim ölücülüğe gerek yok gereksiz yere birbirimizi kırmayalım.
  • Tuberk kardeşim hayırlı satışlar. Vereyim sana benim LBT'yi
  • Niye satıyonuz yaw güzelim setleri.......Tuberk dostum "shimarik" daki lbt xb80 'i dinlediysen başka hiç bi cihaz tamin etmez seni artık satma sebebini anlıyorum..seninde kanına girmiş lbt en sonunda...2 arkadaşa da cihazları ben verdim...sorunsuz tertemiz sıfır gibi cihazlardır..alacak olanlar kaçırmasın..
  • eyw saolasınız msnden konusalım hocam LBT yi 4 gün önce dinledim yok öyle bi alet yha anlasırsak kesinlikle alacağım.
  • beqbeq nickli arkadaşa rezerve edilmiştir pazartesi cihazın ödemesinin yapılması bekleniyor.
  • cihazın ödemesi bugün yapılmıştır yarın kargolanacaktır heriki taraf içinde hayırlısı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar konuyu hortlatacağım ama..elimeme takas yoluyla bu cihazdan geçti..ve şimdiye kadar yüzlerce cihaz denememe ve satmama rağmen böyle bir cihaz dinlemedim...elimde lbt 88 de var ama bu küçücük boyuna rağmen ona kafa tutuyor...dev lbt kolonlarıyla 2 adet kendi kolonları gibi ahşap hoparlör bagladım inanın sesi yarıya kadar açamadım ,ayrıca baslar cok sert,tizler ayrıntılı..nasıl bi amfi katı var mana veremedim..amfi sarımı ile alakalı mı cok merak ediyorum açıkcası???
  • bu cihazın kumandasının modeli nedir.
  • Ne varsa eskilerde var zaten FH 707R - FH B5CD - MHC 881 kullanmış ve LBT D905 i hayranlıkla dinleyip parasızlıktan sahip olamamış biri olarak sony lerin üstüne daha set ben görmedim dinlemedim..Adamlar harbidende işi biliyorlar..Derinden gelen yeri göğü camları titreten dolgun sert baslar şıkır şıkır tizler insanı adeta alıp götürüyor.
    FH B5CD modelini bizzat çekmece tip cd sürücüsünü tamir etmek amacı ile içini açtım.Adamlar resmen 90 lı yıllarda dahi uzay mekiği gibi elektronik kart dizaynı yapmışlar hayran kalmıştım dijital kontrol kartından Amfi katına kadar kartların üzerinde boş alan yoktu ufacık küp gibi kasanın içine dünyayı sığdırmışlar amfi katında özenle dizayn edilmiş özel filtre komponentlerinden tutunda preamfi entegrelerine yığınla transistörlerine entegrelerine kadar dolu doluydu..Bu kadar kaliteli ses vermesinin arkasında yatanda zaten kart dizaynı ve kullanılan komponentlerin kaliteli markalardan oluşmasıdır.Kullandıkları besleme trafosunu ve besleme katını görünce adeta şok geçirdim adamlar 50W trafo kullanmışlar ve bu trafo ile o set yeri göğü inletiyor.cihazın genelini ve amfi katını kusursuz bir şekilde besliyor..Lakin sony mekanikte sorunlu bunu anladım :))
    Yeri geldi Pioneer set te dinledim üstelik katlı ve ayrı kolonlu eh idare ederdi (Tabi şu an sahip olduğum vintage gümüş renk katlı SA940 ve CS979 kolonlu setimin yeri ayrı mükemmel tonlamaları kusursuz 2x7band ekolayzerı ile sony nin lbt d905 ine kafa tutar)..Yeri geldi Philips te dinledim hatta bir yakınımın bana hibe ettiği Philips FW- V520 midi seti denemek ve test etmek amacı ile kurup dinledim alet ağır ve heybetli gözüken kolonları var fakat yok arkadaş teneke gibi ruhsuz orta seviye basslar,ölü tizler hazır preset ekolayzerı ile ne yaptıysam da istediğim tonlamaları alamadım hatta pc ye bağlayıp pc üzerinden ekolayzer ayarıda yaptım Flac müzik dahi açıp denedim fakat sonuç alet cırt...cicili bicili analog vumetre koymuşlar ışıklandırmalar yapmışlar gerisi boş görüntü var ses yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warrior_Knight -- 23 Şubat 2015; 0:23:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: keremcem33

bu cihazın kumandasının modeli nedir.

http://www.ebay.com/itm/VG-Original-SONY-RM-SC100F-AUDIO-SYSTEM-REMOTE-CONTROL-HCD-771-MHC-881-D6-D7-/201293183751

RM SC100F

konu hortlatıcı oldum sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warrior_Knight -- 23 Şubat 2015; 0:32:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.