Şimdi Ara

Satılık Temiz Eski Model Mouse ve Klavyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde bulunan değişik sayıdaki nostaljik ve çalışır durumdaki eski mouse ve klavyeleri satışa çıkartıyorum. Evimde bozuk ürün tutmam. Hepsi vaktiyle düzgünce kullanılmıştır.

Önemli Uyarılar:
    - Ürünlerin Windows 7 ve sonrası desteği yoktur. Driver araştırmakla uğraşamadım açıkçası. Zamanında Windows XP'de gayet düzgün bir şekilde çalışıyorlardı. Lütfen almadan önce bu hususta fikir sahibi olunuz. Aksi takdirde, bir sürü gereksiz iade-kargo vs. ile uğraşmak zorunda kalırız.
    -> Klavyelerin kutuları vardır. Mouselar ise poşete sağlamca sarılarak gönderilecektir.
    -> Kargo ücreti alıcıya aittir. PTT ya da Yurtiçi Kargo ile gönderilecektir.
    -> Üründe hakikaten ciddi bir arıza ya da kusur var ise iade alınır. Ancak yukarıda belirtmiş olduğum gibi yazılımsal bir problem varsa iade yoktur.
    -> Ankara içindeki arkadaşlara elden teslimat yapılabilir, uygun bir yerde. Sincan'a ya da Polatlı'ya çağırmazsanız sevinirim.
    -> Pazarlık vardır. Ama nereye kadar vardır ?

Ölücüler kategorisinde sınıflandırırsak eğer:
    - Cesetlere ve zombilere saygımız sonsuzdur.
    - Ölücülere ve mezarcılara selam veririz ama kolumuzu kaptırmayız.
    - Necromancerlar şansını fazla denemesin, bedavaya mal yok.
    - Lich King ve üstü; yazının bu satırından sonrasını okumasınlar.

Satılık QuickShot Joystick ( 55 TL )
    Eski joysticklerin kalitesini bilen bilir arkadaşlar. İsteyen arkadaşlar e-bay'den muadili joystick fiyatlarına bakabilirler. Kablosunda ufak bir hasar vardır ama kullanıma mani değildir, düzgün çalışıyor. LPT girişe sahiptir. Irak Savaşı görmüşlüğü vardır.

Satılık Klavye ( 20 TL )
    Sade ve sağlam bir klavyedir. Alt tarafı tamamen çelik gövdedir. Wanted filmindeki surat parçalayan, diş döken klavye kategorisinde değerlendirebilir. "Yok, ben sadece yazı yazacağım" diyorsanız membran ( mekanik değildir ) klavye kategorisinde değerlendirilebilir.

A4 Tech Multimedia Klavye ( 35 TL )
    Üzerinde usb 2.0 portu bulunan ve uzatma özelliğine sahip şık ve ince bir klavyedir. Basarsınız yazar, kasarsanız yazmaz. Yazar yazar ama siz gene de kasmayın, üzmeyin garibi.

Microsoft Ergonomik Klavye ve Kablosuz Mouse Seti ( 50 TL )

Son derece rahat ve kullanışlı bir mouse ve klavye setidir. Bakar bakar msn'deki ve icq'daki yazdığım kızlar gelir aklıma ... Hey gidi ... Ne günlerdi be ... Hatta bir keresinde kızın tekiyle Kızılay'da bulu ... Hay Allah ne diyordum ben ? Ha evet, gayet güzel bir klavye ve mouse setidir arkadaşlar. Neden böylesi rahat ve geniş klavyeler üretmezler eskisi gibi bilemiyorum. Teknolojiler büyüdü, masalar küçüldü galiba.

4 toplu 6 tekerli, Az masraflı, Mühendisten Mouselar : Soldan Sağa Doğru Fiyatlandırma ( Resim ve masaya göre sol arkadaşlar, uyanıklık yapmayalım ) - Topları tertemiz pırıl pırıldır.

DELL ( 10 TL ): Dell'endirmeyen sade bir mouse'tur.
    A4Tech-Infra ( 20 TL ) : Kablosuzluk Özleminin ilk parçalarından biridir arkadaşlar. Ne radyo ne usb, bildiğiniz kızılötesi (infrared), türünün ilk örneklerinden.
    A4Tech-Ergo ( 20 TL ) : Çift scrollu, adeta el ergonomisi için tasarlanmış bir çocuk ayağı büyüklüğündeki, half-life opposing force'da park ve gasworks haritalarında, sanane zamanındaki; gençlik yıllarımı heba ederken bana dostluk yapmış son derece sağlam bir mouse'tur.
    A4Tech ( 15 TL ) : Donanım ekibinin "Alper Tezcan'ı" gibidir bu arkadaş. Dolabımda ne zamandan beri duruyor bilemiyorum ama ekibin bir parçasıydı, iyi biliriz keratayı.

Arkadaşlar ilan altında anılarımızı, keyiflerimizi, fıkralarımızı vs. leri gönül rahatlığıyla paylaşabiliriz. Fiyat kırmak için web archieve'den 10 yıllık sayfaları göstermeye çalışabilirsiniz zira o zaman ekonomi daha iyi olduğundan benim de işime gelir.

Hepinize saygılar ve sevgiler ...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Promethium -- 29 Nisan 2016; 14:24:36 >

• Harbi ha gorunce alasim geldi benim de. Ne gunlerdi. Hele o dandik kizilotesi alicilar. Allah'tan bluetooth teknolojisi cikti da artik wireless klavye farenin yuzune bakan kalmadi :p. Yazma isini de cok eglenceli hale getirmissiniz. Keyifle okudUm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne günlerdi be hocam o mavili beyazlı fare bizim buraya ilk net kafe açıldığı yıllarda gelmişti Hyundai monitörler falan Bide bunların mavi kasaları. mIRC,MSN,LimeWire,eMule,FlashGET Bunları unutulurmu.

• ilan bana şu büyük teknoloji ürününü hatırlattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noble -- 25 Haziran 2016; 21:30:50 >
  • Al arkadaşım bir Snickers ye; kendine gelirsin.
  • Gözümde canlanır koskoca mazi.. İyi satışlar :")

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "2002de batan bir internet cafe macerasından kalanlar" gibi ilan arkadaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK 2. El TEMİZ PS4 SLİM KASA
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takip
  • a4tech ergo tam model girebilir misiniz satılmadıysa
  • ürünler hala mevcutmu acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.