Şimdi Ara

KULAKLIK FİYATINA *İPOD VE İPHONE İÇİN SIFIR SES SİSTEMİ* AYNI ZAMANDA DOCK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

BU ÇANTA KUTUSUNDAN ÇIKAN ORJİNAL ÇANTASIDIR

Arkadaslar i pod veya iphone unuz varsa bu ürün tam size gore.
    -Sıfır hiç açılmamış kutusundadir.

-Sadece ipod ve iphone ile uyumludur.

-Garantisi yaklaşık 2 sene kadardir.

-Pillede çalısabilir.

-İstenildiği zaman sırf şarj aleti gibide kullanılabilir.

FİYAT 50 TL

TEL 544 761 09 31 (avea)

ÜRUNLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ
    Dinamik Bas Kuvvetlendirme, düşük frekanslı tonları güçlendirir
    Dinamik Bas Kuvvetlendirme'yi (DBB) etkinleştirdiğinizde, alt uçtaki bas frekansları elektronik olarak güçlendirilerek, özellikle hoparlörün sesi düşük düzeye ayarlanmışsa tutarlı bir ses elde edilir. Her zaman etkileyici bas sesler duyarsınız.

Dinamik ses için XSL Acoustics özelliğine sahip dahili hoparlörler
    XSL Accoustics ile ShoqBox'ınızdan gelen dinamik sesin ve güçlü bas performansının tadını çıkarın. Canlı tiz sesler ve orta seviyedeki sesler ile elastik ve güçlü basın bileşiminden etkileyici bir ses doğar. Titanyum koni ve Neodimyum mıknatıs gibi yüksek teknoloji ürünü maddelerin yenilikçi kullanımı, aynı boydaki geleneksel bir hoparlörün yaklaşık iki katı gücünde bir ses çıkışı sağlar. Hoparlör sürücüsü, küçük akustik mimarisi ve devreleri arasındaki hassas ayar, üstün dinamikte bir ses oluşturur ve küçük hacimli bir kutudan elde edilebilecek bas performansını iyileştirir.

3 boyutlu ve gerçekçi bir ses için çok geniş bir ses
    Portatif hoparlörler, birbirlerinden ayrı yerleştirildiklerinde çok geniş bir stereo ses sunar, böylece her müzik enstrümanını farklı bir konumdaymış gibi hissedersiniz. Bunun sonucunda ses 3 boyutlu ve daha gerçekçi olur.

Metal hoparlör ızgarası hoparlör sürücülerini korur
    Metal hoparlör ızgarası, hoparlör sürücüsünün parçalarını korurken ses dalgalarının kayıpsız geçişine olanak tanır.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• Bu kadar özellikten bahsedilene kadar neden RMS ses çıkış gücü belirtilmezki?
  • ilandaki 50 lirada dahilmi :)

şaka bi yana abicim pm attım mümkünse kısa sürede halledebiliriz alışverişi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metulen

Bu kadar özellikten bahsedilene kadar neden RMS ses çıkış gücü belirtilmezki?

Bass Reflex Speaker System 2x4W RMS total output power

senin için kardeşim.
  • 2X4W gerçekten iyiymiş
  • kesinlikle RMS durumu boyutuna göre iyi
  • Pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pm mesajıma+bu ürün hangi nesil ipodları destekliyor?.
  • apple firmasının ürettigi herşeyi destekliyor ı phone dahil.
    üründen 2 adet vardı 1 tanesini suatkara nickli beyefendi tarafından ayırtılmışdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtesla -- 9 Ekim 2009; 22:29:24 >
  • Cihazı dün akşam deneyebildim gerçekten sesi harika.Ortalama bir odada sesi sonuna kadar açamadım.
  • fiyat iyi de ben izmir'de oturuyorum aleti gorebilme sansı olur mu dicektim ama sanırım satılıyor bile.
  • ürünü den 1 tane daha var
  • acaba ürün hala duruyormu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.