Şimdi Ara

Amazon'da iPhone 16 Pro Max, JBL hoparlör ve JBL kulaklıklarda büyük fırsat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon'un Gülümseten Kasım indirimleri 30 Kasım saat 23.59'da sona erecek. İndirimlerin bitişine saatler kala Amazon, çeşitli ürünlerde bu akşama özel indirim yaptı. iPhone 16 Pro Max 512 GB fiyatı son ayların en düşük fiyatının altına düştü. Ayrıca JBL kulaklıklar başta olmak üzere çeşitli ürünlerde kısa süreliğine geçerli Flaş Fırsatlar başladı.

iPhone 16 Pro Max 512 GB, Amazon'da 102.999 TL'ye satılıyor. Aynı model Apple Türkiye'de 109.99 TL'ye satırken diğer e-ticaret sitelerinde Apple Türkiye garantili olarak en ucuz 104.500 TL'ye satılıyor. Amazon'daki fiyat bugüne kadar bu model için Apple Türkiye garantili olarak en düşük fiyata indi.

Satın almak için tıklayın:

iPhone 16 Pro Max 512 GB Çöl Titanyum

iPhone 16 Pro Max 512 GB Natürel Titanyum

Ayrıca Bkz.Amazon’un Gülümseten Kasım fırsatları yarın sona eriyor!

Amazon'da öne çıkan diğer Flaş Fırsatlar

Tüm Flaş Fırsatlar için tıklayın

• Reklamlar 

• JBL ürünlerin konusu açılmışken geçenlerde farkettiğim bir şeyi paylaşayım sizinle, yararım olsun. Bulgaristan'daki büyük elektronik mağazalarından birine girdim ve fiyatları Türkiye ile karşılaştırdım. Çoğu ürünün fiyatları burası ile kafa kafaya, artı eksi %5-10 oynuyor ancak Sony ve JBL markalı ürünlerde fiyat etiketlerinde bir indirim görünmemesine karşın fiyatlar Türkiye'nin yarısıydı. Sanırım bu markaları Türkiye'deki tüketici algısından kaynaklı aşırı yüksek kar oranlarıyla satıyorlar. O günden beri o markalardan uzak duruyorum. Alma niyetiniz olursa Avrupa güncel fiyatları ile karşılaştırıp öyle alın derim. İyi alışverişler.

• JBL Kulaklık bedava. Lazım olan hemen satın alsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.