Bildirim
Amazon'da iPhone 16 Pro Max, JBL hoparlör ve JBL kulaklıklarda büyük fırsat!
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Reklamlar
-
JBL ürünlerin konusu açılmışken geçenlerde farkettiğim bir şeyi paylaşayım sizinle, yararım olsun. Bulgaristan'daki büyük elektronik mağazalarından birine girdim ve fiyatları Türkiye ile karşılaştırdım. Çoğu ürünün fiyatları burası ile kafa kafaya, artı eksi %5-10 oynuyor ancak Sony ve JBL markalı ürünlerde fiyat etiketlerinde bir indirim görünmemesine karşın fiyatlar Türkiye'nin yarısıydı. Sanırım bu markaları Türkiye'deki tüketici algısından kaynaklı aşırı yüksek kar oranlarıyla satıyorlar. O günden beri o markalardan uzak duruyorum. Alma niyetiniz olursa Avrupa güncel fiyatları ile karşılaştırıp öyle alın derim. İyi alışverişler.
-
JBL Kulaklık bedava. Lazım olan hemen satın alsın.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Reklamlar |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X