Şimdi Ara

En iyi kulaklık çıkışlı telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mking34 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aylardır almak isteyipte alamadığım kararsız kaldığım bir konu. Aklımda 2 model var. Biri HTC A9 diğeri Nokia N91 benim hifi destekli güzel bir kulaklığım var fakat telefon asus zenfone 6 vardı eşime verdim onun gm discoveryi ben kullanıyorum ama tam bir rezalet. bildiğin megafondan müzik dinlemek gibi birşey. poweramp satın aldım 2 senedir kullanıyorum fakat ne kadar düzeltsede o bile fayda etmiyor. Kuzenin htc one m7 sinden kıyaslama yaptım dağlar kadar fark var. g4 g5 aklımdaydı g4 g3 g2 xperia z2 z3 nokia 1xxx serileri iphone 3g 4 6 hepsini denedim fakat bir m7 yapmadı bende araştırdım htc 10 ve g5 b&o aklımdaydı ama bütceyi biraz aşıyor a9 un fiyatıda düşmüşken hepsi burada da 1499 a dahili dac+amp hi res audio desteği cezbetti. Fakat dün iş yerinden akadaşın z3 ü bozulmuştu eski nokia express müzik telefonunu idareten kullanıyor ondan bir kaç şarkı dinledim m7 yi bile unutturdu. çok temiz ve berrak ve akustiği çok iyiydi. hatta aylar önce düşündüğün Nokia N91 veya Sony Ericson W995 hatırlattı. 250 350 arası takoz ama ses dahisi N91+discoverye devam mi yoksa A9 yeterli olur mu. Maskat işe gidip gelirken 2-3 saat müzik dinlemek. N91 Kullanan varsa onlardan da yorum alabilir miyim ve aynı şekilde A9 kullanıcılarından da tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

• mking34 M kullanıcısına yanıt
    Kulaklık çıkışı olarak en güçlü firma kesinlikle htc bende eski bir htc telfon var bunda beats var baya güzel çıkış veriyor ama şimdiki htc lerde kendi çözümleri var kendim deneme şansım olmadı ama ses kalitesi olarak htc ler lider bunu soyleyebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet benimde htc ağır basıyor. Özellikle A9 un ses kalitesi ön planda sunarak reklam yapmaları htc 10 al aynı kalite deniyor kulaklık çıkışı olarak. yani 3000tl yerine 1500e sanırım bunu alacağım gibi. Benim discovery de zaten yarı bozuk kasma takılma donma çok var ekran simsiyah oluyor geç açılıyor. 1000 1300 arası telefon+ N91 mi mi almak mantıklı yoksa direkt a9 mu almak daha mantıklı eminim ikisi de benim üzmeyecek ses kalitesi açısından ama 2 telefon taşımak bir süre sonra sıkıntı yaşatır mı yoksa N91 için buna değer mi sadece hamallığı biraz olur ama kaliteli müziğin keyfini çıkarır mıyım? Arasında çok bir fark yoksa A9 tabii ki tercihim olur ama ikisinide deneyen kullanan var mı? Taha arkadaşım görüşlerin için sağ ol.
  • A9 yeterli olur. Ancak incelik ugruna malesef hifi desteklide olsa pek bir ise yaramiyor eski teller daha iyiydi. 6 7mm ye pek birsey bekleme. Ama htc telefonlar islerini gorur. O da yeterli gelmezse fiio q1 al + htc cihazlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kulaklık iyi mi?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.