Şimdi Ara

Bu kulaklık iyi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    LENOVO Lp5 Bluetooth 5.0 Kablosuz Kulaklık - Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/lenovo/lp5-bluetooth-5-0-kablosuz-kulaklik-siyah-p-353554879?boutiqueId=61&merchantId=106994

Biliyorum bu fiyata kaliteli bir şey bekleyemem ama en azından radyasyon gibi şeylerde sorun olmayacak dışarıda kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum, eğer kaliteliyse kablolu da olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• eskiden ne güzel kablolu kulaklıklar vardı hey yavrum hey...kalitesi de 10 numaraydı fiyatı çok yüksek gelmezdi 10 sene öncesi tabi.. bluetooth kulaklıklara oldum olası ısınamadım..

• Up

• Göz ucuyla yorumlara baktım genel olarak sesten memnunlar, mikrofon performansı kötü demişler. Zaten çok çok kaliteli olmadığı sürece mikrofon performansı kötü oluyor. (Bir odada tek başınaysanız güzel ama çevrede gürültü varsa, ses hem karşı tarafa boğuk gidiyor hem de çevrede sizin kendi kulağınızın duyduğu tüm sesi karşı taraf da duyuyor. Örneğin mutfaktan size seslendilerse karşı taraf da net olarak duyuyor.
    Bu nedenle bakacağınız kriterlerden mikrofonu kaldırıp diğer özellikleri değerlendirin. (Bütçeniz, şarj süresi, ses kalitesi ve tasarım gibi).

Şahsen kulaklık güzel görünüyor ama denemedim hiç. Bunda var mı bilmiyorum ama ben anc’siz tercih etmezdim. Uçakta otobüste müzik dinlemesem bile anc için kulaklık takıyorum.
    (Eski tip kablolu kulaki kulaklıklar veya kulak tıkacı yerine geçiyor kısmen).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sony kulaklik var bende bass lari cok iyi 2.elde satiom  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.