Bildirim
ACİL 9400F TAVSİYE SOĞUTUCU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı işlemci bende de var. Stock soğtucuyla kullanıyorum şuan. Örneğin gta 5 oynarken 82-83 dereceye kadar yükselebiliyor sıcaklık. Sizde ısınma durumu nedir stock fanla? acaba benim işlemcide mi arıza var -
ben en fazla 60 gördüm
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Benim işlemci arızalı olabilir mi?
Dark freezer x124 soğutucuyu çok beğeniyorum. Benim anakart ta 2 ram yuvası var 2 si de dolu alacaüğım soğutucu ram e sıkıntı yapar diye çekiniyorum. Eğer sizde sıkıntı olmayacaksa deneme şansınız varsa x124 e bakın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34istanbul34 -- 30 Haziran 2019; 19:7:54 > -
kasa iyi soğutuyor benim sanırsam
Benim kassa Rampage Majesty. Sizin kasa neydi? Kaç fan var içinde -
geç cevap için kusura bakmayın www.vatanbilgisayar.comXIGMATEK VENOM X 650W 80 PLUS POWER 4x120mm RGB FANLI USB3.0 TEMPER CAMLI KASA - Vatan Bilgisayarhttps://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-venom-x-650w-80-plus-power-4x120mm-rgb-fanli-usb3-0-temper-camli-kasa.html
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Estağfurullah. Naptınız aldınız mı soğutucu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok hayır özel bir durum çıktı satışa çıkardım malesef sistemi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonegobükücü -- 3 Temmuz 2019; 15:32:40 >
Hayırlısı olsun. Link var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eyvallah letgo.onelink.meSerdar Mahallesi içinde, ikinci el satılık OYUN BİLGİSAYARI GAMİNG PC MONITÖRLÜ FULL SET - letgohttps://letgo.onelink.me/O2PG/2f6118ad
-
Hayırlı satışlar olsun. Kullandığınız klavye mouse set nasıl tavsiye eder misiniz? -
gayet yeterki kullanılır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X