Şimdi Ara

ACİL-ACİL-ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKDAŞLAR MUONLİNEDE YENİ ACCAOUNT AÇTIM FAKAT O AÇTIĞIM ACCAOUNT ID VE PASWORDU İLE OYUNA İREMİORUM NE YAPMALIYIM YARDIM EDİNİZ LÜTFEN ( acil ????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otlupilav -- 2 Aralık 2006; 15:20:49 >

• sen yANlışlıkla başka siteden alıosunjdur dikkat ettttttt
  • Aktivasyon mesaji e-mail'ina geldi miki? Geldiyse bile aktive ettin mi ? Cunku herhalde biliyorsun ki aktive etmeden giremezsin.
  • ŞİFRE GEÇMİ GELİYOR YAKLAŞIK 3 SAAT OLDU ACTİVE MAİLİ GELMEDİ GELMESİ İÇİN UZUN SÜRERMİ
  • ARKADAŞIM YABACI İNGİLİZ GLOBAL MUONLİNE;DE OYNUYORDUM BU GÜN YENİ ACC AÇTIM ACTİVE MAİLİ 3 SAAT OLDU BANA MAİLİ GELMEDİ NEDENİNİ SORMAK İSTEDİM. CEVAPLARSANIZ MEMNUN OLURUM ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM.
  • Ben şimdiye kadar oynaıdıgı mulardan hiç activasyon beklemeden girdim onda bir yanlışlık var yada admin acc kapattı dikkat et !!!!
  • otlupilav; Aktive mesajini en gec 5 dakka icinde gelmesi lazim. Gelmedigi icin yenide baska bir e-mail adresiyle maalesef yeniden acc alman lazim ve aktive etmen lazim.

zago15; globul muda aktive etmen gerekir. Yoksa aldigin acc sayilmaz aktive etmedigin surece.

Edit; Globul mu oldugunu nerden cikardin derseniz arkadas kac gundur globuldaki kayit sorunu icin topic acip duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 2 Aralık 2006; 21:39:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Acil yardım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.