Herkese merhaba; cep telfonu alacağım acil bir iki igün içinde karar verip siapriş etmem lazım internetten 2 hafta öncesinde araştırmalara başlamıştım ama sonra o yazılan özelliklerden bişey anlamadığım için bıraktım şu akıllı cep telefonlarından istiyorum 3g(şebeke olayında bi sürü seçenek var HSPA GSM TBC)http://www.letsgomobile.org/tr/telefondanismani/#result fikir sahibi olurken bu filtreyi kullanayım dedim yazılanlardan bişey anlamadım 3g-fm radyo(mutlaka olmalı) facebook twitter gibi sosyal paylaşım sitelerine gireyim bişey sorucam internette araştırırken HTC blackberry samsung galaxy LG nin HP ASUSun telefonları var işin garibi o kadar çok telefon var ki insan okadar özellik ve çeşit arasından bi türlü seçim yapamıyor bi de özellkilerinden bişey anlamıyorum.Nolur bana yardım edin. 3g-fm radyo-facebook tiwtter girebileyim-maillerime bakabileyim(bütün gün dışardayım o üzden sabahtan akşama kadar netten kopuk oluyorum) bi de okuldayken acil netten bakmam gerken mailler oluyor(ödev makale falan) bi de yazımı kolay olsun böyle mail gönderebileyim yani anlayacağınız küçük bi bilgisayar istiyorum cebimde peki telefondan televizyon izleyeblir miyim?Bu blackberry i-phone-HTC samsung galaxy bu imkanları sunuyor mu bir de wi-fi demişler bu önemli mi cep telefonunda şimdilik baktığım telefonlar içinde samsung galaxyler özellikleri fazla ama fiyatları uygun geldi bi de özellikleri sanki birbirinin aynı alt üst modelin nasıl karar verecez hangisini alacağımıza(tüm markalar için konuşuorum) bir de elimde rahatça gezdirebileyim bu akıllı telefonların boyutu büyük oluyor elime aldığımda zorlanmam demi.i-phone pahalı geliyor çünkü yurtta kalıyorum çalınırsa falan üzülürüm o yüzden maximum 1000 tl e kadar bana şöyle güzel akıllı telefon tavsiyelrinde bulunursanız çünkü hanigi siteden baksam bilemedim anlamadığım için filtre kullanayım diyorum o filtrede yazılanlardan da anlamıyorum maalesef bari siz telefon tavsiyelerinde bulunun da ona göre bakayım.Şimdien okuuyup vakit ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum.