Şimdi Ara

Acil Amerikada Tiktok İnstagram Fenomeni Lazım. ÜCRETLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerika amazondaki ürünlerimizin reklamı için tiktok ve instagram fenomeni lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Bana özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. Yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Şayet amerika amazondaki ürünleri satarsa 50.000 dolar ödemeyi düşünüyorum. Lütfen boş mesaj göndermeyin. İletişim whatsapp numaranızı yazarsanız hemen iletişime gireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrankarti -- 4 Mart 2025; 19:48:39 >

• ekrankarti E kullanıcısına yanıt
    Parayı onlara vereceğinize bir kaç üründe yoruma iade verin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Broon kullanıcısına yanıt

Ben vine kullanıcılarına bile yorum yaptırdım. amerikada işler fenomenlerden yürüyor. Türkiyede olsaydı hemen fenomen bulurduk ama amerikada fenomen bulamıyorum.

• galiba kimsenin tanıdığı yok.

• eposta ile ulaşın hocam birine

bu kadar zor olmaması lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kardeş sen çok yanlış bir yerdesin.Konu gerçekse sen bu kafayla yakında batarsın muhtemelen...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baltalimanı seks ofisi kullanıcısına yanıt

maillere cevap vermiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tinder fake gps yapan var mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fenomene gerek yok bana ürününün içeriğini söyle insanların onu ne amaçla aldığını söyle ürünün segmentasyonlu versiyonları var mı ortalama kullanım süresi ne kadar ( garanti süresi ) ürünü alan kişilere ürün dolayısıyla kalite pazarlaması mı imaj pazarlaması mı yapıyorsun söyle fenomensiz sattırayım ürünü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.