technoavm adıyla bir sayfa çekiliş düzenledi sabah baktığımda iphone 11 pro kazandınız gibisinden mesja yolladı 79,49 tl ne parası dediğimde hiç bir cevap vermediler. çekilişin düzenlenmesi ile ilgili ne bir video var ne de başka birşey... sıradan herkese mesaj attılar kazandınız diye sanırım. sayfaya baktığımızda ya yorum yok yada yorumlar silinmiş. muhtemelen dolandırıcılar,sizinde başınıza gelirse inanmayın muhtemelen dolandırıcı sayfası. var mı burası ile ilgili bilgisi olan < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 26 Şubat 2021; 15:31:30 > |
technoavm instagram (çekiliş için para istiyor,dolandırıcı)
-
-
şimdi olay şöyle çekiliş ayağına takipçi topluyorlar sonra millete kazandınız diye mesaj atıyorlar ondada para istemişler ona şaşırdım. ondan sonra bütün gönderileri silip ellerinde (şimdi baktım) 90k takipçili hesap oluyor. istedikleri parada keriz avı kim tutarsa
-
Bedava peynir sadece fare kapanında olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Micro_ProcessorBedava peynir sadece fare kapanında olur.
zaten bedava değil çekiliş sayfalarının bir yolu var örneğin 20 kişiyi sana takip ettiriyor ama o 20 sayfadan takipçi kastıracağı için misal 20 bin tl alıyor.
aldığı 20 bintl nin bir kısmıyla hediyeleri karşılıyor,geri kalanını cebe atıyor,sonuçta herkers mutlu.
daha önce başka bir sayfada nişanlım 500tl kazandı, parayıda yolladılar. ama onlar çekilişi video ile gerçekleştirdiler.yani herkese sen kazandın şu kadar para yolla hediyeni yollayalım gibi bir durum yapamıyorlar.
bunlar bildiğin dolandırıcı başlığı açtımki telefon kazandım heyecanıyla heyecanlanan insanlar kanmasınlar.
benm araştırdım şikayetvarda bir kaç şikayet var onuda bulmaları için şikayetvar technoavm yazmaları gerek.
yani oltaya geli araştıran birisi en azından bu başlığı görebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X