Şimdi Ara

ACİL...ARAÇ ALIM-SATIMI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şunu öğrenmek istiyorum..Bir araç buldum galeriden..Bu aracı almayı düşünüyorum ancak şu kafama takıldı..Galeri sahibi benden vekalet istiyor, araç galericinin üstünde değil . sen vekalet ver birde ön sözleşme yapalım diyor , ben aracı ankaradaki bayiisinden alacağım diyor ..sizce bu riski bir durum mu cevaplarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolu32 -- 24 Kasım 2009; 17:59:27 >

• LÜTFEN YARDIM ARKADAŞLAR
  • Siz gidip bayiiden alın
  • NAPILABİLİR NORMLA BİR PROSEDÜR MÜ YOKSA RİSKLİ Mİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadolu32

Merhaba arkadaşlar şunu öğrenmek istiyorum..Bir araç buldum galeriden..Bu aracı almayı düşünüyorum ancak şu kafama takıldı..Galeri sahibi benden vekalet istiyor, araç galericinin üstünde değil . sen vekalet ver birde ön sözleşme yapalım diyor , ben aracı ankaradaki bayiisinden alacağım diyor ..sizce bu riski bir durum mu cevaplarınızı bekliyorum

galericinin sizden vekalet alacağına araç sahibinden vekalet alması gerekmiyormu?
    doğrusu budur benim bildiğim
  • ŞÖYLE YAPSAM NASI OLUR ACABA , BULUNDUĞUM ŞEHİRDE , TANIDĞIM BİR SAVCI ABİMİZ VAR...ONUNLA GİTSEM , YANİ GÖZLERİ KORKAR MI Kİ , AKLINDA KÖTÜ NİYET FİLAN VARSA
  • aracın hangi bayiden satılık oldugunu öğrenebilirseniz gidip kendiniz daha uygun fiyata alabilirsiniz diye düşünüyorum galeri sonuç olarak babasının hayrına yapmıycak yani araya kendi kazancını koyacak savcı konusu mutlaka etkili olur bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Alım-Satım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.