Bildirim
ACİL ARKADAŞLAR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
"Denetim masası"na gir sonra "ağ bağlantıları"na gir ondan sonra "Yerel Ağ Bağlantısı" yazan şeye sağ tuş tıklayıp "özelliklere" gir, karşına gelen menüde en alttaki "İnternet erişim kuralları (TCP/IP)" yazan yere gir yine karşına gelen menüde, seçeneklerden "Otomatik olarak bir ip adresi al"ı seç ve alt tarafta bulunan "Dns sunucu adresini otomatik al" seçeneğini seç ve tamam de. Bu kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istinaden -- 14 Şubat 2007; 22:40:02 > -
başlat-denetim masası-ağ bağlantıları-özellikler-genel-internet erişim kuralları (TCP/İP)-özellikler-DNS sunucu
adresini otomatik olarak al tıkla tamamdır. -
arkadaşlar çok tşk ederim saolun -
quote:
başlat-denetim masası-ağ bağlantıları-özellikler-genel-internet erişim kuralları (TCP/İP)-özellikler-DNS sunucu
adresini otomatik olarak al tıkla tamamdır.
otomatik olarak al yerine yazmayı seçip
DNS1 e 195.175.39.40
DNS2 ye 195.175.39.39
yazarsan daha hızlı ve sorunsuz girersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remus -- 15 Şubat 2007; 3:26:16 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X