Şimdi Ara

Acil!! Arkadaşlar Ekran kartımdan ses geliyor.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yanlızkurt007

Al işte ya korktuğum başıma geldi çokmu ses var kardeş ?

biraz yapıor
  • quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

quote:

Orijinalden alıntı: TwentySixx

EKRAN KARTINDAN GELEN BU SES İLERDE SIKINTI ÇIKARTIRMI PARÇANIN ÖMRÜNÜ AZALTIRMI?? SICAKLIK EKRAN KARTI OYUNDA İKEN YANİ YÜKTE'İKEN 70 DECEREYE ÇIKIYOR.

Hic birsey olmaz

quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

quote:

EKRAN KARTINDAN GELEN BU SES İLERDE SIKINTI ÇIKARTIRMI PARÇANIN ÖMRÜNÜ AZALTIRMI?? SICAKLIK EKRAN KARTI OYUNDA İKEN YANİ YÜKTE'İKEN 70 DECEREYE ÇIKIYOR.

Hic birsey olmaz

olan bir durum mu bu

• quote:

Orijinalden alıntı: golddareth

bir sıkıntı olcağını zannetmiyorum ekran kartın ısınınca fanın yüksek devirde çalışıyor ondan kaynaklanan bir sorun ya daha iyi büyük bir kasa alacaksın full fan yapcıan yada şimdiki kasana ekstıra fanlar takıcaksın tabi güç kaynağının bu ekstıra fanları kaldıracağına emin olmanıda öneririm benzer sorun benim işlemcinin stok fanında vardı oyuna girdiğimde uçak motoru gibi ses çıkarıyordu TV yi izletmiyordu o derece :) ama sesden baygınlık gelince kasayı değiştirip özel soğutucu taktım düzeldiydi

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/cooler-master-rc-912a-kwa750-haf-912-advance-gx-80plus-750w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=63254 KASA bu kardeş 3 tane fan var 1 de işlemci soğutucu var toplam 4 fan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwentySixx -- 1 Haziran 2013; 23:43:57 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: golddareth

bir sıkıntı olcağını zannetmiyorum ekran kartın ısınınca fanın yüksek devirde çalışıyor ondan kaynaklanan bir sorun ya daha iyi büyük bir kasa alacaksın full fan yapcıan yada şimdiki kasana ekstıra fanlar takıcaksın tabi güç kaynağının bu ekstıra fanları kaldıracağına emin olmanıda öneririm benzer sorun benim işlemcinin stok fanında vardı oyuna girdiğimde uçak motoru gibi ses çıkarıyordu TV yi izletmiyordu o derece :) ama sesden baygınlık gelince kasayı değiştirip özel soğutucu taktım düzeldiydi

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/cooler-master-rc-912a-kwa750-haf-912-advance-gx-80plus-750w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=63254 KASA bu kardeş 3 tane fan var 1 de işlemci soğutucu var toplam 4 fan var

Duyduğunuz ses o videodaki ses ise bence dert edilecek bir ses değil. Elini dedğdirince ses kesiliyormu? Kesiliyorsa ekran kartına onu absorbe edecek bişey takabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sorun yüzünden donanım değiştirdiğinize değmez içiniz rahat olsun bu problemin aynısı psu da olur,anakartta olur,ekran kartında olur bu sorunun önüne geçecek olsa elektrik santralleri geçerdi,neticede geçilemiyor maalesef,bu kısım tamamiyle şans meselesi ve bunu etkileyen çok faktör var.

Bu tür arızalar eğer varsa trafo sistemlerinde yani bobin kısmında (coil buradan geliyor ) ya da Vrm içindeki kondansatör(kuvvetle muhtemel(salvatore yukarıda söylemiş)) kısmından gelir bunda korkulacak birşey yok,ama fan titreşiminden ötürü pcb den geliyorsa vidaların arasında plastik veya silikon halkalar koyarak vidalayabilirsin.Eğer çok böyle aşırı rahatsız edici değilse hiç uğraşma derim.

Ekran kartını kasaya monte ettiğin vidaların sıkıca yerine oturduğundan emin ol.
  • EKRAN KARTINDAN GELEN BU SES İLERDE SIKINTI ÇIKARTIRMI?????? PARÇANIN ÖMRÜNÜ AZALTIRMI????? SICAKLIK EKRAN KARTI OYUNDA İKEN YANİ YÜKTE'İKEN 70 DECEREYE ÇIKIYOR.
  • quote:

EKRAN KARTINDAN GELEN BU SES İLERDE SIKINTI ÇIKARTIRMI?????? PARÇANIN ÖMRÜNÜ AZALTIRMI????? SICAKLIK EKRAN KARTI OYUNDA İKEN YANİ YÜKTE'İKEN 70 DECEREYE ÇIKIYOR.

Nirşey olmaz. 70 derece iyi bir değer.

• 70 derece normal bir değer...aynı karttan bende almıştım karta dokunduğumda ses kesilme gibi bir olay yoktu bende..fakat çıkarttığı sesten rahatsız oldum ve vatan servise verdim 1 hafta sonra bozuk raporu ile değişim çeki verdiler.gönlümde aynı kart olduğu için yine 7870xt aldım belki bu sefer sorun çıkmaz diye ama aynı ses sorunu yine vardı..belki birçok kişi için normaldir bu ses ama benim içim rahat etmedi ...okadar para veriyoruz doğru düzgün bir kart yapsınlar kardeşim...ayrıca şunuda anlamıyorum neden bu kart üreticileri kartı kendileri yapıp fanlarını arctic firması gibi firmalardan temin etmiyorlar ki?...525 tl yerine 600 e satarsın uzun ömürlü sıcaklığı tam yukte 60 ı geçmeyen kartlar çıkar ortaya...neyse 7870xt yerine asus 660ti top aldım şuan ses sorunu da yok ısı sorunu da yok.açtığım konular incelenebilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Tekrar iade et sıkıntıya sokma kendini yine aynı sorun çıkarsa üstüne para koy 7950 al

kardeş vatan bilgisayara götürdüm değiştirdiler ama gene aynı sorun devam ediyor

Önemli birşey değil ama kafana takacaksan arkadaşın dediği gibi 7950 al

7950 pahalı bu ses ilerde sorun çıkartırmı bu sorunlar shappire 7870xt demi oluyor bu ekran kartı sizce nasılhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-hd7870-dc2-2gd5-v2-hd7870-directcu-ii-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62929

7950. Ve 680slı da da var o ses oyunun giriş menüsünde 5000 fps alıyorken o ses çıkıyor fakat oyuna girince fps100 lere düşüncesıkıntı yok bir şey olmaz merak etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: forum13

70 derece normal bir değer...aynı karttan bende almıştım karta dokunduğumda ses kesilme gibi bir olay yoktu bende..fakat çıkarttığı sesten rahatsız oldum ve vatan servise verdim 1 hafta sonra bozuk raporu ile değişim çeki verdiler.gönlümde aynı kart olduğu için yine 7870xt aldım belki bu sefer sorun çıkmaz diye ama aynı ses sorunu yine vardı..belki birçok kişi için normaldir bu ses ama benim içim rahat etmedi ...okadar para veriyoruz doğru düzgün bir kart yapsınlar kardeşim...ayrıca şunuda anlamıyorum neden bu kart üreticileri kartı kendileri yapıp fanlarını arctic firması gibi firmalardan temin etmiyorlar ki?...525 tl yerine 600 e satarsın uzun ömürlü sıcaklığı tam yukte 60 ı geçmeyen kartlar çıkar ortaya...neyse 7870xt yerine asus 660ti top aldım şuan ses sorunu da yok ısı sorunu da yok.açtığım konular incelenebilir.

yeni aldığın ekran kartını kaça aldın vatandan kardeş?? bide oyunları nasıl oynuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwentySixx -- 2 Haziran 2013; 14:55:59 >

• 7950 düşünüyordum fakat stoklarda yoktu..başka sitelerde de bulamadım...bende yine vatandan asus 660ti top mpdelini aldım 731 tl ye...oyun performansı açısından memnunum..herhangi bir sorunum yok...ayrıca 7870xt ve 660ti top modelinin karşılaştırmalarının olduğu siteler var oraları bir incele istersen...bu arada başka kartlarada bakabilirsin ve inceleme karşılaştırma sitelerine ....sonra bütcene ve zevkine göre karar verirsin...
  • ARKADAŞLAR SİZCE BU EKRAN KARTI NASILhttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd7870-dc2-2gd5-v2-hd7870-directcu-ii-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62929

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwentySixx -- 5 Haziran 2013; 12:58:54 >
  • quote:

ARKADAŞLAR SİZCE BU EKRAN KARTI NASILhttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd7870-dc2-2gd5-v2-hd7870-directcu-ii-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62929

7870XT ye göre performansı düşük kalır. Senin ekran kartının GPU su 7950 lerde kullanılan gpunun kırpılmış halidir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.