Şimdi Ara

Acil!! Arkadaşlar Ekran kartımdan ses geliyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle merhaba arkadaşlar sapphire 7870xt ekran kartı aldım 2gün kullandım 2 günden sonra oyuna girince vızzzz diye ses geliyor sorun nedir vatana götürdüm değiştirdiler kartı ama hala devam ediyor eminim ses ekran kartından geliyor ilerde sorun yaparmı başka bir ekran kartı önerebilrmisiniz başka kartlardada aynı sorun varmı ? herkez tavsiye etti aldım kartı aslında iyi bir kart ama bu ses canımı sıktı...

• Güncel......
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwentySixx

Güncel......
    ekran kartının kasaya montajladıktan sonra arkadaki vidaları iyi sıktın mı????
  • Sapphire hd 7850 ve 7870 lerde pcbden gelir o ses.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

ekran kartının kasaya montajladıktan sonra arkadaki vidaları iyi sıktın mı????

arkadaki vidalar derken kardeş??
  • quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

Sapphire hd 7850 ve 7870 lerde pcbden gelir o ses.

pcb derken ne demek istedin kardeş?? acaba güç kaynağından mı geliyor??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

Sapphire hd 7850 ve 7870 lerde pcbden gelir o ses.

pcb derken ne demek istedin kardeş?? acaba güç kaynağından mı geliyor??

Alıntıları Göster
    ekran kartı ustundeki devre elamanlarından geliyor o ses sanıırım kondansatörlerden.
    collwine işmide.
    bu ses vsync acık ıken 60 fps uzerınde fps alınırken vede oyunların video görüntülerinde yüksek fps ler alınır iken ortaya çıkan sestır.
    kafaya takmaya gerek yok.
    birçok sapphire, powercolorda bu sorun diye nitelendirdiğiniz olay vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

ekran kartı ustundeki devre elamanlarından geliyor o ses sanıırım kondansatörlerden.
    collwine işmide.
    bu ses vsync acık ıken 60 fps uzerınde fps alınırken vede oyunların video görüntülerinde yüksek fps ler alınır iken ortaya çıkan sestır.

ekran kartını vatan bilgisayara götürdüm ekran kartını değiştirdiler aynı sorun gene devam ediyor bu sesin gelmesinin zararı varmı parçalarının ömrünü azaltırmı vsync açtığımda oyunlarda kasma oluyor buna eşdeğer ekran kartı önerirmisin kardeşim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

collwine işmide.

ekran kartını vatan bilgisayara götürdüm ekran kartını değiştirdiler aynı sorun gene devam ediyor bu sesin gelmesinin zararı varmı parçalarının ömrünü azaltırmı vsync açtığımda oyunlarda kasma oluyor buna eşdeğer ekran kartı önerirmisin kardeşim

Alıntıları Göster
    bende hd5770 vapor x vardı ondanda geliyodu ses sıkıntı yok yani büyük olasılıkla fan sesidir

• quote:

Orijinalden alıntı: VolkanCOO

bende hd5770 vapor x vardı ondanda geliyodu ses sıkıntı yok yani büyük olasılıkla fan sesidir

Alıntıları Göster
    Tekrar iade et sıkıntıya sokma kendini yine aynı sorun çıkarsa üstüne para koy 7950 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Tekrar iade et sıkıntıya sokma kendini yine aynı sorun çıkarsa üstüne para koy 7950 al

kardeş vatan bilgisayara götürdüm değiştirdiler ama gene aynı sorun devam ediyor
  • quote:

quote:

kardeş vatan bilgisayara götürdüm değiştirdiler ama gene aynı sorun devam ediyor

Önemli birşey değil ama kafana takacaksan arkadaşın dediği gibi 7950 al
  • quote:

quote:

Herkesin parası kıymetlidir kardeşim sonuçta para kolay kazanılmıyo iade et 7950 al kafan rahat etsin . Ben olsam böyle yapardım . Madem üretecekler kontrol etmeden nasıl satışa koyabiliyolar ! Nasıl satıyolar !
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

quote:

quote:

Önemli birşey değil ama kafana takacaksan arkadaşın dediği gibi 7950 al

7950 pahalı bu ses ilerde sorun çıkartırmı bu sorunlar shappire 7870xt demi oluyor bu ekran kartı sizce nasılhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-hd7870-dc2-2gd5-v2-hd7870-directcu-ii-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62929

• EKRAN KARTINDAN GELEN BU SES İLERDE SIKINTI ÇIKARTIRMI PARÇANIN ÖMRÜNÜ AZALTIRMI?? SICAKLIK EKRAN KARTI OYUNDA İKEN YANİ YÜKTE'İKEN 70 DECEREYE ÇIKIYOR.
  • quote:

EKRAN KARTINDAN GELEN BU SES İLERDE SIKINTI ÇIKARTIRMI PARÇANIN ÖMRÜNÜ AZALTIRMI?? SICAKLIK EKRAN KARTI OYUNDA İKEN YANİ YÜKTE'İKEN 70 DECEREYE ÇIKIYOR.

Forumda büyük yazmak bağırmak anlamına gelir, dikkatli ol.

Duyduğun ses bu videodaki gibimi?

http://www.youtube.com/watch?v=oslmbntTUxo

• quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

quote:

EKRAN KARTINDAN GELEN BU SES İLERDE SIKINTI ÇIKARTIRMI PARÇANIN ÖMRÜNÜ AZALTIRMI?? SICAKLIK EKRAN KARTI OYUNDA İKEN YANİ YÜKTE'İKEN 70 DECEREYE ÇIKIYOR.

Alıntıları Göster
    Al işte ya korktuğum başıma geldi çokmu ses var kardeş ?

• quote:

Hic birsey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GromLenn XL

quote:

Hic birsey olmaz

Alıntıları Göster
    bir sıkıntı olcağını zannetmiyorum ekran kartın ısınınca fanın yüksek devirde çalışıyor ondan kaynaklanan bir sorun ya daha iyi büyük bir kasa alacaksın full fan yapcıan yada şimdiki kasana ekstıra fanlar takıcaksın tabi güç kaynağının bu ekstıra fanları kaldıracağına emin olmanıda öneririm benzer sorun benim işlemcinin stok fanında vardı oyuna girdiğimde uçak motoru gibi ses çıkarıyordu TV yi izletmiyordu o derece :) ama sesden baygınlık gelince kasayı değiştirip özel soğutucu taktım düzeldiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

quote:

evet kardeş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.