Şimdi Ara

acil arkadaşlar fla dan swf ye çevirmek hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde bir adet swf oyun var hani olurya butona basılca adama yumruk tekme falan atar o şekilde bi swf var. ben bu swf de butona link eklemek için swf yi önce fla formatına çevirdim sonra butona link eklemek için kodları yazdım ama sonra bu fla dosyasını tekrar swf ye çevirince swf video gibi oynuyor butonlardan hiçbiri işe yaramaz oldu eskisi gibi neye basarsam onu yapsın istiyorum acil drum.

• Flaya cevirince actionscript kodlarini da flaya eklemiyor diye biliyorum. Actionscript kodlarini tekrar yazman gerekebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekrar yazmak yerine kopyalayıp yapıştırma şansımız varmı bi programlar falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Flaya cevirince actionscript kodlarini da flaya eklemiyor diye biliyorum. Actionscript kodlarini tekrar yazman gerekebilir

tekrar yazmak yerine kopyalayıp yapıştırma şansımız varmı bi programlar falan
  • Pek bir bilgim yok. Benim actionscript bilgim as2 ve as3 de kaldi. O zamanlar swfden flaya donustururken sadece frameler ve objectler donusturuluyordu. Simdilerde durum nasil bilmiyorum. Actionscriptleri de flaya ekleyen bi program var mi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.