Şimdi Ara

ACİL!!! ASSASSIN'S CREED III VE IV KASAR MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Intel Celeron E1200 1.60GHz
    2.0 GB RAM
    ATI Radeon HD 7750 GDDR5 1. gb

işlemci hariç diğer her şeyim iyi. Assassins creed 1,2, brotherhood ve revelationsu skidrowla sorunsuz full de oynuyordum. Xp'yim eğer bu işlemci sorun çıkartmayacaksa win 7 yüklicem ve ac 4'ü yılbaşı indirimiyle alıcam. O yüzden acelem var. Lütfen yardım edin. (canyourunit.com her oyun gibi buna da çalıştırmaz dedi ama artık oraya güvenmiyorum :D) Çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem_182 -- 30 Aralık 2013; 16:48:29 >

• Benim makinede 8gb ram 2 gb ekran kartı i5 işlemci var full ayarlarda yarım saat oynuyorum sonra pc ısınıyor ve kasmalar başlıyor. Full ayarlarda oynayamasanda düşük ayarlarda oynarsın bir de laptopsa bir soğutucu şart.
  • Valla dostum o sistemle Black Flag i açman bile iyi bir şey olarak görülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Valla dostum o sistemle Black Flag i açman bile iyi bir şey olarak görülebilir.

Gerçekten o kadar olur mu peki 3 için umut var mı?
  • Yani hocam 1.60 Ghz işlemci diyorsun, 2gb ram diyorsun. Ben Revelations ı falan nasıl açtı ona şaşırıyorum. III ü küçük bi ihtimal en düşükte oynayabilirsin ama IV için hiç sanmıyorum ya, yani optimizasyon mucizesi gerçekleştirdiyse Ubisoft, ancak o zaman :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Yani hocam 1.60 Ghz işlemci diyorsun, 2gb ram diyorsun. Ben Revelations ı falan nasıl açtı ona şaşırıyorum. III ü küçük bi ihtimal en düşükte oynayabilirsin ama IV için hiç sanmıyorum ya, yani optimizasyon mucizesi gerçekleştirdiyse Ubisoft, ancak o zaman :D

Teşekkürler
  • ram ve islemci takviyesiyle iyilesebilir bilgisayarin. Su haldeyken en yuksektr acmasi zor. Grafikten ve cozunurlukten dusurerek oynayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam lowda oynanir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: keremessigd

Hocam lowda oynanir mi

vallahi o ekran karti acar ama islemciyi bilmiyorum. Ama bence low da açar gibime geliyor. Kasarsada çözünürlük indirirsiniz. Bu konustuklarim III için. Siz yinede dahili bileşenlere sorun.

• o işlemci ac4 açarsa olay olur
  • Yeni intel pentium g3220 3 ghz islemci alacagim. Bu calistirir degil mi? (Youtube da baktim adam oynamis da) ve kafama gore islemci alabiliyor muyum yani nelerin uyumlu olmasi gerekiyor, uyumlu olmasi gereken bilesenlerle uyumlu olup olmadigini nasil anlarim, tesekkurler.

• Pentiumlarla olmaz o is. Orjinal alip parani sokaga atma.cok istiyorsan bi torrentten indir dene oyle karar ver

• ekran kartın cok ıyı ama işlemcıden belkı oyun son cozunurluke kasabılır veya acılmaya bılr
  • Beyler assassin's creed 4 black flag indirdim ama ekran kartım yandıhttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd6570-2gd3-l-hd6570-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65476 almayı düşünüyorum kasarmı tabi yüksel çözünürlükte deyil orta güzel bir görüntü verirmi pc : intel core2 quad CPU Q9300 2.51 GHz 4GB ram kasarmı kasmazmı şimdiden teşekkürler
    Paylaş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.