Şimdi Ara

ACİL!! Astra G Airbag Lambası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba dün sanayiye gittim oto elektirikçiye kumandayla arabayı kilitleyince otomatik camların kapanmasının istediğimi söyledim. Elektirikci kaput kapağı kolunun yanında bulunan kapağı çıkardı ve altındaki kabloları tek tek deşti en sonunda abi bulamadım dedi. İyi neyse kapat ben başka yere gidiyim o zman dedim. Kapağı kapattı daha sonra ben arabaya binip kontağı çalıştırdım. Her zman kontağı açınca yanan 2 sn sonra sönen airbag lambası baktım sönmüyor. Şimdi size sorum şu olacak. Airbag lambasının sürekli yanması ne anlama geliyor? Eğer bi arıza olduysa buna yukarda anlattığım elektirikçi mi sebep oldu. Adamında günahını almak istemiyorum ama sorun nedir arkadaşlar. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNDoR 2 -- 5 Mart 2011; 19:49:37 >

• bu durumda Allah korusun kaza yaptığınzda airbaglar acılmayacaktır, biran önce yetkili servise gidin makinaya bağlayıp düzeltsinler
  • Bu sorun sanayideki elektirikçi yüzünden mi kaynaklandı? Birde yetkili serviste Kaça maal oluyo arkadaşım bu onarma işlemi??
  • Bi bilgisi olan yokmu arkadaşlar konu hakkında :(
  • Airbag ariza lambasi hafif kusurdur, vizeden gecer ama yaptirmk gerekir kazada acilmama durumu sonucta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.