Bildirim
Acil bakar mısınız ? Lg L9 telefonumun üstünden araba geçti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Konunuz yanlış yerde telefon bölümüne açsaydınız çalışıyormu telefon araba geçmiş sonuşta anakartı devreler zarara görmüştür kullnıcı hatasına sokulur bu durumu tamitatı fiyatını bulur aşarda kaça almıştınız? -
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver53
Konunuz yanlış yerde telefon bölümüne açsaydınız çalışıyormu telefon araba geçmiş sonuşta anakartı devreler zarara görmüştür kullnıcı hatasına sokulur bu durumu tamitatı fiyatını bulur aşarda kaça almıştınız?
kusura bakmayın sonradan farkettim sıkıntıdan naptığımı bilmiyorum temmuzda turuncu indirimle 800e almıştım . açmaya çalışınca ışığı geliyor telin ama sadece ışık cam tuz buz komple üstünden neler geçtiyse telin :(( tamirat o kadar isterse atmaktan başka çarem kalmaz :S -
Servisine bir sorun -
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver53
Servisine bir sorun
aynen dediğiniz gibi telefonun fiyatına yakın bi fiyat biçtiler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X