Şimdi Ara

Acil Bakar mısınız Lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu açıyorum bir hata çııkıyor tamam diyorum ekran kararıyor sonra DigimonRPG.bin dosyası hata raporu veriyor sorunu nasıl çözebilirim?

• kardeş oyunu sil setubunu yeniden kur düzelir...Olmuyor dersen üst konuda digimonbin dosyası var onu indir eskisiyle değiştir
  • Abi üst konudaki crack dosyasının linkine birşey olmuş.Upload edebilir msiiniz?
  • kusura bakma upload etmeyi bilmiyorum
  • Ya r apidshare'e girecen gözat olacak ordan dosyayı seçecen upload edecek.Lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeTSuGi -- 7 Aralık 2008; 14:14:23 >
  • her ihtimalle ceza alabilirim bu yüzden pm yoluyla atıyorum
  • Abi sağol da benim açılışta 7 patch yüklüyor. Ve crack lazım yani 1-20 dosyası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • banada atarısınız bendede aynı hata var
  • bin hatası alanlar pm atsın r-apidshare ile kendimkini yollarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sro_Mert -- 8 Aralık 2008; 10:21:50 >
  • bende oyun yüklenioyor işte patch fln herşey oluyor oyunu oynuyorum kapatınca bir daha oyunu açamıyorum siyah ekran çıkıo onun çzöümü?
  • Tek yol format
  • Silip yükleyince geçmesi lazım ya alla alla...Olmasa silip baştan indirin kesin geçer diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucario

bende oyun yüklenioyor işte patch fln herşey oluyor oyunu oynuyorum kapatınca bir daha oyunu açamıyorum siyah ekran çıkıo onun çzöümü?

up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.