ARkadsalar olimypa serverındeyım elımde +5 reb raptor war adamda da rebith +3 giga war benden raptor + 5 qb ıstıyor takas edeyımmı ?
dikkat ette rebirth +3 yerine normal +3 vermesin sana tradede takas ederken cok dikkat et.. takas edimmi sorusuna gelince ver tabiki
ya bıde ben bu trade hack olayından korkuyorum gercekten warmı boyLe bırsey yoksa ben adamı kafa kafaya takas etmeye zorlıcam giga rebith +3 ile raptor +5 reb ..
pc de firewall varmi..ayrica tradede fazla bekletmesine ve adamin tredeyi ikide bir bozup atma durumu olursa direk o adamdan kuskulanabilir sin bir kerede tradeye koyun ve uzun surrmucek sekilde hemen yapin takasinizi..ama dedigim gibi alican iteme dikkat et kandirilmada..
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Yeni format atmıstım ondan firewall kurmadım
boş yere telaş yapma trade hack diye bi olay yok artık ke zamanıydı geride kaldı. eskiden trade işlemi 2 pc arasında olurdu şimdi ise k2 serverlarının üstünden gerçekleşiyor trade işlemi yani trade atarak senin pc ne girmesi şunu bunu yapması gibi bi olay yok..
ayrıca trade hack denilen şey trade e koydugun itemi elinden almak değil pc nin ip sini bulup sonra keylogger yollarak yapılıyordu eskiden..
birşeyi soylerken iyi arastirmak ve analiz etmek gerekir sayin vormound.. konu basligi burda bu arkadasta sizin gibi pek inanmiyordu trade hack ama basina gelince hack verdi ben bunu 4 ay once belirtmistim.. http://forum.donanimhaber.com/m_32346118/tm.htm ayrica oynadiginiz oyunu takip etmeniz yararli olucaktir k2 resmi sitesindede konuyla ilgili bir cok sikayet soz konusudur.
bir kaç ay önce yine forumda bunu yapabileceğini idda eden birine iron set ve dual +2 roc larımı koymuştum trade de bırakıp gitmiştim pc nin başından ve bunu iddia eden herkese aynısını yaptım hiçte birşey olmadı.. önemli olan iddianın olması değildir bi yargı için kanıt olmasıdır. dediğim gibi trade hack denilen şey şuydu zamanında ; adam size trade atıyordu ve ke zamanı trade işlemi 2 pc arasında gerçekleştiği için karşıdaki kişi sizin pc nize bağlanabiliyordu ve attığı bir keylogger yaada trojan ile id pw nizi çalıp girip itemlerinizi alıyordu. olay bundan ibaret..
diğer konudaki açıklama saçma olmuş.. trade işlemi k2 nin serverları üzerinde gerçekleşiyor sizin pc niz ile alakası yok ayrıca trade işlemi db kaydı olan bir işlemdir yani herşey kayıt altına alınır buda demek oluyor ki db den bilgi çeken bir işlem hacklemesi yok 3 4 kere trade atıp reddetme yok karşıdakinin clientinin donması oyuna girince 133 m gitmesi yok böyle bir dünya.. bilmeden yorum yapmayalım boş yere korkutmayalım kimseyi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme